ePonk

Medlemmer
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ePonk

  1. Hvad med at hører din træner om et program i stedet? Din klub har da vel forhåbentligt et bedre hold end det du går på, hvis ikke ville mit bedste bud være at du skifter klub til en som er mere seriøs i sin k-afdeling.

    Et lille spørgsmål, hvor i landet bor du? For der er masser af gode klubber rundt omkring

    Bare rolig! Det er fordi jeg ikke er god nok endnu til at rykke op på et bedre hold! :blush:

    Træner i støvring, som blandt andet blev den 2. bedste klub i hele himmerland idag :-).

    Det er en meget seriøs klub, så niveauet er hårdt. Det er også defor det er svært bare lige at rykke op :-).

  2. Hej :-).

    Jeg er 13 år og går til svømning 3 gange om ugen 1-1,5 time samt landtræning. Da jeg også har et årskort til min svømmehal vil jeg også gerne svømme om lørdagen eller søndag. Jeg har set der er mange svømmere herinde så hvis du kunne bedømme det hurtige træningsprogram jeg lige har lavet eller rette på det så vil det være fint :-).

    Det ser sådan ud:

    200 m valgfri opvarmning.

    8x50 mini meddly med en startid på 1 min.

    8x50 ubåd med svømmefødder, som jeg gerne må låne af klubben. Jeg dykker en halvbane, og svømmer crawl resten af vejen.

    5x50 m fly. 15 sekunders pause efter 50 m.

    200 m afsvøm.

    Bagefter vil jeg bruge resten af tiden på at hoppe på vipper osv.

    Lyder det nogenlunde fint? :smile:

  3. Hej :-).

    Jeg er 13 år og har efter 7 måneder endelig fået en sixpack! Det mange gøre forkert er at de kun tror at man skal lave mavebøjninger osv.

    For mig brændte jeg en masse fedt ved at lave intervaltræning hver anden dag!

    Mit program så sådan ud:

    Mandag: Svømning

    Tirsdag: Interval og mavetræning. Til mavetræningen brugte jeg en 5 kgs vægt som jeg havde bagpå ryggen, så jeg kun kunne tage 12-15 stk. Efter jeg havde lavet 3x15, trænede jeg med en ab rollar som du kan købe i Bilka for 100 kr :-).

    Også ellers det samme hele ugen.

    Jeg synes ikke du skal gøre det hvis du bare er lidt usikker for du skal spise sundt.. RIGTIG SUNDT!! Jeg kunne aldrig gå på pizzaria i 7 måneder, og jeg sagde nej til alt junk food fordi jeg ville have den fucking sixpack, også fordi jeg gik til svømning hvor man kan se min mave :-).

    Håber du forstod alt hvad jeg skrev,

  4. Hej Emil

    Hvis du blot løber for motionens skyld, synes jeg det er en god ide at du laver cirkeltræning i stedet for. Der får du jo rørt hele kroppen. Hvis du til gengæld løber, for at blive en bedre løber, - så er der ingen genveje. Eller, dvs. det er en god ide at kombinere løb med styrketræning, men du kommer ikke udenom løbedelen. Det er nu heller ikke så slemt at løbe om vinteren. Hold dig indendørs de dage hvor det blæsser og regner meget, og nyd de dage der er med solskin eller stille vejr.

    I øvrigt er det ikke en god ide at bruge dine løbesko indendørs. Nu skriver du ikke hvad du ellers laver (ud over cirkeltræning), men ved f.eks. boldspil, badminton og lignende hvor du laver pludselige retningsskift, er det en MEGET dårlig ide med et par løbesko pga. den høje hæl. Hvis du vrider om på foden, er der næsten med garanti risiko for en alvorlig skade.

    Nu skriver du "Spare en masse penge", alting er jo relativt, men hvis du har en A-Z eller Bilka i nærheden, så prøv at kigge i deres sportsafdeling. De har næsten altid indendørssko til under 200 kr. Igen, - det kommer an på hvad du skal bruge dem til. Nogle sportsgrene kræver mere støtte/stabilitet eller stødabsorbering end andre.

    Hej bikealot :-).

