Thomasnoerum

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Thomasnoerum

  1. Jeg er desværre i den dumme situation, at jeg har ødelagt ledbåndet i mit venstre håndled. Det skete i påskeferien, men det var først for en uge siden, at jeg fik af vide, at det var ledbåndet den var gal med. Nu skal jeg så opereres om et par uger, og derefter går der 6 måneder (!!!???) inden jeg må belaste håndledet..

    For ikke at miste alt muskelmasse på de 6 måneder, hvad dælen gør jeg så lige? Jeg lave nogle få ben øvelser, men træning af arme og overkroppen er umulig.

    Eller er den? Er der nogen øvelser jeg kan lave, som ikke belaster håndledet, og som træner overkroppen?

    På forhånd tak for svarene :)

  2. Hej alle sammen!

    Jeg er for en uge siden startet på noget nedbrydnings arbejde. Jeg slæber køleskabe og komfure ned fra anden sal.

    Mit spørgsmål er så, ville det være en god ide at starte med at tage kreatin? Jeg styrketræner lidt ved siden af, men det bliver ikke til så meget nu her.

    Og så det endelige spørgsmål, skal jeg vælge at starte med en loading face, eller ikke?


    På forhånd tak! :)

  3. Du har nok ret i, at jeg ikke spiser nok til at stige i muskelmasse, og jeg er os begyndt at klemme lidt mere ned ved hvert måltid.

    Det lyder ondt det der German volume training! Kunne være jeg skulle undersøge det lidt nærmere.

    Hmm, hvis jeg dropper alt løb i en periode, lad os sige en måned, er der så ikke bare den risiko, at jeg taber den ekstra muskelmasse som jeg så har opbygget hvis jeg begynder at løbe igen?

  4. Hej!

    Jeg skal lige bruge nogle eksperter viden ;)

    Jeg har efterhånden trænet i et par år, dog mindre seriøst i perioder. Jeg er sådan set okay tilfreds med mine fremskridt og min krop. Jeg er ikke ret stor, ca. 173 høj og vejer 65 kilo, men jeg træner ikke for at blive kæmpe stor. Dog synes jeg godt mine ben måtte være noget større. Jeg træner ben to gange i ugen, og løber også en gang eller to, men jeg synes ikke rigtig der sker noget med størrelsen af specielt mine lår.

    Jeg kører mest sqaud og og benpres og så nogle supplerende øvelser. Jeg synes egentlig også at vægten i øvelserne passer fint til min egen størrelse, men måske tager jeg fejl? Jeg kører for det meste 3x8 eller 5x5.

    Jeg spiser forholdsvis sundt og varieret og drikker en protein shake efter hver træning.

    Er der noget jeg gør forkert? Skal jeg tage flere eller færre gentagelser, og skal der flere kilo på?

    På forhånd tak for svarende :)

  5. Hej derude.

    Jeg har desværre ligget syg de sidste 3 uger med en infektion. Jeg har derfor hverken trænet, eller spist ret meget, og har også tabt mig 5 kilo.

    Nu er jeg så endelig ved at være rask igen, og her er mit spørgsmål så; Hvordan jeg skal jeg begynde? Skal jeg presse mig selv maksimalt, eller starte stille og roligt ud?

  6. hej!

    Jeg er ny herinde, så jeg ved ikke om det er en forkert tråd at spørge i..

    Nå men jeg har et spørgsmål omkring weight grainer. Jeg er ikke så stor, 174 og vejer 57 kg, så jeg ville gerne tage en 5-6 kg på. Jeg har trænet i fitness i ca. et halvt år, plus jeg træner fodbold 2 gange i ugen, og kamp i weekenden.

    Jeg har overvejet at købe noget weight grainer, og her kommer mit spørgsmål så, er det noget der giver bumser/uren hud?