Spinner

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Spinner

  1. Jeg sidder lige med et program der hedder KropKostHK. Der er så nogle få mangler. I dag har jeg f.eks. Fået en hønsekøds-suppe portion til aftensmad, hønsekøds-suppe er ikke en af madvarene der er listet. Nogle der har en idé om noget der svarer dertil ? Og sådan en dåse tun på vand, hvormange gram er det sådan en indeholder ? ¨Har ingen dåser tilbage nemlig

    Hejsa..

    I en boghandel kan du få bogen politikens "Kalorietæller" til ca. 50 kr.. der er masser af råvare i også færdiretter mm.... den er et kanon suplement til kostprogrammet..

    Har du probemer med programmet er du velkomme til at skrive.. Jeg kender det ret godt og er også rimelig til excel i det hele taget.. :)

  2. Sund snack for alle, uanset om du vil have protein eller kulhydrat..

    Har du smagt en smoothie? En blanding af juice og frugt?

    Du skal bruge en pose frosne bær... I Føtex kan man få en pose med blandede bær, og så en liter appelsin juice. Bær og juice blendes... Bruger man mælk bliver den milkshake agtig..

    Bær smoothie: 50 g bær og 200 ml appelsinjuice

    Protein: 1,3 g, kul: 31,3 g og fedt: 0,5 g pr. smoothie

    Bær smoothie m. banan: 50 g bær, ½ banan og 200 ml. appelsinjuice

    Protein: 3, kul: 15,5 og fedt: 1,3 pr. smoothie

    Smoothie med mælk og bær: 50 g bær og 200 ml. minimælk

    Protein: 9 g, kul: 15,5, fedt: 1,8 g pr. smoothie

    Smoothie med mælk, bær og banan: 50 g bær, ½ banan og 200 ml minimælk

    Protein: 8,3, kul: 28,6 og fedt: 1,8 g pr. smoothie

    Find selv på flere varianter...kun fantasien sætter grænser...

    Bon appetit :)

  3. Lidt citronsaft dryppet direkte ned i dåsen og så lidt kulhydrater som supplement - evt. en banan el. andet.

    Ikke specielt lækkert men sundt og tilberedningstiden lav

    Kim S

    Spinners tun-guf...

    Hejsa.. Det er ikke så svært at lave lidt lækkert med tun.. Ta' en dåse tun, bland den op i et magert mælkeprodukt, fromage frais, ylette, A38 hvad man bruger/har..

    Tilsæt lidt karry, slat, peber, evt. ærter, majs eller forårsløg..

    Denne blanding kan spises på rugbrød, en rugklapper, ristet brød eller i en sandwitch..

    Bon appetit! :)

  4. Synes en blanding af vægttræning og cardio lyder rimeligt til dig hvis du bare vil "Stramme op".. Ehm men vi kan vist hurtigt blive enige om at den eneste egentlig gevinst ved supersæt eller "Pyramide træning" som nogen kalder det, er forbedret muskulær udholdenhed, og en lidt mere cardio agtig træning der f.eks kan give øget vægttab..

    Btw spinner, nu sidder jeg her og bliver nysgerrig.. Hvor gammel er sådan en Spinner som dig?.. I findes jo i alle forskellige aldre :lol:

    Hejsa Play..

    Du har fuldstændig ret... Jeg vil kun trimme, stramme op.. Jeg er robust af natur og skal passe på med stryketræning da jeg let kommer til at se bred ud, og så syntes jeg at jeg mister det kvindlige... Og det vil jeg ikke..

    Jeg stryketræner for at øge forbrændingen og for at få en pænere figur :-)

  5. Mængden af kcal forbrændt under styrketræning bliver aldrig specielt højt sammenlignet med forskellige cardio former (spinning eksempelvis - apropro dit navn). Der hvor den store gevinst ligger omkring styrketræning, er forbrændingen bagefter og i op til 46 timer post træning. En undersøgelse lavet for et halvt års tid siden, viste at en EPOC var hævet i sådan en grad, at en 80kgs mandsperson vil have et øget kcal forbrug på 400 kcal fordelt over de efterfølgende 24 timer - og lidt mindre de næste 22. (den har været postet herinde - multicoach havde nogle glimrende kommentarer til undersøgelsen så vidt jeg husker)

    Hejsa..