    Mange tak for dit svar, det kunne jeg virkelig bruge til noget! :-).

    Det er kun for motiones skyld jeg løber, også jeg kan forbrænde noget mavefedt, da jeg gerne vil have en flot krop til næste sommer. Jeg Styrketræner 2 gange om ugen, og nogle gange 3. Det er et fullbody program med squat, deadlift, bench press, Military press osv.

    Mange tak for at du nævner det med løbeskoene! Har sagt det til min mor og vi vil ud på fredag og købe nogle indedørs sko :-).

  5. Hej :-).

    Jeg er en dreng på 13 år som plejer at løbe 3 gange om ugen, 7,5 km hver gang :-).

    Men nu er det blevet vinter og for at sparre en masse penge bruger jeg mine løbesko som indendørs sko. Så istedet for at løbe de 3 gange om ugen er det så smart at erstatte det med cirkel træning niveau 5. Har prøvet det 2 dage i træk og må sige at min puls nærmer dens maksimale til sidst, og at svedet drøner ned!

    Er det en god ide? :-).

    Hilsen Emil.

  6. Det lyder som om det så bliver svært for dig at komme af med kinderne. Eller i hvert fald helt af. Desværre. Men det kan som sagt være noget du vokser fra. Specielt hvis din fedt% allerede er lav.

    Okay. Tak du har virkelig været til hjælp :-).

    Jeg forstod nok kun 75 % af hvad Serious og dig snakkede eller diskuteret om (-;.

  7. Som nogle allerede har gættet så er det noget jeg har fået af min far.

    Jeg er meget snart 14 år.

    Er 165, og vejer 46 kg.

    Jeg er i meget god form eftersom jeg går på et konkurrence hold i svømmning (3 gange om ugen i 1,5 time), + jeg løber en rute på 7,5 km 3 gange om ugen (de dage hvor jeg ikke svømmer). Den eneste dag jeg ikke laver noget er om søndagen.

    Jeg er i meget god form og kan løbe 18 km uden stop. Ved ikke om jeg kan løbe mere end det, men forsøget tog jeg her i Maj :-)

    Mere info så skriv bare :-).

  8. Hej jeg er en dreng på 13 år og skulle lige høre om denne her kost som jeg lige har spist i løbet af dagen er sund..

    Fakta:

    Køn: Dreng.

    Højde: 164

    Vægt: 48 kg

    Morgenmad: En skål pære/banan yoghurt (1,3 % fedt), og et meget groft knækbrød men en skive spegepølse (14 %)

    mellem: Et æble og en halv liter vand.

    Frokost: 2 grovboller med pølse skriver med ketchup indeni. Plejer aldrig at få sådan noget!! Plejer altid at få 2 skriver rugbrød (det aller groveste :S) med spegepølse og leverpostej.

    Da vores lære ikke kom idag fik vi fri 1,5 time før fri, også skulle jeg vente , 3 timer og 45 min på at jeg skulle svømme. Jeg svømmer på et konkurrence hold, så træningen er meget hård! Nå men så tog jeg ned til byen og faldt over en eller anden energidrik, altså ikke red bull, cult eller noget, men såan en sund en som skulle give musklerne et eller andet pis hehe :P Så jeg valgte simpelhen at købe sådan en (1,5 liter) for at drikke den, også købte jeg noget mørkt lindt chokolade 85 %, og tog et lille stykke af den som skulle være sundt for kroppen, og drak den der 1,5 liter drik. Efter den skulle jeg tisse 5-6 gange i løbet af 2 timer. Plejer stortset aldrig gå ned i byen men istedet spise 1-2 stk frugt før træning...

    Aftensmad: Mig og min mor købte hver en bland selv salat nede i super best. Jeg tog Ice Berg salat, men en MASSE tun og lidt pasta.

    Jeg løber desuden 3 gange om ugen, 7,5 km hver gang, så er i meget god form + jeg styrketræner 3 gange om ugen for at få en six pack. Jeg tar stortset aldrig pålæg over 15 % fedt da man skal have en lav fedt procent.

    Ser det hele nogenlunde fint ud? :).

