Jakav

Medlemmer
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jakav

  1. Ivan: jo tak, jeg ville da meget gerne købe Eleiko, men så ender jeg vel hurtigt på 7.-8.000 bare for stang?? eller "kender du nogen der kender nogen".. :0)

    Kulu: Uh, ser nice ud med Rouge i europa... jeg har dog et eller andet med skiver i lbs - ja, det er ikke rationelt, but still. Til gengæld er deres stænger ret billige (i US) og de har da de fedeste racks (R-3 og R-4), hvis man har højden til det. Hmm - bliver interessant når de åbner deres webshop!

    DBM: godt at vide .... jeg kan se at du smider dem rundt i haven, så noget må de dog kunne holde til :0)

  2. Til de herre, hvornår mener I, en kvinde er blevet for veltrænet? Hvor går grænsen?

    Generelt har jeg vanskeligt ved at forestille mig en for muskuløs pige (minus måske bodybuildere på top-top-topplan), men til gengæld kan jeg godt forestille mig en alt for lav fedtprocent (a la konkurrenceform for en bodybuilder) måske kan være lidt et turnoff.... næ, giv mig nogle stærke, muskuløse ben, baller, ryg og arme og smæk så en "normal" fedtprocent på - så er jeg game :devil:

  3. jeg skal have købt mig sko til at træne i (primært til squat, dødløft m.v.) og mangler lidt kvalificeret input - jeg har selv kigget på Rouge Do Win og Ironworks III - nogen der kender begge sko og kan give lidt input?

    Rouge Do Win http://www.roguefitness.com/store/rogue_dowins.php

    Ironworks III: http://www.pullum-sports.co.uk/clothing-and-shoes/shoes/adidas-ironwork-iii-weightlifting-shoes/prod_513.html

  4. Kære begge

    Tak for svar - nu dækker min forsikring ikke en osteopat, men mon ikke de kan bruge deres kundskaber selvom de registrere det som fysioterapi.

    Hm, det er svært ... Willén lyder jo som en med indsigt i squat og relaterede problematikker. Klinik.dk er til gengæld en større og etableret virksomheden med flere fys'er at trække på og således en del samlet viden og knowhow.

    Men tak for jeres bud! .. nu skal jeg bare vælge en af dem :0)

  5. Sorry, ja jeg har netop logget ind for at understrege at jeg søger en fys i, eller nær, københavn

    Jeg overvejede også selv kiropraktor, men min læge mente jeg skulle opsøge en fys da jeg bad hende vurdere om en fys eller kiropraktor var mest formålstjenstligt.

  6. Kære alle

    Jeg har i nogle år haft problemer med min hofte. I starten blev jeg bare øm når jeg squattede, men med tiden er jeg ofte også øm i hoften til dagligt og har ofte krampe i sædemuskulaturen. Jeg vil nu prøve at få en professionel til at kigge på min hofte, men har tidligere haft dårlige erfaringer med at bruge første og "bedste" fys som så ikke var så god når det kom til stykket. Således søger jeg en fysioterapeut som er kompetent og med god indsigt i problemer omkring hofteledet, og gerne også med forståelse for styrketræning (ja, man tror det næppe men har haft fys der ikke vidste hvad squat var for noget).

    Kender nogen denne helt fantastiske og kloge fys der kan hjælpe mig med min hofte?