Hulk

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hulk

  1. :4oops: Undskyld ,jeg har kommet til at poste flere steder herinde, jeg vidste ikke at man ikke skulle.

    Jeg ville lige høre om nogle herinde kan hjælpe mig med at komme igang, med at løbetræne, jeg er som sagt nybegynder, og har aldrig rigtigt løbet ret meget, men hvordan kommer man bedst igang, hvor mange gange om ugen er det bedst at løbe, hvor lang tid, og hvor langt osv.

    Jeg ville også gerne lige høre om kosten og rygning, har en betydelig indvirkning på i hvor god form man kan komme, da jeg ikke har i sinde at at ændre noget der. Det jeg vil er ikke decideret at tabe mig, men at komme i bedre form ,og få bedre kondition så jeg ville lige spørge om det begrænser mig i at begynde. Håber ikke mine spørgsmål lyder alt for åndsvage.

    Hilsen Hansen

  2. Hej alle herinde, jeg er 27 år og har i mange år trænet styrketræning fordi jeg gerne ville være større, men jeg blev træt af at træne selvom jeg blev større. I de sidste 2 år har jeg ikke dyrket noget somhelst motion ,og har fået en såkaldt "ølmave" og mine ben er blevet tyndere ,så det ser ikke så smart ud. Jeg har her de sidste dage gået og tænket over om jeg skulle begynde at løbetræne, derved kan jeg jo få maven reduceret, men vil mine ben så ikke blive endu tyndere, jeg har ikke i sinde at få STORE ben, men ihvert fald lidt større ben end jeg har nu, hvad vil anbefale jeg skal gøre.

    Hilsen Hansen

  3. Hej alle herinde, jeg er 27 år og har i mange år trænet styrketræning fordi jeg gerne ville være større, men jeg blev træt af at træne selvom jeg blev større. I de sidste 2 år har jeg ikke dyrket noget somhelst motion ,og har fået en såkaldt "ølmave" og mine ben er blevet tyndere ,så det ser ikke så smart ud. Jeg har her de sidste dage gået og tænket over om jeg skulle begynde at løbetræne, derved kan jeg jo få maven reduceret, men vil mine ben så ikke blive endu tyndere, jeg har ikke i sinde at få STORE ben, men ihvert fald lidt større ben end jeg har nu, hvad vil anbefale jeg skal gøre.

    Hilsen Hansen

  4. Hej alle herinde, jeg er 27 år og har i mange år trænet styrketræning fordi jeg gerne ville være større, men jeg blev træt af at træne selvom jeg blev større. I de sidste 2 år har jeg ikke dyrket noget somhelst motion ,og har fået en såkaldt "ølmave" og mine ben er blevet tyndere ,så det ser ikke så smart ud. Jeg har her de sidste dage gået og tænket over om jeg skulle begynde at løbetræne, derved kan jeg jo få maven reduceret, men vil mine ben så ikke blive endu tyndere, jeg har ikke i sinde at få STORE ben, men ihvert fald lidt større ben end jeg har nu, hvad vil anbefale jeg skal gøre.

    Hilsen Hansen :bigsmile: