Fit-Babe

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fit-Babe

  1. Træner ben 2-3 gange og løber 5-6 km 3-4 gange om ugen. Har prøvet at løbe (og spinne) om morgenen/først på dagen...men det fungerer slet slet ikke. Er udpræget B-menneske så min krop er slet ikke i det gear så tidligt :cool: . Kan dog sagtens styrketræne om formiddagen....

  2. Har endnu ikke fundet det rette balance mellem disse. Er det bedst at træne begge dele samme dag (f.eks. styrketræning om formiddagen/middagen og løb om aftenen)...og holde en fri dagen efter.....eller er det bedre at dele det op, så jeg kun træner 1 ting om dagen. Nogen der har nogle erfaringer? :smile:

  3. I 2001 lavede jeg det nummer - løb en halvmarathon uden at have trænet. Bevares - løb da jævnligt 6-8 km.....men aldrig mere end det. Jeg gennemførte med lodder og trisser....løb dog hele vejen -(hvis den gangart jeg praktiserede de sidste 5 km ellers kan kaldes for løb!)

    Jeg var total høj bagefter - men kan bestemt ikke anbefale at lave det stunt. Mine knæ har total smadret...jeg kunne ikke gå i en uge.....og smerterne forsvandt først efter 3 uger. Løbe kunne jeg ikke før efter 3 måneder..har siden hen snakket med folk, der har lidt forstand på disse ting...og jeg var faktisk rigtig heldig at jeg ikke fik varige mén....især at jeg ikke ødelagde mine knæ :innocent:

  4. Jeg har også en sød tand....og har fundet to tricks, der virker for mig....enten laver jeg en smoothe/milkshake af minimælk og hvad jeg lige har af bær og frugter...kommer en lille smule sødemiddel i....eller også tager jeg en lille brik mørk chokolade - helst omkring 85%....ved godt at chokolade er fy..men det helt mørke er så koncentreret, at et lille bitte stykke faktisk er alt rigeligt...plus at der er mange gode ting i grundet det store kakaoindhold....men det bedste ville da klart være at holde sig i skindet :bigsmile:

  5. Den bedste bog jeg har i reolen er "Muskel og styrketræning" af Frédéric Delavier....det er en anatomisk guide til mere end 100 øvelser...og hver øvelse bliver beskrevet meget detaljeret og masser af illustrationer over hvilke muskler, der er tale om....rigtig nyttigt når man ikke er speciel kyndig i latin :bigsmile:

    Den er fra forlaget Lindhardt og Ringhof