ZeeTo

Medlemmer
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ZeeTo

  1. Jeg har nu aldrig været glad for fullbody, da jeg ikke synes man træner ordenlig igennem. Der en del muskelgrupper man skal træne på en dag..

    Men du må meget gerne overbevise mig :smile:

    Prøver jo at lære noget nyt hele tiden..

    Jeg vil nu heller ikke udelukke at jeg træner på en søndag/lørdag, men som ugangspunkt

    Der er nok en som siger hov han har glemt benpartiet, det er så fordi jeg cykler på arbejdet hvardag 3km * 2 = 6km om dagen

    Og så bliver det osse til en løbe tur en gang om ugen

  2. Hej..

    Jeg er som sagt lidt usikker på om det her er et idiot sikker træningprogram..

    Har dov trænet for lidt over et årsiden, men glemmer hurtig og styrken ja den er der ikke mere..

    Formålet: maximal muskelvækts(5måneder til sommer) 8kg

    Træningsprogram ser sådan ud:

    Mandag: Bryst,biceps,mave

    Tirsdag: :4mewantfood:

    Onsdag: Skylder,nakke,trecips,mave

    Torsdag: :4mewantfood:

    Fredag: Ryg,underarme,mave

    Lørdag: :4mewantfood:

    Søndag: :4mewantfood:

    Alle muskelgrupper har 3øvelser, dov kun 2 til underarme

    Starter med opvarmning og så køre jeg på..

    Køre 3 sæt med 10 reps, det sidste sæt plejer jeg at køre så jeg ikke kan mere..

    (har træningsparner :4thumbup: ) som plajer at hjælpe på det sidste sæt plus så er der osse lidt kunkorance

    Træningstid ca 45min mellem 75min, kommer lidt and på hvor meget vente tid der er på de forskelige maskine/vægte

    Har dov 100% styr på kosten :4mewantfood: , træning ja det er det jeg har glemt lidt af.. :devil:

    Jeg har pt ikke smidt øvelserne på da jeg prøver at finde nogle nye..

    Gider nemlig ikke at bruge det samme træningsprogram som jeg har brugt en gang

    Jeg har søgt en del på nettet, men der står noget og så finder man en ny hp og så står der noget helt andet

    Men her kommer mine spørgmål:

    Er 3 Sæt nok ?

    Er 10 reps for meget ?

    Skal jeg finde et helt andet program ?

    Er det fornyftig at drikke 3 snake(protein drik) om dagen, osse de dage jeg heller ikke træner ?

    Ser det tosset ud ?

    Eller er det et helt andet træningprogram når det er maximal muskelværks jeg søger

    Z2 out

  3. PlayboY kender godt til dit problem.. :((har det selv) Tror nu ikke det er søvn du mangler... :(

    så jeg kan desvære ikke hjælpe dig..

    Men vis der er en eller 2 kloge hoved der ude som er flinke at hjælpe hos :)

  4. Nu kan jeg huske hvorfor jeg ikke gider at hjælpe folk med deres træning over internettet...!!! :thumb_down::thumb_down:

    MaxPower LooooL jeg kan se på dine billeder at du har styre på din træning....!! :lol: :lol: :lol: :chicken:

    Når... jeg gider ikke være her inde sååå vi ses.... i kommer ikke til at høre fra mig igen... jeg ved hva jeg taler om... LooooL det har du ikke hehe billedet

    dont ask what your "body" can do for you - but what you can do for your "body"

  5. altså du vil sige ca 8-12 tre gange daglig? hver anden dag?

    Du finder nok ud af om nogle år hva der er best.. 3/4øvelser 3/12 rep

    jeg er hmm ca 184 høj, og vejer ved de 67 kg... jeg er 168 og min vægt er 67kg... du skal spisse meget når du træner.. lige efter du har trænet skal du bare spisse....

    spørgsmål her, hvordan fanden for man de skide side deller væk, argh de er sku irriterende...

    jeg er sikker på at det kommer helt af sig selv når du begynder at lave din kost plan om... Husk nu masser af proteiner.. jo flere jo bedre

  6. Som du kan se boozy er meningerne mange :) og sådan er det bare du skal selv finde din vej :)

    Nybegynder har en stærk tilbøjelighed til at tro, at des mere de træner, des større og stærkere vil de blive. Dette er naturligvis en fuldkommen fejlagtig tanke, som ofte har som konsekvens, at der opnås minimale og meget ringe resultater. Ofte begynder man at overtræne kroppen, hvorved kroppen kan tvinges ind i en katabolsk (nedbrydnings) stadie.

    Man bør i stedet fokusere på følgende punkter.

    Træn intenst

    Træn intenst og ikke hyppigt og langvarigt. Vil man være større og stærkere, så skal man træne med så tunge vægte som overhovedet muligt. Og man skal samtidigt køre få øvelser, sæts samt reps.

    Sagt mere simpelt; Kør kun 3 øvelser med 3 sæt ( for hver øvelse) og max 12. reps ( for hver sæt). Og minimer pauserne mellem sættene og øvelserne.

