Anterior Deltoid

Medlemmer
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Anterior Deltoid

  1. Ok...lidt overdrevet :4thumbup: Men kender faktisk et par stykker, som har fået mavesår, fordi de tog for mange af gangen, uden at pakke dem ind i et måltid. Så følg anvisningerne... så skal de nok give lidt ekstra energi.

    Alle slags piller skal som regel 'pakkes' godt ind i et måltid eller et stort glas vand.

  2. Så protein pulver giver nu både dårlige øjne OG mælke-allergi  :4smartass:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja...for nogle udsatte disponerede brugere! :blush: Fænomenet er jo åbenbart forholdsvis nyt(!!), eller d.v.s. i hvert fald ikke særlig omdiskuteret... Jeg har selv brugt protein-tilskud over en årrække, men det er først nu i år, jeg har fået allergiske symptomer. Jeg ønsker som sagt ikke at male fanden på væggen, men at være med til at oplyse, informere om de risici der åbenbart kan forekomme ved forbrug/overforbrug af (protein) kosttilskud, når/hvis man er disponeret...

    :blink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvad er det du mener proteinpulver indeholder som gør at du får disse (mærkværdige) bivirkninger?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja, ja grin bare... :mad: det gør de uvidende (dumme!) jo altid, når de ikke ved hvad de skal sige... :wink: Ej...-anyway, så forholder det sig faktisk sådan, at vi her i Nord-Europa er et af de få folkefærd (sammen med Nord-Amerika!) i verden der tåler komælk og deri også de proteiner/inzymer det indeholder... Men vores (Nord-Europæernes) tolerance er åbenbart, for nogles vedkommende, i skred mht. netop at kunne fordøje/tåle ko-mælke produkter og dermed også i særdeleshed de proteiner de indeholder, specielt i de koncentrerede mængder i de kosttilskud vi konsumerer...-altså os der dyrker hård sport/muskeltræning! (eller af andre årsager tar´ kosttilskud med mælkerelaterede proteiner)

    Men som sagt; så rammer det jo fortrinsvis dem der er disponerede (hvorfor er måske et Gen-spørgsmål!)...jeg er så selv en af dem, har jeg erfaret på chokerende vis... og det var så det jeg ville være med til at informere omkring.

    :raisebrow:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Dvs. du kan heller ikke tåle almindelig mælk, ost osv?

  3. Nu var det ikke mig, du quotede, men går ud fra, det er mig du spørger.

    Problemerne er kraftig denaturering, der bl.a. kan betyde tab af vigtige peptider.

    Jeg går altid uden om ion-exchanged isolat pga., at risikoen for at købe protein af alt for dårlig kvalitet er alt for stor ved dette.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Kan du henvise til en kilde der dokumenterer denne denaturering?

    Hvilke testmetoder anvendes for at teste for denaturering?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Du kan prøve at forhøre dig hos producenterne selv. Jeg tror ikke, at det er nogen hemmelighed, hvordan produktionen foregår, men hvad ved jeg :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvilke producenter? Dem der ikke anvender ion-exchange? :blink:

    Hvis der lige bliver henvist til nogle kilder er det nemmere at forholde sig til udtalelserne. :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvis man fremsætter påstande af faglig karakter må man vel være i stand til at dokumentere dem!

    Hvis ion-exchange denaturerer proteinet må der vel kunne fremvises nogle undersøgelser der dokumenterer dette.

    Spørger du de producenter der anvender ion-exchange vil de nok påstå at udvindingsmetoden ikke denaturerer proteinet.

  4. Mælkprotein består af 20 % valle (whey) og 80 % kasein....så hvis du køber rent valleprotein i pulver form så er svaret: nej.

  5. Er der andet nemt du lige kan nævne, til hurtigt at dække kulhydrat-behovet efter endt træning - er nemlig ikke så vildt med bananer? :)

    Hvidt brød, frugt og rosiner.....der findes også kulhydrat på pulverform. Her vil maltodextrin nok være at foretrække.

  6. Du behøver ikke begge dele og du kan godt nøjes med kun kakaomælken....den protein der er i mælk er dog hovedsageligt den langsomtoptagelige kasein - kun 20 % er valle. For den almindelig motionist betyder dette knap så meget, men det idelle vil nok være at tage 30-40 gram rent valle efter træning sammen med noget kulhydrat (fx. bananer).

  7. "Set noget Pure whey til 500 kr for 2.25 kg er det billigt!!"

    Nej - det er dyrt.

    "For det første skal det siges at det optimale er at få proteinerne fra fødevarer og ikke fra pulver"

    Der er ikke noget galt med at få protein fra fx. valleprotein - det bliver jo trods alt udvundet af mælk. Men i alm. mad findes der jo også et hav af vitaminer og andet godt som man naturligvis ikke får gennem pulveret.

    Derfor - brug kun protienpulver til at supplere med og ikke til at erstatte normal mad med.

