Hippokrates

Medlemmer
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hippokrates

  1. Du kan evt. købe noget "felden"gel

    http://www.lmk.dk/(pzlijpmq4xpmpvragyza4g55)/show.aspx

    (skriv felden som søge ord)

    på apoteket og massager det ind i det område ud er øm. Gelen nedsætter den betændelses tilstand der er i musklen. Den optimale behandling ville at opsøge fys og få massageret gelen ind med ultralyd. Det er der evidens for virker.

    Men jeg har dog anbefalet andre, selv at massager det ind. De har haft positive resultater. :4thumbup:

    <{POST_SNAPBACK}>

    har du et link til den evidens du nævner

  2. Chin-ups er naturligvis overhåndsgreb med bred fatning, mens pull-ups er underhåndsgreb med smal fatning  :4smartass:

    <{POST_SNAPBACK}>

    No way, det er omvendt. Bruger selv chin-ups, dvs. underhåndsgreb med smalt greb. Den går rigeligt i lats og bruger den som opvarmning til efterflg. bicepstræning. Jeg er ikke særlig stærk med overhåndsgreb, men det er nok godt at kombinere, bl.a. da man må formodes at ramme m. Brachialis rimelig hårdt med den.

    Et link

    http://www.ironmagazine.com/article36.html

  3. Camillabruun, du beskriver øvelsen rigtig, men linker til noget helt andet :poking: Ved French Press er udgangspositionen er den samme men der er ingen bevægelse i skulderleddet . Ved fleksionen i albuen sænkes barbell til panden /næseryggen og ekstenderer derfra. Fed øvelse. Den der barbell extension som der linkes til er jo mere en kombineret skulder og triceps øvelse.

  4. det er rigtig at milan ikke så godt ud mod psv, men comeon....de har vist klassespil i hele turneringen. Alene ydmygelsen af Man U var høj klasse. Liverpool.....held hele vejen.....lige fra lucky punch mod olympiakos til dommergave mod chelsea. Jeg har sympati for deres indstilling og psyke, men selvom jeg har prøvet hårdt siden onsdag aften så kan jeg ikke finde noget som helst positivt for fodbolden generelt i at dette tonserhold vinder CL.

  5. kommer Liverpool ikke med næste år? jeg troede det var everton der så ikke kan komme med :unsure:

    det virker absurd at vinderen ikke kan komme med

    <{POST_SNAPBACK}>

    Liverpool kommer ikke med har uefa meldt ud. Hvorfor mener du at det er absurd? De er ikke engang i stand til at komme i top4 i deres eget land. Kommer persoligt ikke til at savne deres anti-fodbold.

  6. hvad med hacksquat, er det helt håbløst eller hvad. Jeg er startet med træning efter laaangt layoff. Har aldrig trænet ben tidligere fraset legextensions i ny og næ. 3 sæt af 12 med lav vægt (50) er nok til at jeg de første 3 gange har vraltet som en and i flere dage efter træningen. Regner med at gå over til rigtige squats på et tidspunkt, med mindre hacksquat viser sig at være rigelig effektiv. Alt andet lige må hacksquat også være mere sikkert mht. knæ og lænd.

  7. Med mindre du har meget høj fedtprocent skyldes det forment. at venen ligger dybere subkutant hos dig eller at den perforer m. biceps tidligere i forhold til f.eks dine kammerater hvor venen løber lidt op på overarmen inden den perforerer m. biceps.