wasabi

Medlemmer
  • Posts

    202
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by wasabi

  1. Hej MOL

    Jeg står og skal have nogle nye løbesko.

    Jeg pronerer en lille smule og ville derfor gerne have en sko med lidt støtte i. Jeg har kigget på mange modeller, men kan ikke rigtig finde ud af hvilke jeg skal kaste mig over.

    Der er 3 par jeg er i tvivl om:

    Mizuno Wave Elixir 7

    Brooks ST5 racer

    New Balance 1190

    Jeg vil gerne have en let sko, som jeg kan tilbagelægge en masse kilometer i. Det er dog sjældent jeg kommer op over 15 km ad gangen. Jeg laver også en del intervalløb, så det skal skoen også bruges til.

    Er der nogle af jer, som har erfaring med ovenstående modeller?

    /Wasabi

  2. Hey gutter

    Jeg kan for tiden lave 22 reps i chinups, men ville gerne op på en del mere. Hvad er den smarteste måde at forbedre dette på? Skal jeg køre med ekstra kilo hver gang, skal jeg køre til failure, hvad siger I?

    Tak på forhånd

  3. Specielt hvis du tænker på at han kun vejer 76 kg. Han er jo kun en lille dreng. :tongue:

    Kigger man lidt på det sidste år i hans liv, så er han hver gang han har løbet 100 meter til stævner blevet bedre og bedre. Det topper han så af med en OL guldmedalje, som KUNNE have været vundet i en tid der ligger på den anden side af 9.60, hvis idioten ikke var stoppet op og havde fejret sin overlegenhed før mål.

    Får han forbedret sin start, sin reaktionstid og eksplosionen over de første 30 meter, så bliver han altså uhyggelig (som om han ikke var det i forvejen). :crazy:

    Prøv lige at tænk dig om..

    Det er jo klart at "idioten" ikke slår verdensrekorden med "alt hvad han kan", hver gang der bliver lavet en ny WR, får udøveren en pose penge, flere af os ville være misundelige over! Det vil sige, jo flerre gange han slår sin egen rekord, jo mere guld på bankbogen.!

  4. Davs navnebror.. :smile:

    Mange tak skal du have, men der er dog lige nogle kilo endnu til formen er som den skal være.

    Mit trænings program har ikke rigtig ændret sig det sidste års tid:

    Mandag: Bryst/Triceps

    Tirsdag: Ryg/Biceps/Mave

    Onsdag: Fri

    Torsdag: Forlår/Skulder

    Fredag: Bryst/Triceps

    Lørdag: Baglår/Ryg/Bagside Skulder

    Søndag: Fri

    Det hænder jeg træner onsdag nogle uger, hvis jeg skal noget en af de andre dage. :smile:

    Tak for svaret du :-)

    Hvor mange kcal indtager du dagligt på nuværende tidspunkt ?

  5. Hey Anders

    Det er lang tid siden jeg efterhånden har stenet rundt inde på MOL, men jeg dumpede lige ind i dagsform tråden i offtopic og så det billede du postede forleden!

    Pisse hakket taget i betragtning af, at du først skal op i lyset om små 8 uger - godt gået, rigtigt meget credit til dig:)

    Jeg har ikke tiden lige nu til at scrolle din log igennem, så jeg ville spørge dig om du ikke kunne poste dit nuværende program, og hvis der har været de store ændringer i det, gennem det sidste år, så måske lige forklare det kort?

    I så fald, tak for det:)

    Hilsen

    Anders

  6. Hey Musse.

    Jeg var også til dit foredrag, jeg hilste på dig lidt inden alle folk kom, jeg havde min kæreste med, hvis det siger dig noget?

    Jeg synes det var rigtig giveligt og fyldt med gode nyttige informationer, hvis man selv går med en indre tanke/drøm om at stille op :bigsmile:

    Det er først nu at det går op for mig at, ham den ene gut nede i højre hjørne af salen var Tunen, hvis ikke jeg tager fejl (det forklarer jo lidt om den massive krop bag den ellers løse t-shirt), hehe :4thumbup:

    Men kort sagt; jeg var sgu glad nok for jeg mødte op, og håber flere vil gøre noget ligende fremover, da det helt sikkert er med til at rykke i måske "upcoming" atleter..

    Mange tak for det

    -Anders

  7. Tak for det :smile:

    Feltet var rimelig godt. Godt nok var der et par stykker der faldt helt udenfor, men overvejende var feltet betydeligt bedre end hvad man ser til fx et DM og der var også nogle rigtig gode imellem, hvilket det også burde. Jeg havde noget svært ved at overskue feltet i sin helhed, da jeg ikke har set alle deltagere i den lave klasse plus at jeg koncentrerede mig mest om hvad jeg selv lavede :smile:

    Jeg havde ikke nogen forventninger til ret meget, så om det har levet op til noget er lidt svært at sige. Da der ingen steder var nogen spejle, ved jeg knap nok hvordan jeg selv har set ud, hvilket irriterer mig ret meget :mad:

    At feltet var rigtig godt, gør det jo bare endnu federe at du løb med sejren. Jeg må sige at din form er noget af det fedeste jeg nogensinde har set, jeg så et par shots No havde taget og postet i sin log, damn det ser vildt ud.... :wink:

    Føler man sig ikke lidt unbreakable efter sådan en sejr?

  8. Kristian, mange gange tillykke med titlen son verdens bedste... Du så ond ud :devil:

    Hvordan synes du feltet var? Levede det op til det du forventede ved en så stor konkurrence etc.?

    -Wasabi

  9. Hej Anders.

    Tja et sent tillykke er vel bedre end ingen. Såååå tillykke.. :wink:

    Jeg er ikke på MOL så meget mere, men har dog fuldt med passivt op til din konkurrence.

    Ville bare lige give dig mine 50cent, for et godt stykke arbejde og en kanon flot form du render rundt med. :4thumbup:

    -Wasabi

  10. Sådan min kære kammerat.

    Godt at høre/læse at turen til østen var fed.

    Du er da forresten blevet en del stærkere end da jeg sidst læste i din log - nu er det jo seriøst også næsten et år siden jeg har været her inde.

    Ved du hvornår du skal til holdopgaven.?

    -Anders

  11. Hele ideen er at kroppen vænner sig til det - jeg vil vove den påstand at jeg vil kunne gå dagevis uden at spise og stadigvæk have energi som et 12-årigt DAMP-barn, det betragter jeg som en kæmpe fordel.

    Det tror jeg sku ikke på du gamle..... :blahblah:

  12. Jo en healer er altid god, selvom det er bedst med en der er discipline/Holy specced :wink:

    Mht. Bøger er Prayer of fortitude I & II klart bedst, da det giver den bedste staminabuff FTW :wink:

    WOW just WOW