    Emil

  9. Hej mol.

    Er ved at overveje hvad for en vægtstang der kan betale sig at købe. Valget står mellem disse to:

    http://www.sport-tiedje.dk/dk/hantelstangen/langhantelstangen/7255-000

    og

    http://www.sport-tiedje.dk/dk/krafttraining/hantelstangen/LH-165

    Jeg er lidt uviden indenfor det her, men er det ikke bare bedst at købe den nederste fordi den er kun 5 cm længere, og den eneste grund til jeg skulle købe en var fordi der ikke var nok plads på den anden jeg havde før :-).

  10. Øh det giver ikke helt mening i mit hoved i hvert fald. Det kommer jo an på hvad og hvor meget du har spist, hvor meget 1% er. Du må udregne det i gram for at kunne regne ud hvor meget træning det kræver at forbrænde.

    Mener du at du gerne vil have fedtprocenten i din kost eller i din krop på 8%? Fordi hvis det er i kroppen, så skal du altså bare spise sundt fedt, sund mad og træne så kommer resten af sig selv. Du skal ikke tænke så meget i små udregninger. Spis masser af grønt, fiberrigt, magert kød, sundt fedt(nødder, planteolier, fed fisk mm.) og træn både styrke og cardio. mindst 30min dagligt.

    Hvis det er i din kost, så er 8% alt for lidt. Kroppen skal have sunde fedtsyrer for at fungere.

    Hilsen JulieMalou

    Okay tak for hjælpen :)

  11. Hej mol!

    Jeg har lidt svært at forstå det med at forbrænde fedt.

    Jeg har tænkt meget over at hvis vi nu siger jeg vil have en fedtprocent på 8, og jeg idag har spist gennemsnitlig 15 % fedt, hvad skal jeg så gøre for at forbrænde alt det, og hvor meget skal man ca løbe/svømme osv for at forbrænde 1 % fedt, (giver det mening) :/

  12. @ePonk: Måske skal du have lidt større tålmodighed. Lav fedtprocent er den ene faktor, der giver sixpack og et "rippet" udseende. Musklernes størrelse er den anden og lige så vigtige faktor. Så hvis du træner og spiser fornuftigt og giver dine muskler lidt mere tid, så skal sixpacken nok komme.

    Desuden vil jeg anbefale at du kombinerer din AB roller-øvelser med nogle crunches for både de lige og skrå mavemuskler. Tag nogle vægte i hænderne, så du ikke er i stand til at tage mere end 10-12 gentagelser. Omvendt skal de ikke være så tunge, at du ikke er i stand til at udføre øvelserne ordentligt.

    Ligesom Hestbech vil jeg anbefale dig at du holder en ugentlig fridag fra træningen, f.eks. søndag - eller, hvis du ikke kan holde dig i ro - i stedet løber en restitutionstur, dvs. en kortere løbetur (f.eks. tre km) i stille og roligt tempo.

    Okay, tak for dit svar :-) Så begynder jeg også at kombinere ab rollar med nogle crunches hvor jeg har en 2,5 kg vægtskive på brystet :)

  13. @ePonk: Måske skal du have lidt større tålmodighed. Lav fedtprocent er den ene faktor, der giver sixpack og et "rippet" udseende. Musklernes størrelse er den anden og lige så vigtige faktor. Så hvis du træner og spiser fornuftigt og giver dine muskler lidt mere tid, så skal sixpacken nok komme.

    Desuden vil jeg anbefale at du kombinerer din AB roller-øvelser med nogle crunches for både de lige og skrå mavemuskler. Tag nogle vægte i hænderne, så du ikke er i stand til at tage mere end 10-12 gentagelser. Omvendt skal de ikke være så tunge, at du ikke er i stand til at udføre øvelserne ordentligt.

    Ligesom Hestbech vil jeg anbefale dig at du holder en ugentlig fridag fra træningen, f.eks. søndag - eller, hvis du ikke kan holde dig i ro - i stedet løber en restitutionstur, dvs. en kortere løbetur (f.eks. tre km) i stille og roligt tempo.

    Okay tak for dit svar :-) - Så begynder jeg også at kombinere ab rollar med nogle crunches med en 2,5 kg vægtskive på brystet :)