koalapige

Medlemmer
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by koalapige

  1. Ikke nødvendig med kirurgi

    Man kan godt tabe muskelmasse, kalorieindtagelsen skal bare langt nok ned. (så det ikke er helt sundt)

    Men man skal være forberedt på at patterne helt forsvinder inden man begynder at forbrænde proteinerne i musklerne

    undgå gluten, sukker og mælk.. så får du jævnt hurtigt den slankeste udgave af dig selv..

    og det gælder også benene.. -selvfølgelig sammen med masse cardio og styrketræning..

    -ville undgå spinning, og fodbold, håndbold...

  2. Måske din søster har læst om raw food i damebladene.? som siger at til beredning af maden hvor den opvarmes til over 42 grader, bestemt ikke er sundt, og at den rå mad er sundest.. men dette gælder altså ikke at tilberede den i en blender, da det ikke ødelægger noget som helst og også er en stor del i måden at tilberede denne Raw food diet på :-) ved det ikke, men kunne godt lyde som om dt var sådan noget hun havde læst om :D

  3. hvis man har prøvet bulgarian split squats ved man at den går MEGET i bagkæden. røv og baglår bliver toastet godt og grundigt, hvis man bare giver den en smule gas. Øger selv ROM ved at stå med forreste fod på en klods = Ubehaaarligt!!!!

    hvad er bagkæden? :-)

  4. Her er opskriften paa at blive en flot pige - betegnelsen er flottoestraeningTM

    (Boer pinnes!)

    OBS: Jeg sidder med et engelsk tastatur saa hold oejnene stive.

    Doedloeft:

    Opvarmning: 2 x 15: Vaegten skal vaere saa let at du kan tage 10 mere paa foerste saet og 5 mere paa andet uden problemer.

    Arbejdssaet: 4 x 12 Doedloeft Vaegten skal vaere saa tung at du kun kan lave 2-3 reps mere naar du naar til 12 gentagelser.

    Skulderpress:

    Opvarmning: 2 x 15 (samme princip med vaegtene som ovenfor)

    Arbejdssaet: 4 x 10 (samme princip med vaegtene som ovenfor)

    Crunches:

    5 x 15: Cable crunches, flotaing crunches, (machine crunches, hanging crunches) Brug google og proev dig frem. Du skal kunne maerke det i mavemullerne.

    Oeg vaegten saa tit som muligt. Hvis du slacker saa bliver du ikke flot! Jeg ser pige efter pige og kvinde efter kvinde (og mand efter mand for den sags skyld). Spilde tiden i centret paa at loefe vaegte, der er for lette. De skal foeles tunge. Du maa ikke kunne lave mere end 2-3 gentagelser mere end efter din sidste rep.

    Herefter 30 minutters cardio/konditraening/motion hvad end du vil kalde det. Gerne intervaltraening. Gerne dans eller step eller spinning. Du skal blive forpustet.

    Lav styrkedelen hver anden dag. Cardio kan du lave hver dag hvis du vil. Hold dog 1 eller 2 hviledage om ugen.

    Start stille og roligt (de foerste fire-fem uger) med kun 2-3 saet i styrkedelen og 10 minutters cardio og oeg saa med henholdsvis 1 saet og 3 minutter hver anden gang.

    Faa en instruktoer i centret til at hjaelpe dig med oevelserne. Tjek ogsaa oevelserne paa Google, saa du ved, at instruktoeren er kompetent.

    DETTE ER OPSKRIFTEN PAA FLOTTOESTRAENINGTM SOM ALLE PIGER, DER GERNE VIL VAERE FLOTTE BOER FOELGE!

    evt suppleret med en SMB-diaet!

    Mvh.

    Ulrik Scheibye

    FlotmandstraeningsmandTM

    Hej ulrik..

    det ser ud som om, at du ved bedst, hvad jeg vil have..

    er din træningsplan intruktørvenlig og klar til at jeg kunne tage med mig i træningscenteret?

    faktisk, kunne jeg godt tænke mig den lidt mere idiotsikret og uddybende -uden fagsprog ;-)

    og har du nogen kommentar til en diæt til træningen? eller er det underordnet.. hvis man i forvejen spiser sundt og fornuftigt...

    knus koalapige

  5. Mågen = en god måde at putte lidt godt bag på skulderen og mellem skulderblade uden der kommer lats

    Squat giver lige så meget BB-lår, som Dødløft giver Coleman-Glutes! Dit fravalg er irrationelt!

    Til trådstarter: Du får lange smukke labre slanke muskler af styrketræning og masser cardio! Men du kommer ikke på forsiden af Vogue, så skal du bare stoppe med at spise indtil du rammer 50 kg., som Venan påpeger!

    Mit take på øvelser:

    Man+fredag:

    Squat

    Skulderpres

    Rear laterals

    Mavebøjninger

    Planke

    Onsdag:

    Dødløft

    Skulderpres

    Face pulls

    Mavebøjninger

    Side planke

    hvad er lats? og BB lår :-)

  6. tak drenge.. jeg snakker jo heller ikke om at jeg vil træne mig til noget dødeligt look... jeg snakker om at få min sunde modelkrop på toppen igen.. jeg har samme kropsbygning som Lykke May Andersen(som blandt andet har stoppet mig fordi hun troede jeg var en modelveninde.. ;) sorry, urelevant...

    men jeg synes bare noget træning kan ødelægge harmonien i kroppen.. f. eks hvis skuldrene vokser... eller lårene bliver større.. så går charmen ligesom af det flotte ved at være hø og slank.. det er den slags jeg ikke gider...

    spurgte en ven der sagde jeg skulle træne mange gentagelser med lav vægt..

    så squats er det bedste for numsen, mener i?? ;-)

    knus

  7. hej drenge.. tak for jeres svar.. hmm, har ikke forbundet styrketræning tidligere -med at få en slank krop med lange slanke muskler..

    er det virkelig den slags træning der giver den slags slanke muskler modeller tit har? jeg vil ikke have store lår, som Quantanamo skriver at squats giver...

    der er en del fagsprog jeg ikke forstår i tråden.. fx. reps? og sæt? ;-)

    jeg har oplevet at løb giver den slags lår jeg ikke er så meget til.. men samtidig vil jeg gerne have lidt mere røv uden lår nødvendigvis følger med..

    sorry hvis jeg er rodet i den her tråd..

    er bare ny, og uerfaren på området her!

    men vil meget gerne have jeres hjælp, hvis i forstår hvad det er for en slags krop jeg vil træne mig til igen?

    kh koalapige

  8. hej jeg er en pige på 20

    som er 183 høj og vejer nu 65kilo.. jeg har altid været flot slank med slanke lemmer.. og med stort potientiale til at blive model..

    men flere læger mente at jeg var undervægtig, da jeg før vejde 56-58kilo og har derfor langsomt over 10måneder kæmpet min vægt op til de 65 kilo..

    men har i denne periode ikke benyttet mig af rigtig motion.. og derfor synes jeg ikke min krop har den samme harmoni som den havde før, misforstå mig ikke. jeg vil ikke tabe det hele igen, vil bare ha trænet hele kroppen, så den er slank på en modelagtig måde stadig..

    nogen der vil give mig forslag til hvilken slags træning jeg skal benytte´mig af og hvor meget? ved ikke så meget om træning og motion generelt, dyrker kun yoga..

    jeg har desuden en diet der er uden sukker, gluten og lactose.. da det har været den sundeste måde for mig at tage på og give min krop et boost.

    kh KoalaPigen ;-)