Kluns

Medlemmer
  • Posts

    539
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Reputation Activity

  1. Like
    Kluns reacted to MamboMads in for stort bryst   
    Jeg forstår godt din families bekymringer, de ved jo heller ikke noget om træning og har jo de bedste intentioner, selvom de tager dybt fejl i denne situation.
    Dine bryster kommer ikke nogensinde til at hænge, medmindre din fedtprocent er for høj, eller du begynder at tage steroider og derved får det man kalder "gyno" (tævepatter). Lad være med at begynde at tage steroider.
    Når du en dag (ikke nødvendigvis før om 10 år) stopper med at træne, skal du blot holde fedtprocenten i skak, hvilket let gøres ved en ordentlig kostplan.
    Hvis vi nu antager du træner 10 år mere, vil du til den tid sandsynligvis vide rigeligt om kost til at det aldrig nogensinde i løbet af dit liv vil blive et problem.
    EDIT:
    Hvis du vil have et mere markeret bryst, bør du få mere muskelmasse og lave fedtprocent.
    Konklusion:
    Træn og spis som du plejer, det ser ud til at virke.
  2. Like
    Kluns reacted to Sina in Vægttab hos elite-motionister   
    Ha, det er sandt. Det er god nok træning. ELITEmotionisten ville approve, afslutte med en halv drink, score i ædru tilstand, få god nattesøvn ved siden af lækker islandsk pige og være på toppen dagen efter.
    EliteMOTIONISTEN derimod, han drikker tre marmeladeglas bagefter, indtager yderligere 3000 kalorier i kyllingespyd og franske hotdogs fra 7/11 under sit blackout, sover for lidt, træner med nedsat kraft dagen efter og ser sig nødsaget til at oprette tråd på mol om, hvordan man kan tabe sig. Sådan ca.
  3. Like
    Kluns reacted to Paven in Den kvindelige krop ?   
    Ja, og så lige en dram, en omgang 'Mein Kampf' i bussen og et par solide vandrestøvler, så skal der kneppes!
    Til trådstarter: mit ideal er den krop, som kvinder i pornoindustrien har. Slanke (ikke model-tynde), store bryster og en lækker røv.
  4. Like
    Kluns reacted to AndreasH in Den kvindelige krop ?   
    Dine kategorier er desværre lidt ved siden af i forhold til os mænds syn på sagerne! Personligt foretrækker jeg normal/muskuløs med stategisk fedtplacering og vægt i normalområdet.