Klaus Kokholm

Medlemmer
  • Posts

    388
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Klaus Kokholm

  1. Bokseinstituttet får mine varmeste anbefalinger med på vejen.
    Holdtræning mandag til lørdag og desuden et lukket kvindehold om søndagen, så der er god mulighed for at få sved på panden. Desværre har en gang seneskedehindebetændelse sat en kæp i hjulet på min træning, men det lort går vel over på et tidspunkt.

  2. Rugbrød med kødpålæg/ost er klart det nemmeste. Og giver dig protein, fedt og (langsomme) kulhydrater, samt masser af kostfibre fra rugbrødet.
    Og giv dig selv de få øjeblikke det tager at klaske et par skiver rugbrød omkring et par skiver ost og pålæg. Man har aldrig for travlt til at få morgenmad.

  3. Det startede med en øm albue og har så sat sig i håndleddet. Det går voldsomt ud over min træning og dermed min livskvalitet. Det gør ondt at lave armstrækkere og værst af alt: jeg kan ikke tæve sandsækken til boksning.

    Min egen læge siger at jeg bare skal lade det gå i orden af sig selv
    Jeg har prøvet en Iprenkur, foreslået af min sundhedsforsikring (3x400 Ibuprofen/dag) og det har ikke hjulpet en skid.

    Skal jeg forsøge mig med akupunktur? ultralyd? kiropraktor?

  4. Hvor går man hen som voksen hvis man vil have forbedret sin svømmeteknik? Jeg svømmer nogenlunde brystsvømning, men når jeg svømmer crawl bruger jeg groft sagt 99% af min energi på ikke at drukne og den sidste 1% på at komme frem i vandet.

  5. Jeg har været en tur på Ubberup Højskole og er blevet så bidt af boksning at jeg vil fortsætte når jeg kommer hjem, og så ville jeg høre om der er nogen anbefalinger til bokseklubber i Valby. Jeg bor lige rundt om hjørnet fra 'Bokseinstituttet' påSdr Fasanvej 90, så den vil jeg selvfølgelig gerne høre om, men ellers er alle input velkomne. Jeg ved godt at mange fitnesscentre har noget de kalder 'boxercise' o.lign. men jeg har altså ået smag for hård oldskool træning, så det skal ikke være en udvandet version, men den ægte vare.

  6. Hej

    Jeg er 21 og har fået højetindinger og føler at jeg hele tiden taber mere og mere hår, jeg har en del skæl/svamp, som jeg tager noget receptpligtig shampoo og noget andet som skulle "pleje" hovedbunden. Det går mig rigtig meget på med det tidlige hårtab, så har overvejet at prøve med propecia, men det er simpelthen for dyrt for mig at købe i Danmark, så kiggede jeg rundt på nettet og fandt denne side her: http://www.4rx.com/online-pharmacy/categories/skin-hair/generic-propecia.html er det det samme middel som man får på recept i Danmark eller hvordan? Og er der hold i de historie om at nogen oplever at de eventuelle "side effects" ikke går væk efter man er stoppet med at bruge propecia

    Lad være med at købe receptpligtig mediin på nettet! Tænk på at der er en grund til at det er på recept og ikke bare kan fås i håndkøb!

    Jeg arbejder selv i medcinalbranchen og har lidt kendskab til de kopier og forfalskninger der laves rundt omkring i verden, og selvom mange af dem rent faktisk indeholder det de skal, så aner du aldrig hvad det er for noget lort du putter i munden. Der er ingen garanti for hvad der er i medicinen. Det kan være C-vitamin, tavlekridt, gulvopfej eller rottegift. Det er desuden ulovligt!

    Den nemmeste måde at camouflere at man er tyndhåret er simpelthen at klippe det ned til under 3mm. Du kan jo prøve det en enkelt gang og se hvad du synes. Håret vokser jo ud igen, så du kan højst komme til at fryse lidt.

  7. Cycle-clothing.co.uk har op til 4XL, men det løser selvfølgelig ikke problemet med at kunne prøve før køb. Bikebuster har af og til store (gerne op til "3XL", og en sjælden gang med 4 krydser) størrelser, men de kan ikke rigtig svare på hvad det svarer til i "normale" tøjstørrelser for folk der ikke er bygget som en professionel cykelrytter.... Den tabel de har på hjemmesiden passer i hvert fald kun til meget slanke mennesker.

    En af mine gode venner sendte mig engang et link til en engelsk webshop der havde cykeltøj op i ret store størrelser (i hvert fald op til 9XL!!). Heriblandt også nogen herligt selvironiske trøjer med WIDE LOAD eller FAT BOY. Af en eller anden grund kunne de fås helt ned i Medium....... Og jeg kan naturligvis ikke huske hvor. Jeg har sendt ham en mail, men han cykler mere end han er online, så jeg ved ikke lige hvornår jeg får svar...

  8. Hej Mol

    Håber det er det rette forum, eller må tråden lige flyttes. :smile:

    Jeg er begyndt at cykle noget af vejen på arbejde, nærmere bestemt mellem Høje Taastrup Station og Glostrup Hospital. Indtil videre har jeg kørt af Roskildevej, men det er lidt trist. Derfor vil jeg høre, om der er nogen, der kender en bedre rute, gerne en god cykelsti uden for mange lyskryds... :smile:

    :bike: Sputnik :bike:

    Vi kan hurtigt blive enige om at Roskildevej er noget af det kedeligste på cykel, men hvis du vil køre i grønne områder kræver det at du er villig til at køre noget af en omvej. I gamle dage lavede amterne (idag regioner) kort over cykelstier, jeg går ud fra at sådan nogen stadig findes et eller andet sted på regionens hjemmeside.

    Mit forslag er at køre ad Gadehavegårdsvej ud til Hveens Boulevard, dreje til venstre og krydse både Roskildevej og Motorvejen. Kør til højre ad Snubbekorsvej lige når du kommer over motorvejen og fortsæt ca. indtil Risby. Drej så til venstre ad Vestskovvej og kryds motorvejen. fortsæt syd om Herstedhøje indtil Herstedøstervej. Drej til højre og fortsæt til Gamle Landevej og så er du næsten ved hospitalet.

    Jeg vil tro det ender med at blive en 13-14 km i stedet for de ca. 9,5 ad Roskildevej.

    mvh Klaus

  9. Jeg har selv mere eller mindre opgivet at finde cykeltrøjer i voksenstørrelse. I stedet bruger jeg almindelige svedtransporterende trænings t-shirts som fx adidas climacool til at cykle i. Jeg klarer mig fint uden lommerne bagpå, for jeg har altid nøgler, pung, telefon, pumpe, ekstraslange osv i en lille rygsæk hvor der også er plads til en camelbak.

    mvh Klaus

    PS: Findes der overhovedet cykeltrøjer der er lavet til velskabte voksne mænd? Problemet med cykeltrøjer er ikke så meget de små størrelser, men også at de er ultra ultra slimfit ikke bare i kroppen men også på ærmerne der altid strammer ad helvede til.

    PPS: jeg kører som regel korte MTB-ture på max. 2 timer. Dem der kører på landevej kan have andre præferencer