motion00b

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by motion00b

  1. Gucci my ass.....efter længere tids brug fik jeg tyndskid af produktet og mine kollegaer kommenterede min "nye duft", det er så bare mine hyggelige erfaringer, nu holder jeg mig til matas fikeolie intil det er "bevist skadeligt". :wink:

  2. Den eneste grund til de skulle virke, er at hvis du kun spiser frugt indtil frokost, er at de simplethen ikke ville få no kcal ned indtal det, men igen, dette ville jo påvirke stofskiftet meget pga. manglende (ordentligt)mad indtil frokost....

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvorfor påvirker det stofskiftet så meget? Er det pga manglende protein indtag?

    Rigtg godt initiavit jesper, og hvis hun ikke svarer, sender vi fandme alle sammen en klage... Det er jo ligesom at skrive på sunde madvarer; "Du taber dig et kg om ugen hvis du udelukkende spiser det her", og det er jo ikke lovligt....

    <{POST_SNAPBACK}>

    Er det en speciel paragraf du referer til?

  3. Problemet med flyes er bare den meget lave ROM, hvor du kun stresser musklen måske 1/5 - 1/2  af bevægelsen. Hvorfor det derfor måske ville være hensigtsmæssigt, at lave "partial flyes" og dermed bruge enerigen på det område af ROM hvor det eksisterede.

    Hvilken del af ROM er det hvor musklen (pecs) stresses? Og det er ens for strakte og bøjede arme?

  4. har lige købt 500 ml Tidselolie i netto det holder HELE vejen

    For det første er det formentlig den mest usle kvalitet man kan anskaffe og for det andet er det de fleste har behov for ikke ekstra tilskud af tidselolie, som indeholder store mængder linolsyre.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvad er der galt med linolsyre? Er det ikke en essentiel fedtsyre, som man skal have gennem kosten?

  5. 1 broccoli

    2 røde pebere

    1-2 rødløg

    300-500 g kylling

    chop kylling i stumper og steg i pande

    chop grønsager i stumper og (lyn)steg i wok

    bland kylling og grønsager sammen med kokosmælk (el. fløde) + uendelige mængder karry

  6. Jeg har ladet mig fortælle at vejrtrækningen skulle have noget at sige for om maven kommer til at bule ud når man laver maveøvelser. Det skulle være vigtigt at puste ud når man bøjer sig sammen, i stedet for at holde på vejret, som nogle gør. Ved dog ikke om det bare er en røver :unsure:

  7. Hej mol,

    Jeg er så småt beyndt at styketræne, men jeg har til min irritation erkendt at mine knæ har problemer med at følge med til den træning jeg gerne vil lave. Jeg har ladet mig fortælle at jeg skal træne mine benmuskler for lette arbjedet som mine knæ skal lave, er der noget hold i det?

    Egentlig så synes jeg at alle mine led har problemer, skulder, hånd, knæ og albue bliver smadret før muskler, selvom jeg har være meget påpasselig med vægtforøgelse.

    Jeg har også læst om glucosamin og det lyder jo som et vindundermiddel, men er det noget som kan anbefales (jeg spser også mine daglige fiskebøvser)? Og er der andre kosttilskud/træningsformer som kan hjælpe på mine svage knæ og led?

    Jeg er 192 cm, vejer 74 kg, cykler ca 16 km dagligt og styrketræner 3 gange om ugen. Jeg spiser forholdsvis sundt, det daglige valleprotein, frugt og generelt low carb.