MOH1

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MOH1

  1. Hej....Jeg vil gerne have testet mine hormon niveauer fordi jeg mener der har været indikationer på, at det kunne være bedre. Det mener min læge selvfølgelig ikke:-) Findes der nogen private laboratorier i København hvor man kan komme forbi og få taget en testosteron test eller skal man gå til en privat læge så?

    Tak

    Morten

  2. Tager noget medicin som gør at jeg tager vægt på. Normalt ville jeg bare kunne skære lidt ned på søde sager og pizza og så tabe mig. Men nu skal jeg gå rundt og være sulten og ikke spise mere end morgenmad + aftensmad for at kunne se en forskel. Spørgsmålet er om det er usundt at kun spise to måltider i forhold til næringsindholdet. Jeg er nu begyndt at dyrke kondi træning men ved endnu ikke om det har nogen effekt. Jeg har også hørt om konjak tilskud. Virker de? Jeg er 187 høj og vejer 107 kg. Jeg burde veje 93-94 men vil være tilfreds med at komme ned på 98 kg. Er der nogen der har nogen forslag. Det skal siges at jeg styrketræner mindst et par gange om ugen.

  3. Jeg plejede at træne vægte 35 minutter hver anden dag, men nu vil jeg gerne have et bud på et træningsprogram med løb og svømning. Lige nu magter jeg kun 2 km løb og 500 meter svømning. Mit mål er at være trimmet igen med løb og svømning.