Nicolai D

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nicolai D

  1. Jeg kender selv det problem med at tage på.

    Jeg er 19 og har selv mange problemer med at tage på. Jeg tror det har lidt at gøre med ens alder også.

    Jeg er gået igang med at gaine for ca 2 uger sidden og det er helt sikkert at det er svært at tage på, men det kan altså lade sig gøre.

    Jeg vejede 83,5 med en fedt procent på 9,5 så man skulle jo mene at kroppe hurligt ville tage nogle kilo på. Jeg vejer omkring 85 nu men det er svært at holde. En dag med for lidt mad og så ryger der noget af.

    Jeg indtager ca 750 kulhydrater og 220 gram protein per dag og det virker nogenlunde på mig. så det kunne være han skulle prøve det.

    Det med at han ikke må drikke er da noget pjat. Det er selvfælgelig ikke godt men det er vel i den alder man skal ud og prøve noget. Og hvis det hele kun handler om træning og at spise så mister man interessen til sidst.

  2. Jeg bruger stort set knæbind hver gang, men man kan jo ikke sige hvornår man skal tage dem på. Det afhænger jo af om du træner tungt eller let på dagen. Man kan jo godt køre let med knæbind. Måske 60 %. Men det skal jo være 60 % af ens max med knæbind (bare et eksempel)

    Så knæbind skal jo ikke bare bruges når man køre 85% eller der over.

  3. Jeg tror der er flere der løfter sumo end smalt. Men det er vel bare hvad man føler er bedst for en selv. Jeg tror ikke man kan sige det ene er bedre end det andet.

    Jeg står selv smalt. Jeg har prøvet det med sumo men kunne slet ikke løfte det samme. Man må jo bare prøve sig frem og se hvad der er bedst for en selv.

  4. Det kan jo være flere ting. Måske trænge du bare til at løte nogle lette vægt. Når man i en længere periode har kørt tung er det en god ide at køre lidt ned igen. Det er i hvert fald min erfaring. Det kan jo også være at du har hft en dårlig dag da det skete. Hvis man har en dårlig dag kan det tage utrolig meget på ens styrke.

    Men op med humøret. Det kommer helt sikkert tilbage. ;)

  5. Jeg har været ret glade for mine fra titsn men det er rigtigt at de hurtigt bliver slappe i elastikken. Men når de er nye er de ret gode. De er lidt nemmere at strmme da de er lidt blødere i elastikken end inzers.

    Til Jan: Hvad er dit nye telefon nummer. Jeg skulle nemlig lige snakke med dig om den der bænkpres trøje og nogle sko.

  6. Jeg har faktisk lidt det samme problem, men har dog fået ret det rimeligt meget op. Prøv at kigge på det indlæg det hedder Hvordan får jeg en bedre holdning. I den er det billeder af nogle rigtig gode øvelser. De øvelser har helt sikkert rettet mig mere op. Men koncentrer dig om at holde ryggen ret når du køre dem.

    Og husk så når du sidder eller står at trække skuldrene tilbage. Det kan sagtens komme til at se godt ud. Bare klø på ;) !!!

  7. Jeg havde faktisk håbet at det gav mere. Men så må jeg jo bare blive noget stærkere :4whip: Og få syet mine stropper ind for de er også ret løse.

    Ja jeg kommer fra Rødby der nede hvor roerne gror.

  8. Jeg er begyndt for ikke så længe sidden at træne med halv dragt. Da jeg ikke har så stor erfaring med dette kunne jeg godt tænke mig at vide hvor meget forskel der er på hel og halv dragt. Altså hvor meget hel dragt giver i forhold til halv dagt.