    Nej, men en kombination af vægttræning og konditionstræning skulle være det bedste til vægttab iflg. multicoach, som har hjulpet mig utroligt meget med både kost og træning...

    Jeg vægttræner de dage jeg holder fri fra konditionstræning (spinning).... Nogle dage træner jeg både vægte og spinning, det kommer lidt an på min arbejdesplan...

    Man kan vel sammenligene vægtræning lidt med lavintensitet træning idet pulsen ikke er voldsom høj.. :-)

  6. Bruger supersets ca. 2 gange hver gang jeg træner, det giver godt men synes det tapper utroligt mange kræfter, så de næste øvelser er utroligt hårde.

    Synes i det er dumt at bruge supersets ???

    Hejsa...

    Efter hvad jeg har hørt/ fået af råd....så er supersæt specielt godt hvis man styrketræner i forbindelse med vægttab...netop fordi pauserne bliver kortere, der er mere effektiv træningstid..:-)

    Hej Spinner: Hvorfor skulle supersæt være mere effektiv, i og med man bruger mindre tid, når man har intentioner om vægttab? Det har jeg ikke fantasi til at forestille mig.

    Jeg kunne måske se det for mig hvis man løber rundt mellem maskinerne og træner uden pauser hele træningsforlbøbet igennem, men så nærmer vi os Cardiotræning og det bliver aldrig effektiv styrketræning.

    Man kan så spørge sig selv om det er "effektiv træningstid" set i relation til muskelvækst, når man kører supersets til f.eks samme muskelgruppe, således at man ikke restituerer ordentligt nok til at man kan bruge tunge vægte nok til andet end at fremkalde et midlertidig pump i musklerne fremfor egentligt muskelvækst.

    Nu træner jeg ikke udelukknde supersæt... Men gør det så vidt muligt, men typisk når jeg træner ryg, skulder og tri-/biceps.. Iflg. min kilde, er det effektivt når man er pige som ikke vil være stor, men som blot ønsker at øge muskelmassen for at øge forbrændingen... Jo kortere pauser, desto længere tid er pulsen oppe ad gangen, og det var hans argumenter..

    :-)

  7. Bruger supersets ca. 2 gange hver gang jeg træner, det giver godt men synes det tapper utroligt mange kræfter, så de næste øvelser er utroligt hårde.

    Synes i det er dumt at bruge supersets ???

    Hejsa...

    Efter hvad jeg har hørt/ fået af råd....så er supersæt specielt godt hvis man styrketræner i forbindelse med vægttab...netop fordi pauserne bliver kortere, der er mere effektiv træningstid..:-)

  8. Hej :)

    Er der nogen af jer der ved om bouillon(ved ikke om det er rigtig stavet)er fedende? Jeg er helt vild med suppe lavet af vand og bouillon terninger. Men er terningerne fedende? Jeg vil gerne tabe mig lidt, så det er derfor jeg gerne vil vide om det er noget jeg roligt kan lave eller om jeg skal droppe de bouillon terninger?

    Hejsa Zenia..

    Har du prøver Knorrs ellers velsmagende supper? Feks deres tomatsuppe, den er kanon med lidt grønsager, kød og evt. lidt pasta i?

    Prøv den med porre, mager skinketren, hvidløg og persille

    eller karrysuppen med broccoli og kogt kylling i...

    Hvis du gerne vil tabe dig skal du passe på med brød, pasta og ris (kulhydrater)

    De frosne supper er også okay suppleret med grønsager og kød...men drop kød/melbollerne

    :)

  9. Hej igen gutter !

    Jeg vil har det indtryk, at de fledste af jer er unge og frie drenge/piger med masser af tid til at træne. Jeg har alt for lidt tid til at træne :( (2-3 gange pr. uge og helst under 1-1½ time) da jeg har både fultidsarbejde, kone og små børn derhjemme :) .

