ninaj

Medlemmer
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ninaj

  1. Hey alle

    Jeg er en dreng på 15 (snart 16) år, som har et brændende ønske om at blive jæger. Men jeg mangler lidt nogle tips til min træning, så der tænkte jeg at i måske kunne hjælpe.

    Jeg har skrevet en del om mig selv, som beskriver min personlighed, bygning, interesser osv. Så hvis i ikke er interesseret i det om mig, kan i bare scrolle ned til "jeres hjælp" :bigsmile:.

    Hvis i mangler noget info om mig, som i sandsynligvis ikke gør :tongue: , efter min lille prædiken, så skriv endelig.

    Om mig selv:

    Siden jeg var helt lille, har jeg altid villet være soldat og efterhånden som jeg er blevet ældre og har været i praktik på Skive Kaserne, er jægerkorpset begyndt at interessere mig meget. Jeg ved egentligt ikke hvad det er der drager mig ved jægerkorpset. Men jeg tror det har noget med den ekstremt hårde uddannelse at gøre, samt det at der er så få der klare det. Så jeg tror på en måde at det er blevet et slags mål for mig, men derudover drager det sammenhold og det at være en del af de 400-500 jægere der er, mig også meget! Samtidig elsker jeg alt hvad der har med naturen at gøre, jeg elsker også at bevæge mig og bruge min krop, samt overnatte udenfor osv. En ting der også drager mig, er selvfølgelig spændingen og de færdigheder man lærer i uddannelsen. Nå, men nok om hvad der drager mig..

    Jeg er ikke en stor pumpet hardcore type :cool: , for at være ærlig er jeg en meget tynd og spinkel dreng og det er ikke fordi jeg ikke spiser eller ikke dyrker motion, for det gør jeg. Jeg har altid været meget lille og spinkel, men det sidste år er jeg dog skudt lidt i vejret og måler ca. 178 cm og vejer omkring 54 kg. Siden jeg var helt lille har jeg altid gået til sport og i nogle perioder mere end andre, og jeg har prøvet mange sportsgrene af. Jeg har aldrig været super god til en bestemt sport, selv ikke fodbold, som jeg har gået til i halvdelen af mit liv. Der var lige karate som jeg har gået til det sidste år, hvor jeg vandt nogle medaljer og en pokal, men ellers har jeg aldrig været meget god til boldspil, jeg har altid ligget på middel, eller over middel niveauet. Jeg er til tider en meget stille type og kan godt lide at være alene. Men i det rigtige selskab, kan jeg dog snakke meget og hvis jeg selv skal sige det, tror jeg at jeg er god til at snakke med folk og få nye venner. Jeg har altid haft nogle forældre, som har gået meget op i mig og de er og har også altid været meget aktive, og har gjort mig til en aktiv dreng, det takker jeg dem mange gange for. Det skal lige siges til sidst, at jeg altid har haft en meget sund livstil, blandt andet. også pga. af mine forældre, jeg har altid spist sundt og dyrket meget motion.

    Jeg er lige gået ud af folkeskolen, og skal til at starte på min nye efterskole, her efter ferien. Jeg har allerede planlagt mit liv langt ud i fremtiden og har nogle drømme, og ved hvad jeg vil. Jeg er ikke en vandvittig begavet dreng og det har altid kun været iorden/okay at gå i skole for mig, men jeg har altid hadet lektier. Men selvom jeg ikke har elsket skolen og har denne indstilling, ligger jeg nok alligevel i den bedste 3. del i min årgang. Om jeg har kunnet lide folkeskolen eller ej, har ikke haft nogen betydning, men det har været et most! Jeg har altid vidst at det er vigtigt for min fremtid at starte godt ud og få en god basicviden, så det har jeg arbejdet for. Så det er også derfor jeg har besluttet at jeg skal på HTX eller STX efter efterskolen og det er kun for at have mange muligheder efter forsvaret. Men efter gymnasiet, har jeg tænkt mig, at søge ind i forsvaret, være der noget tid og måske blive udsendt 1-2 gange, inden jeg så føre min drøm ud i livet, og søger ind til jægerkorpset!

    En anden ting, som måske er relevant er at jeg altid har elsket at lege soldat udenfor, og efterhånden som jeg er blevet ældre, er jeg begyndt at spille rimelig seriøst softgun og det elsker jeg virkelig. Jeg ved godt det er langt fra virkeligheden, men jeg tænker at det nok også er meget god træning for mig.

