spetsnaz

Medlemmer
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by spetsnaz

  1. sikke noget pjat...hvem fa.. måler sin hastighed i 100 dele af minutter?? 5:40 svarer helt præcist til 10,6 km på en time

    Mht tempoet i intervaltræningen, så afhænger den af hvad det er du ønsker at træne dig op til. Formålet er at blive hurtige på en given distance.

    Ønsker man f.eks at kunne løbe 4 km på 20 min, så deler man distancen op i X antal intervaller, og løber dem 10% hurtigere end det man ønsker at kunne gennemføre distancen på.

    forholdet mellem løb og jog skal være 1:2 i tid.

    eksempel:

    4 intervaller af 1 km.

    ønskede tid pr km=5 min

    5 min + 10 % = 4:30 min

    Grundig opvarmning er nødvendigt, da denne form for træning er årsag til mange skader.

    jog 2:15 min i et tempo der føles afslappet

    løb 1 km på 4:30

    jog 2:15 min i et tempo der føles afslappet

    løb 1 km på 4:30

    jog 2:15 min i et tempo der føles afslappet

    løb 1 km på 4:30

    jog 2:15 min i et tempo der føles afslappet

    løb 1 km på 4:30

    jog 2:15 min i et tempo der føles afslappet

    Næste gang der trænes intervaltræning sætter man jog tiden lidt ned og løbetiden lidt op (5-10 sek). Formålet er tilsidst at kunne skærer pauserne helt væk.

    Intervaltræning bør max. udføres en gang om ugen. Held og lykke med det, jeg skal ud og løbe nu.....

  2. Kalorieforbruget er det samme hvad enten man går eller løber en km. En tommelfinger regel siger at kalorieforbruget pr. km svarer ca. til ens kropsvægt i kilo. Fedtforbrændingen er dog størst ved løb, pga den øgede intensitet...

  3. Off-topic; Jeg skal sende anbefalinger/udtalelser fra alle tidligere arbejdsgivere undtagen den sidste. Hvordan kan det være, at de ikke vil have min nuværende arbejdsgiver? Kunne ellers "høste" en rigtig lækker anbefaling...

    <{POST_SNAPBACK}>

    De tager bare hensyn til at din nværende arbejdsgiver ikke skal have at vide at du søger ind. Der opstår nemt konflikter på jobbet, hvis arbejdsgiveren får indtrykket af, at en opsigelse er på vej.

    Hvis din nuværende arbejdsgiver er indforstået med din ansøgning, så læg dog anbefalingen med alligevel....det kan ikke skade

  4. det er faktisk ganske simpelt!

    Varm grundigt op før start!

    dine Løbe intervaller skal ligge 10% højere end den hastighed du træner til at opnå.

    Distancen du ønsker at kunne løbe hurtigere, skal som min svare til den samlede distance af løbe intervalerne!

    Forholdet mellem løb og jog/gang bør være 2:1. Dvs du eks. løber 400 m og jogger/går 200 m

    Jo længere en distance du træner til, jo længere skal intervallerne være. Jo kortere distance du træner til jo højere skal hastigheden være i intervallerne. Men husk at hastigheden i det sidste interval skal være lige så høj som i det første.

    Du kan også med fordel bruge dit pulsur til denne træning, idet intervaltræning bør bringe din puls op på en intensitet på 85-95% af maksimum

    Du bør maksimalt have et træningspas om ugen med denne intensitet.

  5. Køb en forerunner 202 fra germin.....den fortæller via sattelit hvor langt, hurtigt, højt du har løbet! De er udstyret med pc interface så man kan analysere hele sin løbetur fra første til sidste kilometer - tempo, distance, mellemtider og bakkestigninger(! hedder det det???)...den er udstyret med virtuel partner som man kan løbe om kap med, dette er især effektivt vis man skal nå en vis distance indenfor en bestemt tid, man vil hele tiden blive informeret om hvorvidt man er foran eller bagefterden...... eneste ulempe er at germin ikke har fuldført produktet og indbygget en pulstæller. den koster ca 1400,-

  6. kun træner det lille bryst i en maskine??

    <{POST_SNAPBACK}>

    :blink::blink::blink: Hvad er det lille bryst? hvis du tænker pectoralis minor, kalder vi andre det det øverste bryst

    <{POST_SNAPBACK}>

    ??? jeg taler om det bryst som er mindre end det andet...som helhed!!

  7. "Få en anden læge", jo tak...så sidder man der med en række navne og en række fødselsdatoer.....hvad er sandsynligheden for at vælge en, som tager sådanne problemer seriøst!.....nu har jeg valgt min nye læge ud fra hans fødselsår. Jeg ved ikke om det er klogt, men jeg forudsætter at et yngre mand måske er mere sportsminded end en ældre, men man kan ikke vide.........

