Lenned

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lenned

  1. Hey! 8-)

    Jeg har jongleret i et års tid.

    Og er nu også begyndt at styrke-træne..

    Efter jeg er begyndt at træne, kan jeg mærke det er nemmere at jonglere, eftersom mine arme er mere udholdene end før.. Så jeg ville høre om jeg ville kunne drage fordel at at træne med jonglering.. altså at jonglere med tunge kugler så som (petanque kugler, der hver vejer 1,5 kg..)

    Det er jo primært biceps man bruger til at jonglere med, og en lille smule ryg og skulder muskler. Nu er det ikke sikkert i kender så meget til jongleringen.. men der er rig mulighed for at jonglere forskelligt, og på den måde bruge forskellige bevægelser, for at jævne belastningen ud.. Nu er det små belastninger, men til gengæld kommer de lige efter hinanden konstant..

    Så mit spørgsmål er om det vil gavne noget, eller om det er spild af tid?

  2. Hey! :-)

    Vil først lige sige jeg er ny på området, og som sådan ikke ved så meget... men jeg har dog nogle få forslag.

    Til din havregryn kan du skifte sukkeret ud med rosiner.. dette gør jeg selv, og det smager bedre, syntes jeg.. om det er sundere ved jeg ikke.. men det kunne jeg forestille mig.. men det kommer jo an på hvilke mængder man bruger..

    En ting jeg spiser meget af, er tun.. det kan spises på rugbrød. det kan blandes med ris, eller salat.. eller spises som det er.. det er godt, da det indeholder mange proteiner.. Ellers kan næsten alt fisk anbefales, da det indeholder de gode fedtsyrer, og har højt indhold af protein..

    Derudover er fiber-rig knækbrød også en god ting at tage med noget sundt pålæg på, hvis man pludselig bliver sulten...

    Ellers er det bare om at have noget forskelligt fugt/grønt/nødder/sunde snacks til at stå i en indbydende skål man kan gå og spise af..

    En ting der kan gøre det mere spændene at spise sundt er at lave smoothies.. Blænd noget frugt op med noget fedtfattigt-mælk og protein pulver.. det er lækkert og sundt :D