Uncle Bully

Medlemmer
  • Posts

    664
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Uncle Bully

  1. det skal altså lige siges at jeg har tabt mig Ca 20 kg på egen hånd uden brug af opkast osv.... Så jeg ved udmærket godt hvordan jeg kan tabe mig , men vil gerne variere det lidt :)

    Ja, jeg synes i hvert fald, at du bør inkludere en opkastgrad på mindst 50% i din vægttabsplan - opkast er jo den helt sikre vej til et BLIVENDE vægttab.

  2. Dette citat af en vred neger i en film fra 1994 stammer tilsyneladende også fra Ezekiels bog. Kan det være med til at afdække mysteriet?

    Jules: The path of the righteous man is beset on all sides by the iniquities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he, who in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
  3. Ja åbenbart ikke. Jeg har også altid troet det var basisk, men de forklarede det anderledes i programmet. Jeg kan dog ikke huske det i detaljer, da det program jeg tænker på vel er 2 måneder gammelt.

    Jeg hørte programmet, og uden at jeg kan huske detaljerne, gav det mig egentlig bare lyst til at drikke mere mælk. Mælkehaderne i programmet var en bedrevidende gammel kværulant og en arrogant kælling, og den slags mennesker gør mig bare kontrær...

  4. Kan ikke se hvor retorikken er hård?

    "Retorikken er hård, moraliserende og fordømmende" = jeg får ikke ret.

    "Jeg er ikke vant til at debattere på den måde ...jeg er vant til man lytter og lærer og udveksler og prøver at forstå og se tingene fra andre vinkler end ens egne" = jeg er vant til at få ret og at blive accepteret som den endegyldige autoritet, da jeg jo er fysioterapeut.

  5. Har du trænet med 10 kg før? :dropjaw: Har du taget steroider eller hvad? Jeg er alvorligt bange for, at du er på vej ned ad et skråplan, sikkert på grund af den syge, medieskabte kropskultur, der desværre forvrænger billedet af den naturlige krop. Spil hellere noget god, naturlig fodbold, det er der aldrig nogen, der er kommet til skade af.

  6. Jeg synes ikke de er generaliserende... Så kom gerne med nogle argumenter????

    Synes derimod der er mange generaliserende holdninger om fitness centre, folk der arbejder der og en smule om dem der træner der (Dem som ikke er seriøse, ligesom jer :tongue: )

    Hvem er de der "jer", som du hele tiden omtaler? Størstedelen af dem, der svarer i denne tråd, træner netop i kommercielle træningscentre fordi alternativerne trods alt er ret begrænsede, men ønsker sig bare en bedre og mere alsidig service.

  7. Faktum er at der ikke er plads til seriøse folk i de kommercielle centre, fordi vi åbenbart skræmmer hr. og fru. Danmark væk.

    ...hvilket bare er noget plat og overfladisk lommepsykologi, og ikke er andet end et dække over "vi vil kun have kunder der er hurtigt inde og hurtigt ude, vi ikke behøver bruge kræfter på at servicere og ikke kommer ret tit"-tankegangen. Kommercielt set helt fint, men stadig plat og vammelt.

  8. ...Og jeg har det med de store kommercielle fitnesscentre som med ukrainske gadeludere... Fint med mig at de tilbyder ydelser, som efterspørges, bare jeg ikke skal ind i dem...

    Ludersammenligningen er egentlig lidt sjov...ukrainske gadeludere er røvbillige og giver elendig service, mens den dyre luksusskøge giver en superoplevelse. I træningsverdenen er det lige omvendt - interessant...

  9. Haha... Jeg vil da gerne vide hvilken kæde du har arbejdet i???? :). For sådan en opfattelse har jeg slet ikke af det - Overhovedet :).

    Hvorfor hade det??? Kan du ikke bare være ligeglad og komme videre? :bigsmile: .

    Ja, kan man ikke bare være ligeglad med alt kritisabelt, der ikke specifikt indvirker på ens egen hverdag? Selvfølgelig kan man ikke det - lam holdning.