  8. SPØRGSMÅL: Kan jeg spise aminosyrer pulveret med fordel jævn fordelt over dagen eller

    går der for meget tabt fordi det bliver optaget så hurtigt?

    Ja, du vil netop have gavn af, at fordele dit vallepulver ud over hele dagen i stedet for at tage det på én gang.

  9. "Er dog ikke enig i at kilder til protien såsom æg og bønner er lige så gode som Vhey (valle)! Ihvertfald ikke lige efter træning!"

    Nej...men det var heller ikke hvad jeg mente. ;) Men jeg ville heller ikke udnævne valle til at være den ENESTE anvendelige proteinkilde.

    Min pointe var at HVIS man antog, at valle var overlegen i forhold til æg, soja osv så var whey isololat det bedst tilgængelige proteinpulver på markedet.

  10. "Hvis produktet kunne leve op til bare halvdelen af det de påstår, ville jeg købe en trillebør med VP2. Både "trykfejl", uheldige formuleringer og direkte forkerte påstande i artiklen virker heller ikke synderligt professionelt."

    Helt enig.....proteinindholdet må også være opgivet på "dry-basis" idet indholdet angives til 96 % protein og 4 % kulhydrat. Proteinpulvere indeholder altid en smule fugt og aske, men åbenbart ikke deres – dette kan dog skyldes, at netop den type isolat de anvender er ”den nye isolat (VP2 – VyoPro2) er den reneste, mest effektive og avancerede Oligopeptide Whey Protein Isolate” :lol: :lol: :lol:

    Ser man bort fra deres forvrøvlede artikel er produktet dog et ganske godt produkt. Rent whey isolat er, som det fremgår af deres artikel, det ypperste man kan få indenfor whey protein. Antager vi så, at whey er bedre end protein fra æg, soja osv., ja så indeholder produktet faktisk noget af det bedste protein der overhovedet findes.

    Men men men…..AST har ikke patent på at putte rent whey isolat (whey protein isolate) i deres produkter og er heller ikke de eneste der gør det. Og kigger man efter vil man sikkert finde ud af, at valleprotein isolat (som i bund og grund er hvad produktet indeholder) kan købes langt billigere andre steder end hos AST.

    Det gælder bare om at læse lidt på varedeklarationen i stedet for at lade sig narre af smarte sælgere og kloge ”forskere”!!

  11. Jeg synes at jeg kan huske, at TJ engang har skrevet en artikel omkring kampsport kombineret med styrketræning - men jeg kan ikke finde den!

    Måske er det bare noget jeg har drømt....?? :lol:

    Nogen der kan hjælpe mig med nogle artikler eller links? Er der ikke en side der hedder noget med www.material-arts.dk eller lign.? Kan ikke finde den igen.

  12. Det er ikke er dårligt produkt men heller ikke noget at råbe "hurra" for. Personligt vil jeg forslå dig at finde et rent valle (whey) produkt. Dette kan fåes for under 850 kr for 5000 gram.

    Generelt vil jeg ikke anbefale nogen at købe sådan nogle kombinationsprodukter idet motivet bag sådan nogle blandinger ofte er:

    1) At få kostprisen ned ved at blande billigere (og dårlige) typer af protein i.

    2) At kunne reklamere med at produktet indeholder en dyr (og god) type protein men uden at sige HVOR MEGET der er i.

  13. Hvor lang tid har du trænet?

    Jeg kørte selv et lignende program før jul og det de få sæt var simpelthen ikke nok til at give mig muskelvækst. Gik desuden også tilbage i styrke mens jeg var på programmet.

    Hvis du har trænet i mange år og er vant til at køre mange sæt pr muskelgruppe vil det program du nævner nok være for tyndt til at udvikle kroppen yderligere.

  14. I øjeblikket er jeg ved at brygge en datebase/regneark sammen der sammenholder de forskellige mærker af proteinpulver. Mit mål er at skabe et overblik over markedet for proteinpulver i DK - man kan således klikke ind på listen og se hvem der har det bedste proteinpulver ud fra nogle objektive matematiske betragninger.

    Til at starte med vil listen vil være inddelt i 3 forskellige kategorier:

    Valleprotein koncentrat (WPC)

    Valleprotein isolat (WPI)

    Valleprotein - blanding af de to

    Man kan naturligvis ikke måle smag på en skale så der vil naturligvis altid være uenighed om hvilken protein er det 'bedste køb for pengene'. Men den vil kunne give et fingerpeg.

    Hvis der er nogen der har input eller forslag til sådan en liste hører jeg da gerne. Jeg uploader et udkast senere.

  15. Har et problem træner lige hårdt og er lige stærk i begge arme.. Men min højer er væsentlig større end min venstre. F.eks når jeg går i en stram skjorte, så flyder jeg den ud ved højer arm og ikke i venstre... Skal jeg træne min venstre arm individuel eller hvad ? Har i nogle råd ?

    :lol:

    Jeg har nøjagtigt samme problem - min venstre er 1,5 cm (i omkreds) større end den højre.