crackman

Medlemmer
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by crackman

  1. Selvfølgelig virker produktet, og endda ret godt hvis jeg selv skal sige det! og ligefrem DØ af det ha ha jaja folk snakker og røven går, hvis man har bare LIDT hjerne lader man selvfølgelig være med at proppe 10 af de piller i kæften.

    der står på pakken 3-4 stykker fordelt henover dagen, så sker der sgu ingenting, jeg tror ikke der kan forbindes død og ødelæggelse med dette produkt hos folk der ikke har spist dem som exctasy piller :laugh:

    Rolig nu folks, der findes LANGT farligere ting at rode med på markedet :cool:

    Just my 50 cents

  2. Jeg vil foreslå du køber rigtig grøn te, der er masser af antioxidanter, c-vitamin og andre lækre ting i, udover det, så TABER man sig af grøn te da det samtidig indeholder koffein, dette behøves ikke diskuteres da det allerede er videnskabeligt bevist. ting som Soya, hvidløg, chili sætter også forbrændingen i vejret, bland det med et par gåture og vupti så har du smidt de 3 kg :smile:

    Go fornøjelse

    /Cracky

  3. Her er sidste squat fra igaar, desvaerre ikke helt godt nok. Naeste uge loefter jeg i den gamle dragt, saa jeg kan overbevise mig selv om at jeg kan loefte paent.

    Der var ikke nogen til at filme, saa chris startede video'en fra baenken.

    Den er alligevel er godt stykke fra vandret, men tror måske det er fordi du føler den så meget på vej ned, så blir vendingen enorm dårlig

    Nå en lille sidebemærkning, fortsat god træning

  4. Krea er jo Mass bror, derfor vil jeg mene at han kender ham bedre end så mange andre herinde, det er da klart at han bliver en smule småfornærmet over sådanne beskyldninger, når netop Mass i umenneskelige tider har præket clean BB'ing...

    - Om du så tror på det, er en anden side af sagen!

    Proklamerede MASS´s træningsven ikke også at han var clean og ikke var det alligevel? :blink:

    Så når folk siger de er Clean så passer det?

    I så fald behøvede vi jo ikke at teste folk til konkurrencer vi kunne bare spørge dem om de var på noget og så tro på hvad de siger :wink:

  5. Jeg ved at der er intet ondt i det "navn" :smile:

    Ja det ved jeg, jeg kunne godt læse imellem linierne, der var heller ikke noget ondt i mit :wink:

    det var bare for at pointere et øgenavn er et øgenavn, og en skovl er en skovl

  6. Rytterne i Tour de France er så stank pumpet med epo og alt muligt andet crap, utroligt folk blir ved med at være så naive herinde og fortrænge fakta

    man burde kunne spille på hvem den næste rytter er som blir taget for anvendelse af doping så kunne man da lave lidt mønt på det :4thumbup:

    sikre penge i banken :devil:

  7. Nu har Phoenix vist fået nok på puklen nu :laugh: det ender jo med den stakkels herre ikke tør vise sig herinde igen, og han har nok indset nu at dødløft både er med i ARnolds bog alligevel (han har blot overset det) og at den slet ikke er så skadelig igen, kun ens egen dårlige teknik og for tunge løft er farlige :smile: