Titan

Medlemmer
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Titan

  1. Hejsa !!!

    Flytter snart til Aarhus for at studerere på uni, og jeg skal selvfølgelig fortsætte med at træne, men jeg aner overhovedet ikke hvor de gode centre er :-/

    Centret skal kunne tilbyde:

    Ordentlige spinningcykler/ Concept ergometer og frivægte + bænk.

    Og så skal det være BILLIGT :-)

    Håber i kan hjælpe !!!

  2. Selvfølgelig er begreberne bulke/cutte, og ikke mindst hvad de egentlig indebærer, svære at forstå for folk der ikke har kendskab til BB/vægttræning.

    Man er nok bare nødt til at lære at leve med det, for hvis man ikke er "bidt" af træningen, kan det godt virke komplet åndsvagt, og selvfølgelig vil man få nogle kommentarer !!!

    Men bliv ved med at forklar folk hvorfor du gør som du gør, og så tag det andet med et smil :-)

  3. Tak for rådene gutter :-)

    Skaden opstod da jeg for nogle år siden væltede meget uheldigt på rulleskøjter, og slog det nederste af rygsøjlen skæv, hvilket gør at alt foroverbøjet træning/arbejde gør helvedes nas, og den del af ryggen er meget svag, så tunge løft kan let resultere i skader !!!

  4. Ok, sagen er den at jeg for nogle år siden ødelagde min lænd !!!

    I mellemtiden er jeg begyndt at vægttræne, det gik osse fint det første stykke tid, men efterhånden har jeg desværre måttet sande at lænden simpelthen ikke kan klare øvelser som Squat og Dødløft, som jeg meget gerne vil have med i programmet.

    Jeg nægter at udelukkende træne overkrop, så jeg villle høre om der findes nogle ordentlige alternative øvelser til understellet, for ellers dropper jeg sq vægttræningen og begynder på noget seriøs ronong og cykling !!!

  5. Tror det ville være en god ide at købe noget pulver, så du kan tage en shake lige efter træning, men tror det ville være bedre at spise noget "rigtigt" mad inden du går i seng, da pulver meget hurtigt optages, hvorimod feks en dåse tun optages meget langsommere og giver kroppen en proteinkilde at tære på hele natten .-)

  6. Til Andaran.

    Musikken du tænker på hedder "Carmina Burana" og bliver flittigt brugt i filmtrailers og musik.

    Den er vist nok komponeret af Wagner, og den mest brugte version indspillet under ledelse af Carl Orff.

    Men husk nu det er ulovligt at hente musik på internettet :-)

  7. Jeg træner 2 gange om ugen:

    Mandag - Overkrop

    Torsdag - Ben

    Jeg træner de store øvelser, bænkpres, squat, dødløft + mange andre mindre øvelser.

    Jeg træner ikke decideret for masse, men vil absolut heller ikke tabe masse ved det !!.

    Jeg tænker ikke specielt over min kost og kommer heller ikke til det lige foreløbigt.

    Mit spørgsmål er: Vil jeg tabe masse dvs. blive mindre, hvis jeg bliver ved med at træne tungt og ikke gør det helt store ud af min kost ???

    Ps. Jeg lever altså ikke af chips og røde pølser, men har nogenlunde normale kostvaner, men altså ikke en bodybuilding diæt !!!

  8. Det kan man sagtens, men squat i "fri" stil er klart bedre !!!.

    Jeg squatter i smith, da der absolut ikke er mulighed for andet i mit center, jeg supplerer med Leg Press hvilket har haft virkelig god effekt på mig.

    Hvis du vil squatte i smith skal prøve så vidt muligt at udføre øvelsen som var det almindelig squat, dvs- placer kroppen lige under stangen (ikke et stykke foran for derefter at læne dig tilbage)

    Nogle siger squat i smith skulle belaste knæleddet meget, men det har jeg nu ikke mærket noget til.

