Anders

Medlemmer
  • Posts

    189
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Anders

  1. Jeg har desværre ret svært ved at holde mig fra søde sager og spiser (desværre) en del slik og drikker cola hver dag. Har det nogen negativ effekt på betingelserne for muskelvækst? Jeg ved at det feder, ikke er godt for blodsukkeret osv., men påvirker det min muskelvækst på nogen negativ måde?

    Og så lige en anden ting:

    Jeg startede på en kreatin-kur for 4 dage siden - 20gr. fordelt ud over hele dagen. Jeg har endnu ikke taget på i vægt, og nu kommer mit spørgsmål så - har det så overhovedet nogen effekt? Er det en indikator på at jeg får nok kreatin gennem min mad? Og skal jeg stoppe med kreatin igen, hvis ikke jeg tager på indenfor de næste 2-3 dage?

    På fohånd tak :)

  2. Anders:
    25gr. Valleprotein

    300gr. letmælk

    5gr. kreatin (tager jeg 4 gange om dagen grundet loadingfase)

    15gr. sukker for at få "skudt" proteinen og kreatinen rundt i kroppen

    Eller endnu bedre, skyd halvdelen ned før træning og halvdelen efter. Erstat gerne sukkeret med druesukker (kan købes i matas for 30 kr/kg). Hvis du ikke indtager andet i forbindelse med træningen, så ville jeg øge indtaget af kulhydrat til ca. 1 gang din kropsvægt, altså 70 gram.

    Har tænkt på at invistere i noget druesukker, men jeg tror bare jeg holder mig til det almindelige - økonomien er i forvejen rigeligt snæver når man kun er på SU :)

  3. ja umiddelbart ser det da fint ud..jeg vil anbefale dig at blande det op med havregryn istedet for alt sukkeren.......det giver også kulhydrater, med en stavblender er det slet ikke så modbydeligt at få ned :-)

    Der er to grunde til jeg har valgt sukker i stedet for havregryn:

    For det første, så gider jeg ikke til at blende og gøre ved hver gang, og for det andet så er meningen at jeg vil ha' nogle hurtigt-optagelige kulhydrater, og så er sukker trods alt bedre - men er i tvivl om jeg får nok kulhydrater? Og om det er okay at blande kreatinen sammen med det andet? :)

  4. Jeg er lige begyndt på kreatin med neutral smag, men synes det smager afskyeligt blandet op i vand, så jeg tænkte at det vel næppe kan skade at blande det op sammen med resten af sin protein-shake!? Eller kan det?

    Min shake ser i hvert fald sådan her ud:

    25gr. Valleprotein

    300gr. letmælk

    5gr. kreatin (tager jeg 4 gange om dagen grundet loadingfase)

    15gr. sukker for at få "skudt" proteinen og kreatinen rundt i kroppen

    Lyder det fornuftigt for en dreng på 70kg? :)

  5. Endnu engang tak, og tak for dit bud Henning - vil dog selv gætte på den ligger lavere, men skal ikke afvise at du har ret  :)

    Hvis det kan hjælpe så vejer jeg ca. 69kg. og er 1.88 cm. :unsure:

    Jeg skrev også at det var et ukvalificeret gæt,

    for jeg har ikke meget forstand på fedtprocenter.

    Ved iøvrigt heller ikke hvad det tal skulle gøre godt for,

    men kan se at det ser godt og lavt ud på billedet.

    Nor du er så høj og vejer så lidt, så er den nok lavere,

    og i forhold til det, er dine brystmuskler rigtig gode,

    og dine delts også.

    Skal du ikke have en log, så vi kan se noget om din træning ?

    Henning :pumpin:

    Godt forslag - har lige oprettet en ;)

  6. Det der er da petitesser, det er et "fint bryst" du render rundt med der.

    :lol:

    Det der irriterer mig mest er, at når jeg ser mig selv i spejlet kan jeg overhovedet ikke se en skævhed, men ligeså snart det er på billeder er det helt tydeligt...mystisk <_<

  7. Ja, fik lige taget nogle billede af min overkrop forleden dag, og det slog mig at mit bryst ser fuldstændigt skævt ud - i modsætning til i spejlet, hvor jeg faktisk slet ikke kan se at de ene ser anderledes ud end det andet.

    Så er mit spørgsmål til jer, om jeg kan gøre noget som helst for at udbedre den 'fejl'?

    Pics af mit bryst:

    post-5-1092492878.jpg

  8. Måske en fibersprængning? :unsure:

    Det ville da være underligt hvis det var sket i begge ben på en gang, med så lav belastning. Mine ben har det bedre nu, men det går stadig ondt hver gang jeg sætter/rejser mig, og min gå-gang er også en anelse akavet. Jeg tror sgu jeg må et smut forbi lægen :)

  9. Jeg læste i W&F at

    a. ved tung træning er der behov for længere pauser mellem settene end ved højere reps, da cns er længere tid om at komme sig end musklerne og cns er "på hårdt arbejde".

    b. ved maskintræning med fast bevægelsesbane er det i højere grad musklerne der trænes end cns.

    Kan man så konkludere at man har brug for længere pause når man træner med frie vægte end med maskiner, eller er det en overfortolkning?

    Og så lige endnu et dumme-spørgsmål

    Nå man nu har "pump" så er musklen større end normalt. Hvis man nu har trænet fullbody og har pump i hele kroppen, hvor kommer den ekstra volumen så fra?

    Øh, det her er sikkert helt i skoven, men så vidt jeg lige kan forstå (med min yderst begrænsede viden :tongue: ), så kan vi konkludere, at træning med maskiner giver bedre muskelrespons = mere muskelvækst?

    I så fald hænger det da slet ikke sammen med den generelle holdning som folk har herinde - frivægt vs. maskiner!

  10. Har forresten selv en IPod 20 GB, og kan kun sige god for den. Okay, den er dyr, men den er tilgengæld lækker - fedt design, lækkert menusystem, rigeligt plads, god lyd. Lige fra man får kassen med afspilleren i, kan man se, at 'det her er kvalitet'. Jeg har tabt min flere gange, spildt icetea udover den, sovet på den om natten, osv. osv., og der har aldrig været det mindste i vejen - så hvis du har pengene, så go' for it ;)

  11. Ok må hellere lige slå fast at jeg absolut ikke er utilfreds med den som sådan og ikke skal ud og have ny, tråden var kun ment som en lille husker hvis der nu var nogle der var int.

    Den har en super radio, god lyd, masser af indstillinger og gode batteri tider, så kan ikke forlange meget mere.

    Hehe, du forstår da i hvert fald at lave en misvisende overskrift så ;)