KalleAnker

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KalleAnker

  1. Jeg har skrevet en artikel for getbig om netop dette. Jeg må indse at der bare er nogen som VIL anvende failure træning. Derfor har jeg lavet en artikel og et program, hvor jeg beskriver hvordan man kan gøre det på fornuftig vis, så man stadigvæk har progression og så man stadigvæk tager hensyn til restitutionen. Men du må væbne dig med tålmodighed, for den kommer nok ikke på lige med det samme.

    Thomas

    Kan du muligvis uploade den til mol? Jeg vil gerne se den snart.

  2. Cell Tech er bare en dyr måde at få sin kreatin på men der er ingen tvivl om at den virker i forhold til an alm. 100% kreatin monohydrat. personligt holder jeg mig til Triple Fusion som er en bedre kreatin blanding der også er bedre(efter min smag)

    Under alle omstændigheder er CellTech og hvad de ellers hedder fuldstændig spild af penge. Man kan lave denne 'magiske' blanding selv ved at tage almindeligt kreatin og blande det sammen med kulhydrater (fx. druesukker eller maltodextrin).

    Så simpelt er det!

  3. Man kan men hvad man vil om prisen på Cell-Tech men jeg og mange i min omganskreds har haft stor glæde af det. Der er uden tvivl en markant øgning i styrke efter kort tids brug (2-4 uger). Jeg spiller amerikansk fodbold og tager kreatin i forbindelse med vægttræning, men når jeg skal "boostes" hopper jeg på cell-tech vognen og det virker.

    Vi har haft flere spillere over fra USA og de spørger som regel efter to ting: 1:valleprotein og 2: creatin helst i form af celltech.

    Sikke en omgang ævl! :thumb_down:

    Som der bliver sagt: CellTech er blot almindeligt kreatin blandet op med kulhydrater. Derfor: vil du gerne have 'CellTech' så køb noget almindeligt kreatin og bland det op med fx druesukker eller maltodextrin. Pære simpelt!