    - Hvor megen tid bruger i ?

    - Findes der noget effektivt styrkeløft program som kan klares på under ca. en time tre

    gange pr. uge ?

    V.h.

    Den stresede :wacko:

    Hejsa..

    Jeg træner styrketræning tre dage om ugen, mandag, onsdag og fredag..

    Hvis jeg træner alene kan det gøres på ca. 45-60 min. Jeg træner hele kroppen, undtagen ben (dyrker meget spinning, og kan ikke træne tungt pga knæskade)

    Jeg træner følgende:

    Biceps: en til to øvelser af hver 3 x 12 rep

    Triceps: to øvelser af hver 3 x 12 rep

    Skulder: en øvelse, 3 x 12 rep

    Ryg: to øvelser af hver 3 x 12 rep

    Bryst: en til to øvelser af hver 3 x 12 rep

    Mave: træner til jeg ikke kan mere...

    Jeg veksler mellem forskellige øvelser.. Træner jeg bench press tager jeg kun den ene øvelse den dag for bryst, næste gang jeg træner er det flyes og skrå bench..

    Derudover køre jeg 2 timers spinning ad gangen både tirsdag og lørdag.. Spinner også andre dage hvis jeg har afløsningstimer... På en hård uge underviser jeg 5-7 timer i spinning.

    Løber ikke pt. pga. en bruskskade i det ene knæ...

  10. Hejsa.

    Jeg skal have tabt mig de sidste irriterende 3-5 kilo ! Jeg havde tænkt mig at løbe dem væk. Jeg ved at der sidder en del her der har tjek på sådan noget med hvor meget man forbrænder ved forskellig sport. Derfor kunne jeg godt tænke mig at vide hvor meget jeg forbrænder ved løb. Hvor mange kcal er 1 kilo fedt og hvor meget skal man løbe for at tabe et kilo fedt. Jeg ved godt der ikke findes nøjagtige tal, men det vil være rart at vide hvor meget der sådan nogenlunde skal til. Jeg løber nu cirka 5 km på 25 min.

    ....og forresten hvordan er det med spinning?

    -Zenia

    Hejsa Zenia..

    Jeg ved at jeg ved en times spinning forbrænder ca. 5-600 kcal, og ca. det samme ved løb.. (iflg. mit pulsur), men så er efterforbrændig ikke med... Det skal så lige siges at jeg ikke løber specielt hurtigt... Jeg er bedre til at presse mig selv på en spinningcykel end når jeg løber... :o

    Det er korrekt at man ved spinning har en kunstig høj puls pga. af varmen og fordi kroppen ikke nedkøles af vinden som den ville blive hvis du cyklede udenfor.... :)

    Men hvor mange timer der skal spinnes/løbes for at smide de sidste kg... tja, det ved jeg ikke...

  11. Hej!

    Jeg er en pige på 18 år som er 156 cm og vejer 89 kg, hvilket vil sige jeg skal tabe 25 kg. Skal veje mellem 50 og 60 kg, men har problemer med at komme igang med træning. Det meste fedt sidder på mine lår og min bagdel. Men jeg har 2 dårlige knæer og min læge og sygehuset anbefaler at jeg ikke overanstrenger dem ved træning. Når jeg cykler, løber og bruger ro-maskine får jeg store smerter og kan ikke gå dagen efter selvom jeg kun bruger 15-20 min på det.

    Hvad skal jeg gøre?? :(

    Hejsa..

    Der er jo ikke rigtigt andet at gøre end at motionere i det omfang du kan, og så stille og roligt bygge på, sålede at du kan holde til mere og mere...

    Jeg har været i lidt samme situation, men ikke pga overvægt, men pga. skader...

    Det vigtige er at du kommer op af sofaen og får rørt dig, er det så kun 10-20 min ad gange i starten, jamen det er jo bedre end at lade stå til :)

    God arbejdslyst