Lubas

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lubas

  1. Det er nemmere at hjælpe dig hvis du fortæller hvad dit spillemæssige niveau er? Division? serie?

    Svært at sige, da mit hold kun spillede i en for-sjov-liga hernede på Lolland-Falster. Jeg har kun gået til træning i et enkelt år, inden da spillede jeg det på idrætsefterskole som valgfag og on/off i min gymnasietid. Jeg har altid haft flair for sport (især boldspil) og har spillet badminton i 8-9 år på højt niveau.

    Jeg har helt styr på grundslag og blokering. Timing til smash kan der arbejdes en del på, slagteknikken fejler intet. Hoppende hævninger, som man ser på TV, kan jeg slet ikke finde ud af endnu.

    Jeg har ikke erfaring med avancerede spilsystemer og fremløb (ej heller spil med libero), men jeg har stort ønske om at lære det og jeg er meget lærenem :D!

  2. Jeg flytter til Kbh. N i starten af august og skal finde mig en god volleyballklub at spille i, gerne med nogle gode spillere på/omkring min egen alder (21 år). Træning mindst 2 gange om ugen og de skal spille kampe. Jeg har også et krav til at de skal have en god træner, der tager det seriøst (dårligere erfaringer med dette fra min gamle klub).

    Der er masser af resultater på Google, men kunne jo være nice hvis nogle af jer havde erfaringer med nogle klubber =). Indtil videre har KSV fanget min interesse lidt (www.ksvolley.dk) da jeg jo skal studere.

  3. Nej det gjorde jeg faktisk ikke! Jeg må erkende at det var lidt en tam omgang at få lagt det program desværre. Og der var ingen udsigt til at få opfølgning. Et aspekt jeg først kan se mening med nu i øvrigt. Jeg føler mig dog meget klar til selv at tage den udfordring nu - jeg vil ikke ofre et par hundrede mere i håb om at den næste instruktør er bedre forberedt.

    Problemet nu er jo så selvfølgelig de enkelte teknikker hvis jeg skal kaste mig ud i frivægte. Fx læser jeg at en forkert teknik ved dødløft kan være mere til skade end til gavn. Heldigvis er nettet fyldt med videoer o.a. om disse emner. Hmm, måske jeg alligevel skulle ofre en instruktør time mere...

    --

    Werner

    Jeg har med succes benyttet mig af denne side: http://stronglifts.com/how-to-squat-with-proper-technique-fix-common-problems/

    Ude i venstre side, lidt længere nede er der links til de grundlæggende øvelser, som også er de sværeste for os nybegyndere at udføre!

  4. Hej Werner

    Jeg er også nybegynder og er gået igang med et fullbody program kun med frivægte efter 3 ugers maskintræning.

    Jeg synes klart, at frivægte er langt 'dejligere' at træne med, dvs. jeg har en bedre fornemmelse i kroppen efterfølgende - jeg kan desuden KLART mærke en teknisk forbedring efter 5 uger og jeg føler mig meget sikrere.

    Den eneste øvelse hvor du, efter min mening, "har brug for" en spotter er bænkpres med stang. Jeg har heller ingen spotter og starter derfor med relativ lav vægt på stangen. Når jeg så vil presse migselv yderligere i bænkpres går jeg over til håndvægtene istedet, hvor man bare kan smide dem, hvis man går kold.

  5. For ryggen kan du lave Pull-Ups (vend håndfladerne væk fra kroppen) og Inverted Rows ('omvendt' armbøjninger). Du kan sikkert finde nogle grene der passer i højderne. Jeg bruger en havetrampolin til Inverted Rows.

    Normale armbøjninger med en skuldersbredde afstand mellem hænderne vil også hjælpe en smule på ryggen og er bare generelt fantastiske =)