MagnumIs

Medlemmer
  • Posts

    192
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by MagnumIs

  1. fordi der altid er en tolkningsgrad i tolkning af videnskabelige forsøg. Jeg har lavet forskellige former for formidling af den slags i lang tid nok til at jeg ved det er bedre at udtale sig med forbehold end at udtale sig alt for sikkert.

    Meget interessant - jeg formoder du mener at det ikke er nok man kommer med uafprøvede teorier - uden dokumentation. Hvormange skal være enige for noget er "korrekt"?

  2. Hvis du ikke ved, hvad makro- og mikronutrienter, så kunne det være du skulle læse lidt op på det. MOL har et ganske udmærket artikelarkiv.

    Nutrienter lyder bare ikke særlig dansk :cool:

    Mener du måske Nutrients som på engelsk. Du kan være lidt svær at forstå, hvis du opfinder dine egne ord. Måske det er derfor du ikke forstår, hvad jeg skriver. :4thumbup:

  3. Du har rigtig haft fat i boardets søgefunktionen og støvet en masse af mine gamle posts op, fordi jeg kritiserer dig en smule, hva'?

    Du tænker på BMI - er det ikke lidt entydigt?

    Hvad er nutrienter?

    Lidt uden for nummer måske??

    Jeg synes det ville være passende du forklarer dig ordentligt, hvis du stiller samme spørgsmål til mig.

    Specielt når jeg næste kopier dine udtalelser ...

  4. Enig. 9-10 timer er fint i perioder, men for de fleste er det nok at ramme den mængde søvn et par dage om ugen.. Som nævnt er søvnbehov utroligt individuelt, men hvis du ligger i 1-2 timer uden at kunne sove, så er det næsten helt sikkert fordi du sover for meget (eller forsøger på det.)

    Kender du ham rigtig godt, siden du kan gætte hans behov?

  5. Der er så mange.

    Pull-ups (overhånd) og barbell rows til laterals. Og kombinationer af dem.

    Og laterals el. lign. til dine skuldre.

    Engelsk og halv-latin i een sætning, hvor har du lært den slags?