    Så hvis du ikke har mulighed for almindelig squat, så gå i krig med smithen !!!!!

  9. Jeg er også en "hardgainer", og jeg synes dit program ser virkelig fornuftigt ud, det skal nok pakke nogle kg på dig, men synes du mangler noget sundt fedt f.eks solsikkeolie eller lignende.

    Her er mit program

    Morgen - 50g protein + 1sp solsikkeolie + en omgang cornflakes med mælk.

    Formiddag - 2stk rugbrød med smør og 4æg + en halv liter cacao.

    Middag - 50g protein + hvad jeg har lyst til :-)

    Eftermiddag - 2 stk rugbrød med 1 dåse tun + noget frugt.

    Aften 50g protein + 1sp solsikkeolie + Hvad de gamle har bikset sammen til aftensmad.

    Godnat 2 stk rugbrød med 1 dåse Tun i makrel + en halv liter mælk.

    Jeg gainer supermeget superhurtigt, så et eller må jeg gøre rigtigt !!! .-)

  10. Det er selvfølgelig en god ide at variere sin mad(proteinkilder), men lad os sige at jeg har brug for 200g protein om dagen, hvad ville problemet være i at spise mad med masser af kulhydrater og lidt fedt, og så drikke 4 protein shakes om dagen, og derved få den protein min krop har brug for ???

    For whey protein bliver da vel ikke mindre effektivt af at man drikker meget af det !!!

  11. Eruptipon:

    "HVordan træner du dine ben TITAN? "

    En gang pr uge - et typisk program kunne se sådan ud:

    Squat 5*8-6reps

    Dødløft fra forhøjning 4*6-8reps

    Standing Calve raises 4*8-10reps

    Benpres 4*6-8reps

    Smadderhårdt, men giver virkelig resultater :)

  12. Jeg synes ikke du skal træne dine ben så ofte, især ikke hvis du kører dem så hårdt at du er meget øm mange dage efter, giv dem tid til at restituere, det tror jeg osse du får mest ud af i det lange løb - jeg træner ben 1 gang i ugen - meget hårdt (kan sq næsten ik gå ned af trapperne i mit center .-) Så der går en uge før jeg overhovedet kan løft ordentligt igen.

  13. Jeg træner Mandag/Tirsdag/Torsdag, og følger kostplanen disse dage+torsdag/fredag/lørdag og holder så hyggedag søndag og begynder så på kostplanen efter træning mandag aften.

    Mit spørgsmål er så hvor land tid musklerne behøver proteinerne efter den sidste træning onsdag eftermiddag, er det i orden med hyggedagen søndag og noget af mandag, eller sætter jeg mit fremskridt betydeligt tilbage ??

  14. Tak for svarene :)

    Det er ikke min mening at stoppe træningen, men som jeg skrev "bulker jeg for vildt", ikke helt det samme som at "bulke", hvilket jeg har i sinde at fortsætte med, men "for vildt" indebærer 8 måltider om dagen, træning 4 dage i ugen, hvilket jeg ikke har tid til efter nytår, så det var mest ment som en neddrosling af min overall indsats for at gaine masse :)

  15. Jeg bulker for vildt indtil jul, men regner med at tage en længere pause derefter, hvor meget træning og protein indtag kræver det at vedligeholde de forhåbentligt fremragende resultater ???

    altså bare undgå at miste masse og stadig have rimelige cuts ???

  16. www.skinnyguy.net

    Anthony Ellis, manden bag hjemmesiden og på billederne, var en "hardgainer", men ifølge hans hjemmeside, blev han på kun 3 måneder kæmpestor (ihvertfald i forhold til hvordan han så ud før og hvor lang tid tog ham), ved at følge et nøje tilrettelagt kost og træningsproggram.

    Mit spørgsmål er om det er noget snyd, for det ser godt nok vildt ud, og jeg overvejer at følge hans program ret nøje, og se om det gir resulatater, men hvad skal jeg forvente ???