Vmax

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Vmax

  1. Hej MOL

    Fra på fredag af skifter jeg kost, hvor jeg indtil da har spist efter the paelo diet. Derfor håber jeg der er nogen her inde, som kan fortælle noget klogt om en dag jeg har sammensat. Jeg er 15 år gammel, vejer 85 og er 185 høj, og jeg cutter med 500 kcal i underskud pr. dag. Jeg priotere sundhedsværdien højt, samt at det giver en god jævn energi til en dag og jeg træner ca. 3 gange om ugen i 45 min, uden pauser.

    kostprogram.png

    EDIT: ProTrack, som har udregnet mit ligevægtsindtag udregner uden min træning, som jeg skal indtaste efterfølgende der, det åbnede op for et nyt spørgmål. Hvad kunne være et fornuftigt udgangspunkt at justere efter?

    Mvh.

    Søren

  2. Hej MOL

    Jeg er efter hjælp her inde fra gået i gang med et træningsprogram (http://www.motion-online.dk/styrketraening/styrke_-_oevelser/styrketraeningsprogram_til_fitnesscenteret/) problemet er bare at, der ikke er en maskine til benpres eller læg/ankelstræk i mit fitnesscenter. Jeg har i dag så valgt at bruge en squat maskine (mange af jer kender den sikkert - den der hvor man står på en metalplade og med de der puder på skuldrene) fordi jeg så at den også gav noget i benmusklerne, men jeg vil alligevel prøve at spørge her inde - hvad kunne være gode erstatninger?

    Mvh

    Søren

  3. Jeg må faktisk indrømme at jeg umiddelbart synes paleo, virker til at være godt. Jeg overvejer faktisk at gå over til denne kost, og samtidig spise de der 500 kcal under mit ligevægtsindtag dagligt, og forsøge at tabe ca. 500 g/uge. Virker det som en plan, der er noget værd? Og tak for alt hjælpen, indtil videre! :-)

  4. Jeg tænker heller ikke nødvendigvis at en enkelt person, skal lave en kostplan til mig, så meget forlanger jeg dog ikke ;-). Det kunne blot være dejligt, hvis der evt. var nogen som kendte en skabelon, eller en vejledning til det etc. Jeg har læst lidt om denne kost, den ser umiddelbart god ud, dog har jeg ikke så meget forstand på det, men med min almindeligt fornuft stiller jeg dog spørgsmålstegn ved at man eks. ikke må spise havregryn eller rugbrød som nævnt, hvad er formålet med dette?

    En anden tænk, der også frustrere mig, er at, eks. sider som madlog.dk, som kunne bruges til at udregne kalorie forbrug til evt. kostplan kræver at man er 18, det kunne jeg selvfølgeligt sagtens snyde mig til at være, men der er vel en grund, til at de har sat den alder - jeg forestiller mig noget med at de ikke kan udregne det ordenligt ellers.

  5. Tak for svaret, dit program, ser super godt ud!

    Ift. kost tænker jeg faktisk at jeg, evt. med hjælp herfra eller andre steder måske kunne have gavn af at lægge en hel stram kostplan, altså noget i stil med; 8.00 - 80 g. havregryn 10.00 - et æble. Bare tilfældige eksempler, men altså, en reel plan over ens kost. Hvad siger folk mon til det? Og en ting mere; Hvad er idéen i at man dropper kornprodukter, er det pga. indholdet af kulhydrater eller hvordan?

    Mvh

    Søren

  6. Hej Motion-online

    Jeg er en dreng på 15. Jeg er 185 cm høj, og vejer 85 kg. Jeg er for tyk, jeg er ikke svært overvægtigt, jeg er genetisk, som min far, en kraftig fyr. Det ændre dog ikke på at jeg gerne vil smide mit overflødige fedt, og blive større muskelmæssigt. Jeg vil selvfølgeligt gerne komme til at se ripped, ud.. som alle andre drenge i min alder, men mit mål er ikke at blive en kæmpe stor pumper. Jeg vil også gerne have en bedre kondition og sundhed - for at få mere overskud i hverdagen og selvtillid og velvære. Jeg er ret uerfaren og uvidende på området, jeg har gået til styrketræning ugeligt, med en skide god vejder, Mogens Jensen, bjergbestiger - det kunne være nogen kendte ham? Men i hvert fald, til sagen; Jeg har købt abbonoment, til et fitnesscenter. Jeg har været der oppe i fredags og cykle, løbe og tage lidt armstrækninger, mave- og rygbøjniger. Jeg har også forsøgt at ændre min kost, mit problem er bare at det hele er meget ukonkret og ustruktureret. Jeg tror at det ville være godt for min plans chancer for at lykkeds at jeg har det meget planlagt og skemalagt, jeg tænker her på en kostplan, og et træningsprogram, dog har jeg den betænkelighed ved kostplaner, at sundhedsmæssigt bliver man altid fortalt at man skal spise varieret, for at få alle de nødvendigt vitaminer og mineraler osv. Jeg drikker ikke mælk og undgår så vidt muligt mejeriprodukter, da jeg har erfaret på mig selv at jeg for en mere uren hud af det, og jeg for ikke drukket ret meget vand, men tager i stedet kalktabeletter. (http://politiken.dk/indland/ECE111471/skummetmaelk-giver-bumser/) What to do?

    På forhånd tak

    Mvh

    Søren

  7. Goddag Motion-online.dk

    Jeg har før været meget fokuseret på min vægt, vejede mig jævnligt, spiste stortset minimalt sukker og fedt, men det er ligesom jeg synes det er forsvundet, jeg drikker sodavand, spiser ikke specielt sundt. Jeg vil gerne i gang med at hjemmetræne lidt, bl. a. fordi jeg gerne vil have en flottere krop, men det er som om jeg er for fed til det rigtigt kan få effekt, ikke at jeg er superfed, men jeg er da buttet, og før end man kan se markeringerne skal jeg jo helst ikke have et lag fedt som skjuler det. Derfor tænkte jeg om ikke der var nogen som kunne hjælpe med en kostplan, så ville jeg i hvert fald blive meget taknemlig, for det tror jeg vil gøre mig mere motiveret med en plan at spise efter. Da jeg stadig bor hjemme, vil aftensmaden nok bare blive hvad mor nu laver, men det plejer heller ikke at være super usundt, og jeg er selvfølgelig klar på at tage mere grønt, og spise mindre. Jeg er 14 år gammel, vejer 73,1 kg og er 180 cm høj, og kraftigt bygget. Jeg har ikke rigtig mulighed for træningscenter når jeg ikke er ældre.

    På forhånd tak!