Buc

Medlemmer
  • Posts

    413
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Buc

  1. Nu forholder jeg mig ikke til den her aktuelle sag, men vil bare gerne påpege at selvom man sagtens kan erkende at der findes spiseforstyrrelser - så er det ikke ensbetydende med at alle folk der er over- eller undervægtige rent faktisk har spiseforstyrrelser.

    Som jeg ser det er der idag mange der giver en eller anden sygdom (være det en fysisk sygdom eller en psykisk spiseforstyrrelsen) grunden til at de ikke er i deres idealvægt, fremfor at at se skeptisk på deres egne spisevaner. Det er både dumt for dem selv fordi de gør det sværre for dem selv at få påbegyndt et vægttab - men det er især synd for de mennesker der har en reel spiseforstyrrelse og som takket være mange andre får deres sygdom latterliggjort - samme parallel kan fx bruges om sygdommen stress.

    Hvis det ikke er helt klart, så kan man ikke selv bestemme om man har en spiseforstyrrelse. Det kræver læger og andet specialuddannet personale til at vurdere.

  2. Enhver form for spiseforstyrrelse handler om at det man mener at kontrollere, reelt kontrollerer en selv. Derfor er det så pløkumuligt for mange selv at komme videre.

    Til dem der ikke "tror" på spiseforstyrrelser, så handler det om at der findes kliniske definitioner, så det nemlig lige præcis ikke handler om tro, men reel viden :smile:

  3. Håber ikke i tror jeg bare vil pyldre for det vil jeg sgu helst undgå, men det vigtigste for mig er nu engang at komme hurtigt igang med træningen igen, og så ser jeg helst aldrig at dette sker igen.

    Dette undgår du ved at lade være at træne igennem når du har det på den måde.... At lytte til sin krop.

  4. Hmmm...... Nu er en løbestilsanalyse jo andet end blot at tage et aftryk af en fod, og derfra så konkludere hvordan man så løber. Den test du har fået foretaget, kan muligvis være korrekt, men det kan næppe komme tættere på end et kvalificeret gæt.

    Mit råd er, ligesom andre har skrevet, køb et par anstændige sko med god støtte og løb. Så kan man altid opgradere med tiden. Folk løb også før der blev lavet tusind forskellige slags sko, og endda uden at få ondt....

  5. Jack knife og V-up er ikke godt for ryggen da der kommer et stort tryk på det nederste. Det kan føre til skader. (Viden fra en læge)

    Og så længe en øvelse ikke giver problemer, så er det ligegyldigt hvad en læge siger.

    (Viden fra mig :smile: )

  6. Det du skriver der, har så absolut en pokkers masse med serratus ant, supra - og infrascapularis og alle de andre muskler omkring din skulder at gøre.

    Det er muligt at en enkelt øvelse har fucket skulderen op, men det vil som i dette tilfælde, også påvirke resten. 3 uger er ingen tid at træne, så bliv du bare ved. Der skal dog også stabilitetsøvelser med, så fyringen til de relevante muskler kommer på plads.

  7. Som jeg har svaret, så er det ikke umuligt, bare meget usandsynligt :smile:

    Der er virkelig mange faktorer omkring vedr enhver skulderskade og hvis din nuværende fys har meldt pas, så burde vedkommende nok sende dig videre til en der ved mere om skulderproblematikker.

    Hvor lang tid har du genoptrænet din skuldermuskulatur?

  8. som jeg skriver i din tidligere tråd, synes jeg, du skal droppe din plyometriske træning, da den sikkert alligevel er hjælpeløs

    Det er noget vås.... Hvad pokker skulle kunne gøre plyometrisk træning værdiløs?(da det er sådan jeg læser dit hjælpeløs)

    Det er ikke skadeligt for din højde at styrketræne eller træne plyometrisk, men du risikerer skader hvis du ikke passer på.

  9. Det er IKKE korrekt at kiropraktorer og læger er de eneste der må stille diagnoser. Fysioterapeuter er fra januar 2007 godkendt til at stille diagnoser og behandle derpå. Dog skal der stadig være en henvisning fra en læge, for at man kan få tilskud til behandlingen.

  10. :smilejap: Jeg venter lige med at kommentere min kamp indtil jeg har set den, men umiddelbart mener jeg også jeg gjorde en del ting godt. Vægttræning har jeg nu efterhånden holdt pause fra i snart et år. Håber at få overskud til det efter eksamerne. Powergym ligger ikke så langt herfra, så det er en mulighed.

    Ellers er der et rigtigt godt sted i vestbyen. Det hedder Aalborg Styrkeløfterklub og der har vi alt det en mma'er har brug for :cool:

  11. Jeg er en pige på 17 og jeg fik foretaget en korsbåndsoperation for 2 dage siden. Jeg har været sengeliggende lige siden jeg kom hjem fra hospitalet samme dag som jeg blev opereret, kan det passe? Jeg har kun været oppe og støtte på benet ganske kort ellers har jeg kun lavet ganske få genoptræningsøvelser liggende i sengen. Hvor lang tid går der før man kan gå sådan nogenlunde på benet, selvfølgelig med krykker?

    Der kan gå et stykke tid, men har lægerne ikke sat noget tid på? Det er vigtigt du bevæger benet så meget du kan holde til og laver dine øvelser.