DogFish

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DogFish

  1. Hej Motion-online,

    Jeg har lyst til, at der skal ske noget radikalt med min krop og min træning og tænkte på, om I måske kunne hjælpe.

    Det jeg søger er en slags sommerlejr med hård fysisk træning - tidligt op om morgenen og gå 30 kilometer, styrke- og udholdenhedstræning og mentale udfordringer med en coach der pisker en igennem pisset. Motion til man er ved at brække sig. Lidt som man ser i Chris McDonald-programmerne og lidt som jeg forestiller mig det er at være i militæret - jeg har dog forspildt den chance ved at lade mig kassere i sin tid.

    Ved I, om der findes sådan nogle lejre/camps/ophold, evt. i sommerferien, hvor man udfordres helt ekstremt sammen med et hold af andre mennesker ? Jeg er overhovedet ikke overvægtig, så det er ikke tab-dig-camps jeg søger..

  2. Hej,

    Er det rigtigt forstået, at hvis man vil smide fedtet skal man indtage mindre end sit ligevægtsindtag, men hvis man derimod vil opbygge muskler skal man indtage MERE end ligevægtsindtaget?

    Så hvad dælen gør man, hvis man gerne vil af med fedtet (fx ved cykling/løb) og samtidig gerne vil have større muskler? Er det ikke to ting, der modvirker hinanden hvis man gør det samtidig? :)

  3. Hej alle,

    Jeg er en dreng på 21 år med lidt for meget fedt på kroppen (på trods af at jeg er slank)... Jeg har besluttet mig for at begynde at træne for at få en pænere krop, så jeg ikke behøver at frygte for at smide t-shirten på stranden m.m. (Ja, jeg er meget sart!). Mit problem er, at jeg aldrig før har dyrket motion så jeg går ud fra at det kommer til at tage noget tid at "rette op" på de spildte år - hvilket jeg selvfølgelig godt kan leve med...

    I forbindelse med min nyvundne passion for at bedre look har jeg valgt at begynde at cykle, lange og intense ture med de formål at

    1) Forbedre min kondition

    2) Forbedre min præstation fra gang til gang, eksempelvis via min gennemsnitsfart som jeg ind til nu har set stige fra gang til gang på trods af at mine ture bliver længere

    3) Forbrænde det fedt der har sat sig som en grim delle på min mave og få styrket mine benmuskler

    Jeg vil i den forbindelse prøve at spise sundere (og jeg er gået over til energifri drikke frem for cola m.m.), men jeg har IKKE i sinde at lægge øllene på hylden i weekenden, det ville simpelthen blive for kedeligt at leve så. Siden mine venner ikke har den samme mængde fedt omkring maven og drikker lige så mange øl som jeg selv ville jeg da mene at det burde kunne lade sig gøre at blive pænere med hård træning

    Så hvad synes I om dette program:

    50km intens cykling hver anden dag (ca. 1200 kalorier, dvs. 600 dagligt) og en smule styrketræning ved siden af.

    Vil det virke, og hvor hurtigt vil jeg begynde at kunne se en forskel, hvis jeg spiser og drikker som jeg gør nu (men udelader det unødvendige som slik og chips)

    Min frygt er at fedtet på min mave vil blive siddende som det sidste (tror det ligger i familien) - er der nogen måde jeg kan styre dette på?

    ALLE gode tips og råd, ting jeg skal være opmærksom på m.m. modtages gerne!

    Tak på forhånd!