  10. For mig lyder det bare til, at I har ondt i røven over ikke at være en del af det (Og ja, det er sagt med et smil :tongue: ) Jeg stiller mig bare uforstående overfor at hade noget, som man bare ikke er en målgruppe af. Altså jeg hader da heller ikke Netto, fordi de ikke lige tilbyder den kost jeg gerne vil have. Som sagt kan alt ikke fåes på et sted og alle kan ikke stilles tilfredse :). Jeg hader heller ikke VL-klubber eller BB-centre, fordi der ikke er det udstyr jeg skal bruge og jeg derved ikke er en del af den målgruppe.

    "Være en del af det"? Af hvad? Hvis du mener den lækre, skinnende, velduftende fitnezz-verden, så har jeg været en del af den, og jeg forlod den i foragt, da det blev mere og mere klart, at vi ingen tid måtte bruge på at lære kunderne noget for alvor brugbart, og at kunderne for Guds skyld skulle være inde og ude af centeret igen efter max en time, så der var plads til at den næste mormor kunne sidde med tomme øjne og lave sine 50 gentagelser i pec-dec'en. Til sidst bliver man simpelthen bare træt af de små, naive fitnessgenier, der render rundt og prædiker deres sludder og giver f.eks. Achilles sådan en munter uge, som han har haft. Selvfølgelig kan man hade noget, man ikke er "en målgruppe af". Jeg afskyr også de autonome og deres vamle, forløjede miljø, selvom jeg absolut ikke er en del af deres "målgruppe".

  11. Jeg må indrømme, at jeg ikke har forespørgelser på T-row eller andre maskiner... Og der er som sagt ikke plads til alt. Og eftersom efterspørgelsen ikke er særlig stor og det ikke er den målgruppe vi går efter, kan jeg ikke se hvorfor vi skulle have det. Men det gør ikke at vi yder en dårlig service. :).

    Efterspørgslen er ikke særlig stor, da gennemsnitsbrugeren kun har en meget ringe forestilling om , hvad man med rimelighed bør kunne forvente. God service er også at tilbyde mere end kunden forventer. Du kan sikkert finde en eller anden formel med Oplevet Service minus Forventet Service el. lign. i en "markedsføring for 1. HH"-bog. Hint: det er sådan noget, der giver en god oplevelse til forskel fra en gennemsnitlig oplevelse.

  12. Så vi kan også vende den om, hvorfor tilbyder mange små lokale centre (Må jeg kalde dem BB centre? :) ) ikke mere konditionsudstyr?? Jeg bliver automatisk eksluderet for disse centre, da de ikke tilbyder det jeg har brug for.

    Du bliver i det mindste ikke bedt om at forlade stedet fordi du ikke træner "anerkendte" øvelser og løfter for lette vægte...

    Jeg er så sygeligt træt af de kommercielle centres bullshit og deres selvfede instruktørstab af selvudnævnte fitnessprofessorer. Jeg træner i en VL-klub, og selvom der i VL-miljøet er rigeligt med snæversynet arrogance, så er de i det mindste fokuseret på at producere resultater og har lidt at have deres arrogance i, til forskel fra det store flertal af ansatte hos "de kommercielle".

  13. Hej.

    Jeg har siddet og set lidt vægtløftning i tv og man så at mange af vægtløfterne havde en temmelige stor mave...kommentatoren sagde at dette var rent muskler og at de er bomstærke...men det så dog ikke sådan ud i alle tilfælde.

    Mit spørgsmål går på om det rent faktisk er bare muskler og hvordan man får optrænet en sådan stærk mave?

    Begynd til vægtløftning og træn dig op til EM-niveau. Det er sådan, de har gjort det.

  14. Hold fast, hvor er I usaglige - det er ret synd for jer.

    ...det er endnu mere synd for jer, at I dømmer noget, I åbenbart ikke aner en dyt om.

    Ja, det overvældende bevismateriale du har præsenteret, burde godt nok få alle os stivnakkede dogmatikere til at tænke os om en ekstra gang...

