Misspeace

Medlemmer
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Misspeace

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 05/21/1985

Contact Methods

Profile Information

 • Sted
  Them

Previous Fields

 • Træningsformål:
  vægttab,styrke
 1. Større vægttab

  Vil gerne Lige sige tak til overhere, har gemt alt du har skrevet på det og vil komme igang! Og tak til armoured female for rådet med Fun i fromage frais, det smager stadig lidt surt men det hjælper på smagen!
 2. Større vægttab

  JSC han laver selv hans madpakke.... men han rører ikke mad fra den grønne slagter, grøntsager o.l. han køber stort set altid pålækker pga. tykkelsen på skiverne. Men vi har fælles madpenge så der skal både være råd til grønt til mig, kylling, mad til ham. Jeg synes selv fromage frais smager af L... så det er nok ik lige det jeg vil spise.
 3. Større vægttab

  Jamen jeg har ikke store bryster, de er som de skal være. Og Armoured female det skal jo være til at have råd til med et meget lille madbudget da vi faktisk lever 2 personer for 2500-3000 i måneden. Derfor går jeg efter priser på pålæg og kigger på hvor meget fedt der er. Normalt ville jeg ikke giver mere end 15 kr for pålæg. Min kæreste er godt nok undervægtig men han spiser ikke sundt derfor skal jeg også tage hensyn til at han kan få det han vil have på hans madpakke.
 4. Større vægttab

  Nu er det jo en diabetes kur BLS og jeg har ikke diabetes faktisk fejler jeg intet udover min overvægt. Da jeg gik til lægen og spurgte om hjælp for 2 år siden fik jeg stukket en folder i hånden med 3 gymnastiske øvelser og et vægtskema og ik en skid andet. For han sagde at de ikke kan lave en direkte kostplan til overvægtige. Så har ærlig talt lidt svært ved at stole på læger. Jeg regner efter pointsystem nu men uden held. Jeg skal bare kunne lave mad til kun mig, for min kæreste er lidt undervægtig og rører ikke grønt. Hvilket faktisk er svært. Jeg har fået at vide af psykologer og terapeuter at min overvægt kan skyldes min fortid og ting som jeg fortrænger, hvilket jeg synes er én gang bræk, men hvem ved om det er sandt? Og jeg spiser faktisk en del mindre end de andre jeg kender. tager feks. 2 kartofler, en masse grøntsager og ikke ret meget kød. Hvor de andre tager en del mere kartofler, sovs og kød. Før i tiden spiste jeg stort set aldrig, jeg spiste salat til middag og aftensmad og det var det. Hvilket så åbenbart gav mig overvægt. Jeg kan aldrig spise kl. 6 om morgenen så min morgenmad bliver kl. 9 med frugten. Kan se der er kommet mange svar hvor i diskuterer en del. Den ene kur er ikke bedre end den anden, så længe man ikke tager pulver og pille kure. For de virker ikke spor.
 5. Større vægttab

  Tak for alle jeres råd og svar. Selvom det er de samme som jeg fik for et år siden, hvor jeg kun har tabt 4 kg... Men tak alligevel... Og vil da prøve den kostplan
 6. Større vægttab

  Jeg VEJER mit mad, jeg har planer fra vægtkonsulenter og point skema. Jeg drikker ikke alkohol længere og meget sjældent sodavand, udelukkende til fester osv. Jeg tager vitaminer for at jeg får hvad jeg skal
 7. Større vægttab

  Jeg spiser havregryn med skummetmælk til morgenmad, så frugt om formiddagen,rugbrød uden smør med feks. kylingebryst fra den grønne slagter, frugt igen(æbler, pærer, bananer osv..), så aftensmad typisk ris, pasta eller kartofler uden sovs eller meget lidt, grøntsager og nogen gange kød. Dette er blevet anbefalet af en vægtkonsulent jeg havde for et års tid siden.
 8. Større vægttab

  Jeg har blød brusk i mine knæer som giver mig meget smerte. Bare det at skulle gå op på 2. etage gør ondt... Jeg kan ikke få et job hvor jeg skal stå/gå i mere end 3 timer for så kan jeg ingenting i et par dage efter. mine knæer låser sig fast og har konstant smerte så.
 9. Større vægttab

  Jeg har forsøgt på at tabe mig i 2 år, jeg har gået i motionscenter hvor jeg fik hjælp af en instruktør, men tog 5 kg på istedet for at tabe mig, og svømning har ikke hjulpet med vægttab indtil nu. jeg svømmer 2-3 timer ugentligt. Har ændret mad vaner, går ca. 1 time hver dag. Men da alt jeg er blevet anbefalet ikke hjælper prøver jeg jo denne side. Men får de samme råd. Har prøvet alt muligt, det ligger desuden til familien at være overvægtig vi har 3 familie medlemmer på min mors side som vejer over 120 kg
 10. Større vægttab

  Der ER blevet kigget på mine knæer men da jeg er på SU og har egen lejlighed har jeg ikke råd til at betale 200,- for fysioterapi hver gang, har været til det 4 gange og fået øvelser som ikke har virket, disse har jeg brugt siden marts måned uden resultat. Jeg vil ikke mindske størrelen på mine bryster, kan dette undgåes?
 11. Større vægttab

  Hej! Jeg er en pige på 18 år som er 156 cm og vejer 89 kg, hvilket vil sige jeg skal tabe 25 kg. Skal veje mellem 50 og 60 kg, men har problemer med at komme igang med træning. Det meste fedt sidder på mine lår og min bagdel. Men jeg har 2 dårlige knæer og min læge og sygehuset anbefaler at jeg ikke overanstrenger dem ved træning. Når jeg cykler, løber og bruger ro-maskine får jeg store smerter og kan ikke gå dagen efter selvom jeg kun bruger 15-20 min på det. Hvad skal jeg gøre?? :(