Fiddelmus

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fiddelmus

  1. Prøv og kig i øvelsesbiblioteket, det kan findes på forsiden. Du kan sagtens træne arme og skuldre med dine håndvægte, måske skal du anskaffe dig nogle flere skiver senere når du får noget styrke. Jeg vil anbefale curls og hammercurls til biceps, triceps extension til triceps og lateral raise, rear lateral raise og front raise til skuldre. Til mave kan du træne weighted crunches med en håndvægt på brystet eller over hovedet.

    Det skal dog siges, at du vil få MEGET bedre resultater ved at træne hele kroppen, da dette stimulerer en langt højere produktion af testosteron og væksthormon = muskelvækst. Ved at træne hele kroppen undgår du også at få en ulige styrkefordeling, hvilket er uhensigtsmæssigt og skadefremmende.

    PS. der er et udmærket øvelsesbibliotek på getbig.dk med små filmsekvenser til øvelserne, bare tryk på manden på forsiden (tryk på den relevante muskelgruppe).

  2. For mig ser det ud som om du træner kroppen igennem 3 gange med HST, og så giver den lidt på de muskler du mener mangler noget de 2 sidste dage.

    -Hvordan ligger dine hviledage? Det ser umiddelbart ud til at du, med de fem træningspas, vil få svært ved at undgå at ramme samme muskel to dage i træk.

    Jeg ville træne HST fullbody 2 gange og så een gang 2-split, og på den måde få trænet hele kroppen tre gange, som man normalt gør med HST. Det er netop for at "få lov" til at fortsætte med fire træningspas om ugen jeg vil dele den ene gang fullbody op i to.

    Med hensyn til armtræning vil jeg nødig fjerne curls helt fra HST, idet mine biceps mangler lidt.

  3. Jeg overvejer lidt at køre noget HST igen, men jeg synes det er lidt ærgerligt kun at træne 3 gange om ugen :( (træner fire nu). Så var det jeg tænkte om man ikke ku træne 2 dage fullbody HST, og så 2-split de to andre dage. Progressionen fra HST skulle så overføres til 2-splittet, og i 2-splittet ku man ta et par ekstra øvelser pr muskelgruppe. :bigsmile:

    Et eksempel:

    Fullbody: 2 sæt

    Squat

    BP

    BB Rows

    Incline DB press

    chins

    dips

    BB curl

    Lat raise

    Rear lat raise

    læg

    Cable crunch

    2-split: 2-3 sæt

    Dag 1:

    Incline BP

    Incline DB press

    BP

    Lying triceps extension

    Lat raise

    Cable crunch

    Dag 2:

    Squat

    BB Rows

    Chins

    BB curl

    Face pulls

    Læg

    Cable rear laterals

    Så var planen at køre fullbody tirsdag og torsdag, og så 2-splittet lørdag og søndag.

    Hva' siger i, lyder det nogenlunde fornuftigt eller helt hen i vejret?

  4. Jeg har et stort problem med mine skuldre. Set fra siden er der ligesom en fordybning mellem det laterale og det posteriore hovede af mine delts, som om der mangler noget. Det ser ret uheldigt ud idet der er pæn runding på skuldrenes forreste del, men bagerst går de ligesom bare skråt ned i stedet for at være runde hele vejen :( . Jeg tror måske det er en "defekt" fra dengang jeg var ung og dum og ikke trænede posterior delts (overhovedet) :headwall: . Når jeg træner og mine post delts er pumpede kan jeg se det hjælper lidt, men det er stadig som om det laterale hoved mangler noget bredde (set fra siden).

    Jeg ikke trænet anterior delts meget længe (for at forsøge at udligne forskellen, og fordi de får nok træning gennem div presseøvelser), og starter altid min skuldertræning med en form for rear raise. Jeg er også begyndt at lave en abduktionsøvelse liggende på siden med en håndvægt i hånden og armen bøjet 90 grader hvor jeg drejer overarmen så hånden bliver løftet op og væk fra kroppen.

    Er der evt. nogen der har lignende erfaring, eller et godt råd til øvelser eller program vil jeg sætte stor pris på hjælp.

    - Fiddel

  5. Halløj Senna.

    Jeg har selv noget der ku' ligne små bitch-tits når min fedt% når op omkring de 20+.

    Jeg ved dog af erfaring fra sidste år, at det forsvinder igen når jeg smider noget fedt (eller når jeg fryser ;) )

    Jeg vil ikke mene at det kan trænes væk, da der ikke er nogen øvelser der mere end andre rammer enten den ene eller den anden del af brystmusklen, enten arbejder musklen eller også arbejder den ikke - end of story.

    Held og lykke med det.

  6. Så kom jeg hjem til PC'en igen.

    Jeg kørte også programmet for avancerede, selv om jeg godt nok kun har trænet godt et år nu så har jeg trænet ca halvandet år tidligere, og mente selv jeg var kvalificeret til det.

  7. Jeg ka se på mine abs at en del er fedt, men jeg ka også se på mine skuldre og arme at noget er muskel. Jeg vil skyde på 50/50. Programmet er jo også designet til netop at give fremgang i både styrke og masse, og jeg synes i hvert fald det holder hvad TJ lover.

    I forhold til hvad jeg ellers har prøvet af programmer er det her klart det bedste. Jeg har tidligere kørt alm 3 og 4 split, HST samt 2x2-split/uge.

  8. jeg har desværre ikke holdt så nøje regnskab med diverse mål, men jeg vil tro jeg har taget 6-8 kg på, men det er helt sikkert at jeg skal måle og veje til jeg blir grøn i hovedet når jeg begynder næste cyklus efter nytår.

  9. Jeg har lige afsluttet en 9 ugers cyklus af TJ's alternative hypertrofiprogram, og med overraskende stor fremgang. Det skal lige siges at jeg ikke har gjort brug af nogen former for ulovlige medikamenter.

    Inden jeg startede programmet var mine 1RM:

    Bænk 82,5

    Squat 80,0

    Dødløft 85,0

    og ja, jeg ved godt jeg har svage ben, er først lige begyndt at træne dem seriøst for 2 mdr siden.

    Efter de 9 uger:

    Bænk 95,0

    Squat -

    Dødløft 107,5

    Squat er ikke testet da jeg ændrede/forbedrede en del på min teknik undervejs, og så mig derfor nødsaget til at sænke vægten en smule(ville nødig gå tilbage i 1RM). Kører programmet igen ud fra den gamle 1RM i squat.

    Jeg har trænet i ca 14 mdr og trænet bænk næsten gennem alle 14. Dødløft er en forholdsvis ny øvelse, hvilket sikkert forklarer noget af fremgangen.

    Jeg har kørt programmet næsten som TJ har beskrevet, blot med et par shoulder raise øvelser som ekstra.

    Tak TJ :)