    Jeres hjælp

    Det jeg så kan bruge jeres hjælp til, er at fortælle mig, hvor meget jeg skal og behøver at træne lige nu træne og hvad der ville være godt at træne for mig, nogle øvelser eller lign. måske.

    Jeg ved godt der er langtid til, men jeg kan ikke bare side her foran min computer og drømme og håbe på at jeg bliver jæger engang, jeg bliver sq nødt til at gøre noget for det, også selvom der er 4-5 år til jeg har mulighed for at søge ind og jeg skal klare det :)! Jeg har slugt en masse bøger (Et liv på kanten, Jæger i krig med eliten og Andy McNAB's elitesoldat), derudover har jeg læst en masse om det på nettet og nu tænkte jeg at det var på tide med nogle råd udefra. Jeg er en okay stabil svømmer og kan både svømme crawl og brystsvømning. Jeg har tænkt mig at begynde at svømme lidt, måske en gang om ugen eller 2 også træne det. Mit svageste punkt er nok mine arm, bryst og mavemuskler min overkrop. Jeg har nogle gode benmuskler og kan løbe og marchere relativt langt, også med oppakning. Jeg er meget udholden og har det ikke med at give op. Jeg rummer flere kræfter end det ser ud til tror jeg, pga. min spinkle bygning og jeg ville ikke kalde mig selv slap :smile: . Det jeg har sværest ved er nok at komme i gang, jeg er lidt doven og sidder til tider lidt for meget indenfor og hænger foran computeren, så indimellem får jeg lige et flip, hvor jeg træner helt vildt, også går jeg lidt i stå igen.

    Jeg har gode muligheder for at træne, jeg bor i Silkeborg = masser af søer, skove, træningscentre,svømmecentre og gode faciliteter for træning. Selv derhjemme har jeg en mindre træningsbænk, med en masse vægte og bænkpres, samt en boksepude og vi bor lige op af en skov. Jeg har investeret nogle af mine penge på en masse friluftudstyr, løbetøj osv. Så trænings faciliteterne er mere eller mindre iorden :4thumbup: .

    På forhånd tusinde tak for jeres hjælp, jeg glæder mig til at læse jeres svar :smile:.

    Mvh

    Kristoffer

    Troen og viljen er den vigtigste :wink: !

    Du kan blive jæger i ungdomsskolen, og det er gratis. Når du bliver 16 kan du melde dig til.

  2. Jeg giver en is hvis du kan smide 15 kilo!

    Tror du skal droppe dit rugbrød og dine grapefrugter, også måske drikke 2 liter vand MERE til hvert måltid. Derudover ville det nok være godt hvis du kunne løbe ca. 50-60 km om dagen, så du kan forbrænde nogle kalorier! Når du så har løbet, så tag 3 timers crossfit. Sørg også helst for 14-15 timers søvn hver 16 time.

    Problemet er at jeg allerede træner en del. Går i fitnesscenter og går til spinning hver anden dag, hver gang to timer. Derudover kører jeg de dage hvor jeg ikke laver spinning, på crosstrainer 2 timer. Derudover cykler jeg til og fra fitness hver gang. Så ja, jeg gør sgu noget for det.

  3. Er igang med at tabe mig. vejer 57 kg og er 177 høj så trænger til at smide mindst 15 kg. problemet er at vægten ikke går ned.

    Min kodst.

    Morgenmad: 1/2 grapegrugt og 1 liter vand

    Mellemmåltid: 1/2 gulerod og 1/2 liter vand

    Frokost: Een skive rugbrød uden smør med agurkeskiver, der til 1 tomat, 1 stykke agurk og 1/2 liter vand

    Eftermiddag: 1/2 gulerod

    Aftensmad: En stor portion gulerodssalat med 15 gram rosiner og 1/2 liter vand.

    Aften: 1/2 grapefrugt.

    Håber i kan hjælpe mig til at vælge nogen ting fra, så jeg indtager færre kalorier og dermed taber mig,for vægten, den står stille.

  4. Hey allesammen!

    Jeg er en kvinde på 20 år der døjer med milde rygsmerter, hvilket faktisk irriterer mig grænseløst. Min største drøm er at blive anlægsgartner, hvilket er et hårdt job, og så er jeg bange for at det kan ødelægge min drøm at jeg har de rygsmerter.Jeg ville bare høre, om jeg kunne gå i fitnesscenter og lave nogen øvelser og dermed træne mine rygmuskler og andre muskler. Og om de evt. hjælper?. Er desperat og vil gøre hvad som helst for at slippe af med smerterne!!!!!!!!!!!

    Venlig Hilsen

    Nina