    Nå - jeg hopper ud at forumet - for det her er da for latterligt - et ret USAGLIGT forum "mooooooooaaaar".

    Hvilken "saglighed" har du da bidraget med? Et par reklamebeskrivelser og en morsom historie om, at du sveder "affaldsstoffer" ud på et håndklæde?

  15. Det skal jeg da slet ikke bestemme, om du skal købe en eller ej, men jeg synes bare, den er super i forhold til alle de andre detox- / udrensningskurer jeg selv har været på. Hvis du er interesseret, kan du søge på google efter det - jeg gav ca. 14.000, for ½ år siden.

    ...i bund og grund kunne det også være lidt sjovt at dele erfaringer med nogle - hver gang jeg fortæller til nogen at jeg har købt sådan Infrabody infrarød sauna, ligner de bare et stort spørgsmålstegn.

    mvh.

    Mille

    OK, hvis du virkelig er for real, så vil jeg foreslå dig at gå ind på Oestrogen. Her kan du dele din interesse for absurde tossemaskiner med ligesindede uden at blive alt for meget til grin. Dine hvide-håndklæde-observationer var forresten meget sjove, men jeg er nu ret sikker på, at det ikke drejede sig om "affaldsstoffer", men om skidt...

  16. Jeg har selv prøvet alle de her udrensningskurer. De virker, men er ikke specilt sjove. Så læste jeg ved et helt tilfælde på nettet, at man kunne købe en infrarød sauna ved navn Infrabody, som hjælper kroppen med at få frigivet affaldsstofferne. Jeg lod mig overbevise og købte en... det er bare vildt :w00t:

    På dage, hvor min væskeballance er i orden vil jeg skyde på, at jeg kan svede op til en liter på en halv time - og hvis jeg sætter jeg mig på et hvidt håndklædde, er det ikke hvidt længere efter den halve time... så hold da fast, der kommer nogle affaldsstoffer ud. Det er også ret effektivt at gå i kondicenter og så efterfølgende ta' en tur i saunaen.

    Er der andre af jer, der har prøvet Infrabody's infrarøde sauna...? Det kunne være lidt sjovt at dele erfaringer med nogen.

    ...men sund kost er stadig nummer 1.

    mvh.

    Mille

    Lad os bare komme ind til sagens kerne: hvad koster en Infrabody infrarød sauna, og hvor kan vi købe den (det er det, du i virkeligheden gerne vil have os til, ikke?)?

  17. Jeg har aldrig før lagt sådan et emne her ind og er ret overraket over responsen, det er fedt. Dog skal der siges at nogle har tendens til at "tale lidt ned" - og tro mig jeg er slet ikke nærtagen..hehe men er sjovt at se hvordan folk vælger at formulere sig ;)

    Sjovt at MOL altid skal besyldes for at være et sted, hvor man "taler ned". I virkeligheden sker der jo bare en kristisk stillingtagen, i stedet for den bevidstløse accept af alle mulige løse postulater, man ser på andre fora...

  18. ha ha, nej.... tror det er offentlig tilgænglig viden, at hvis du undgår tilsætningsstoffer, farvestoffer, kunstige konserveringsmidler, kunstige sødestoffer m.m., så har kroppen mindre den bliver belastet af. Derved fungerer din krop bedre. Men der er jo flere faktorer end det: kostens sammensætning, næringsbehov, stressniveau m.m. Men har stærkt på fornemmelsen, at det her er en diskussion uden ende, så ROGER OVER AND OUT :4mewantfood:

    http://www.foejo.dk/enyt2/enyt/feb05/sundhed.html

    Er det umuligt at slippe for den kujonagtige debatform? Du postulerer noget og bliver derefter overrasket over, at alle ikke bare giver dig ubetinget ret. Så understreger du, at det har du altså - og så stikker du af. Hvad kan man bruge sådan noget til på et debatforum?

    Ellers endnu et eksempel på en "jeg spørger indtil jeg får det svar jeg vil have"-tråd.

    At noget er et tilsætningsstof gør det ikke pr. automatik til gift for kroppen.