  8. Hvad sker der!!

    Jeg konfronterede min læge med mit skinneben, som fucker op hver gang jeg er ude at løbe. Hun gav mig så den besked, at det ville hun ikke gøre noget som helst ved, da det jo ikke er et samfunds problem hvorvidt jeg kan løbe eller ej(??)....hun anbefalede at jeg evt. for egen regning skal tage kontakt til en fysio, som så kan hjælpe mig med mit problem.

    Hvad fa... er det for en behandling?? er der nogle der har lignende oplevelser? Er det mig der har misforstået mine lægemæssige krav som skatteyder i det danske velfærdssamfund???

    PS: jeg har skiftet læge og venter på at det går iorden!

  9. Hvis du har problemer med skinnebenet vil jeg helt klart anbefale at du besøger kaisersport i kbh. De giver sig tid til at finde den helt rigtige sko til din vægtklasse, løbestil og løbebehov.

    prisen for deres sko ligger 1000-1200 kr, men så får du også 1 times analyse, rådgivning og vejledning med i købet...det er helt sikkert alle pengene værd. Hvis du skal give de par hundrede kr ekstra for at blive din skade kvit, så vil jeg klart anbefale at du gør det.....du bliver gladere for det i "det lange løb"(!)

  10. Jeg har fået et tip om, at fiskeolie skulle kunne have en effekt mod skinnebensbetændelse i forbindelse med løbetræning? Er der nogen der er bekendte med dette og hvad er det fiskeolien gør?????+

  11. er ham finn johansen en du kan anbefale?

    hvilket prisleje ligger han i??

    jeg spørger fordi jeg af og til i perioder har samme problemer.

    det forhindre mig ikke i at løbe men det er skide irreterende.

    min læge siger at jeg bare skal strække ud?????????

    Men hun er jo heller ikke sports doktor

  12. UGH TOGOTH

    Hvis man kun køre 3 sæt, så er det klart at der er overskud til at køre yderligere power exercises.

    at de fleste vil håndtere det kan vi kun være enige om.

    Når jeg træner bryst, så får den fuld skrue i bench eller incl 5-6 sæt ,hvor to af dem kun skubbes med max 8 gentagelser, resten max 6 gentagelser., på den måde har jeg opnået fremragende resultater og det er klart noget jeg vil anbefale hvis du ønsker mucle grow.

    Stor muskel løfter stor vægt.

    som jeg ser dit program har du ingen variation i din træningsrutine, det kan da umuligt værre effektivt.

    Desuden undre det mig at du ikke køre fly´s og cable???

  13. du skriver at du køre både alm bench press og inc. bench pres på samme dag??

    det kan umuligt være effektivt, hvis der er overskud til at køre inc. efter bench pres, så er intensiteten for lille når du træner.

    jeg vil anbefale at du variere så du kun køre en pres øvelse pr gang og brænder resten af krudtet af med cable cross, butterfly eller andre lign bryst øvelser.

    Og så kog for guds skyld de æg

  14. ifølge arnold - og han lyver ikke- så er tricket at holde albuerne helt ind til kroppen mens du køre sætte, for at stresse din bicieps maximalt.

    øvelsen er kun beregnet til at give ekstra power, og det er derfor kun meningen, at man som udgangspunkt skal udføre øvelsen rigtigt(uden snyd), og når musklen så er træt, så snyder man for lige at få de sidste reps med og derved give musklen et ordentligt pump.

    samme taktik kan man f.eks også bruge i military press, for lige at stimulere skulderen en ekstra tand.

    det er en udemærket måde at bygge ekstra muskelmasse på... ;)

  15. er det en samling af fluevægtere??? ;)

    Det er flot at der er folk der har taget 10 af de gode kilo på....keep up the hard work

    højde 193 cm

    Alder 25

    vægt ,sidst jeg vejede mig sagde den 109 kg, og der har den ligget stabilt i 3 år.

  16. jeg har haft selv samme skade, fordi jeg troede at jeg snildt kunne løbe 10 km efter 2 mdr pause....du er nød til at lægge blidt ud for at vænne benene til at løbe igen, selv om det kribler for at løber længere, alternativet er at skaden bliver så slem, at du slet ikke kan løbe. :(

    blidt er en opstart på max 2-3 km....kig evt på run4fun.dk efter træningsprogrammer.

    få i samme omgang lige kontrolleret sko, løbestil og underlag, da disse faktore også kan spille ind.

    god vind