Styrke123

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Styrke123

  1. Hej, jeg ville bare hører hvor mange reps man skal køre med for at det er udholdenhedstræning? jeg kører pt 3x12 men har fået at vide det er masse.. Men jeg skal bruge udholdenhed til frømandskorpset, hvad foreslår i af antal sæt og reps?

    Hej. Her er nogle tips:

    4-8 reps: Hypertrofi altså væksten/svulmen.

    8-15 reps: Styrke

    15<: Udholdenhed

    Jeg kører normalt 3x12 reps for at øge styrken...

    God fornøjelse med træning.

  2. Hvis du vil have det bedste resultat ud af dine biceps, så skal du også træne din ryg. Der er også forskellige øvelser til ryggen:

    Dumbbell Bent-over Row 3x12 reps.

    Barbell Bent-over Row 3x12 reps.

    Cable Seated Row 3x12 reps.

    Men hvis du vil have det bedste resultat ud af dine brystmuskler, så skal du også træne dine triceps. Her vil jeg tilføje nogle øvelser:

    Cable pushdown 3x12 reps.

    Barbell Lying Tricep Extension 3x12 reps.

    Triceps Dip.

    Det er også vigtigt, at du ikke hurtigt mister tålmodigheden og lysten. Det med at øge muskelmassen sker ikke fra dag til dag. Der kommer til at gå nogle uger og måske måneder før der virkelig sker noget, så bliv bare ved med at træne.

    God fornøjelse :bigsmile:

  3. Her er nogle øvelser, hvis du har håndvægte:

    Bicep: Bicep Curl 3x12 reps. Concentration Curl 3x12 reps og Hammer Curl 3x12 reps.

    Tricep: Kickback 3x12 reps. Lying Tricep Extension 3x12 reps og One Arm Tricep Extension 3x12 reps.

    Bryst: Bænkpres 3x12 reps. Fly/Flyers 3x12 reps og til sidst Pullover 3x12 reps.

    Det er vigtigt, at det ikke er alt for tungt, fordi du kan risikere at lave øvelserne forkert og dermed ingen eller kun halve resultater få.

    10-12 reps er den mest optimale, da det øger muskelmassen bedst. Du kan lave flere reps, men det kan virke lidt demotiverende. Glem ikke at holde en pause på 60-90 sekunder, efter hver øvelse, så musklerne kan samle sig igen.

    Jeg håber, at jeg har fået hjulpet dig nok og god fornøjelse med træningen :bigsmile:

  4. Jeg synes ikke, der er noget galt med din vægt i forhold til din højde. :bigsmile:

    Men hvis du gerne vil tabe dig, skal du holde dig væk fra de hurtige kulhydrater, som du bl.a. kan finde i ananas og bananer. Det skal lige understreges, at hurtige kulhydrater kan være godt inden træning. Sørg for at få spist groft brød og sluk tørsten med vand. Og spis endelig en masse frugt og grønt. Dog skal du ikke glemme at indtage proteiner, da proteiner både er vigtige for muskelmassen, men også for en slankekur, da det mætter godt. Ellers skal du bare konditionstræne og evt. blande det med styrketræning, så du også får øget din muskelmasse. Du skal heller ikke tænke for meget over din vægt, mens du er på en slankekur.

    Jeg har også hørt, at hvis man løber, skal man også holde små pauser og derefter løbe igen, så pulsen stiger og falder. Det skulle være den bedst mulige måde at forbrænde kalorier på.

    Fortsæt denne metode de næste 14 dage, så skal du nok se resultater... :4thumbup:

  5. Hej. Jeg er en dreng på 15 år, der gerne vil styrketræne.

    Dog har jeg hørt, at det kan være skadeligt for børn og unge at træne. Jeg har hørt, at man ikke bliver højere og endda går ned i højde, hvis man træner som ung.

    Jeg træner med vægte ca. 10 kilo per arm. Skader det eller er det okay at fortsætte? Er det okay at begynde til fitness 2 gange om ugen?

    Og hvad skal man spise/drikke efter træning?

    Håber I kan hjælpe mig. På forhånd tak.