    Pauserne bør dog ikke minimeres alt for meget idet det vil medføre, at man ikke får nok ilt transporteret ned til muskelerne samtidigt med ,at der hurtigt bliver dannet for meget mælkesyre i muskelerne. Hermed vil man ikke få trænet muskelens styrke fuldt ud, hvilket er meget vigtigt for at forøge styrken og størrelsen.

    Pauserne bør være så lange, at man lige præcis føler sig klar til at køre tungt og intens igen ( pauser på ca. 1-3 minutters varighed anbefales ).

    Kort sagt: Minimere pauserne ned til det punkt, hvor du lige får pusten og samtidig undgår at samle for meget mælkesyre i muskelerne.

    Træn kortvarigt

    Når du træner, så træn kort varigt. Træn ikke uafbrudt i 2 timer, men istedet i 30-45 minutter med fuld tryk på, dvs. korte pauser, hvor man bevæger sig hurtigt fra det ene sæt til det andet. Denne form for træning belaster muskelerne mest og her gør man også mest efficient brug af kroppens begrænsede ressourcer.

    Man bør, så vidt det er muligt, undgå at få sig en "sludder for en sladder" under træningen. Eventuelle samtaler bør man udskyde til efter træningen.

    En muskel om ugen

    Store muskeler såsom bryst, bag og forlår og ryg, bør ikke trænes mere end én gang om ugen. Mindre muskeler såsom biceps, triceps samt skuldre ( herunder læg og mave ) kan trænes 2 gange ugentligt. Men selv disse bør ikke trænes 2 gange ugentligt i for lange perioder adgangen

    Træn max 3-4 dage om ugen

    Træn ikke alle ugens 7 dage, men træn i stedet 3, (max. 4 gange om ugen). Her skal man tilgengæld træne meget tungt og intenst.

    At fordele træningen over 4 dage er også en fin ide, idet det vil give en kortere og mere intens træning

    Hold træningspauser på en uges varighed

    Hold træningspauser på en uges varighed (efter 2-3 mrd. uafbrudt træning). Kroppen, eller rettere sagt senerne kan ikke klare at træne tungt, hver gang. De er tilbøjelige til at blive overbelastet meget lettere og hurtigere end muskelerne. Det er derfor en meget gunstig ide at træne tungt ca. 4-6 uger i træk og derefter holde en uges pause, for derefter at påbegynde den intense træning igen.

    Man har ofte hørt om reglen der siger, at musklerne har brug for 48 timers pause for at restituere sig selv. Dette er korrekt. Men dette gælder ikke for senerne. Senerne har brug for langt længere tid. Derfor er det af afgørende betydning at man ikke træner 7 dage om ugen.

    Varierer træningen

    Bodybuildere har en stærk tilbøjelighed til at blive for konservative i deres træningsrutiner. Bodybuildere, som kan lide at træne med tunge vægte, træner tungt hver evig eneste gang og det modsatte gør sig gældene for bodybuildere, som foretrækker at træne med lettere vægte.

    Dette er naturligvis uheldigt og inefficient. Man skal, så vidt det er muligt, variere sin træningsrutiner, for således at "chokere" kroppen. Er man vant til at træne med tunge vægte, så prøv en gang om måneden at køre noget "syre-træning", dvs. hvor man gennemfører en øvelse med et højt antal af reps (gentagelser) ca. 15-25 reps.

    Det omvendte bør gøre sig gældende med bodybuildere, som har tilbøjelighed til at træne med lette vægte.

    Man kan eventuel indføre Supersæt konceptet i sin træning. Denne går i al sin simpelhed ud på, at man ikke holder nogle pauser imellem sættene, men udfører 3 sæt af 12 reps på en gang ( uanset hvilken øvelse man udfører).

    Dette kan man naturligvis ikke udføre med samme vægt, som man kører ved almindelig sæt. Det er også hensigten at vægten sættes ned, idet syretræning er en af bagtankerne ved konceptet.

    Udfør forskellige øvelser

    Det er også vigtigt, at man ikke udfører de samme øvelser igen og igen. Har man en forkærlighed til bænkpress og har en stærk tilbøjelighed til at udføre denne uge efter uge, da bør man tvinge sig selv til at erstatte denne øvelse med eksempelvis dips, skrå bænkpress, flyes eller noget helt fjerde.

    Træn ikke 2 dage i træk

    Dine muskeler er ikke de eneste, der behøver hvile efter en hård træning: Hele dit nervesystem har også brug for en dags hvile pause.

    Opvarm og stræk ud

    Før påbegyndelse af en hvilken som helst øvelse, bør du opvarme samt stræke ud i muskelerne. Opvarmningen samt udstrækningen er med til at forberede muskelerne til den intense træning. Ved en grundig opvarmning samt udstrækning vil man også være istand til at løfte tungere.

    Træningen bør også afsluttes med en nedkøling iform af udstrækning og nedvarmning. ( Nedvarmning er mere eller mindre det samme som opvarmning, dog er tempoet sat betydeligt lavt ned ).

    Hav en protein samt kulhydrat drik klar, efter træning

    Efter en hård træning er kroppens celler meget modtagelige overfor optagelse af proteiner, kulhydrater samt fedt, her er det altafgørende, at man får fyldt disse celler til tiden for at få fuldt udbytte af træningen.

    En protein/kulhydrat-drik samt hurtige kulhydrater ( eksempelvis drue-sukker) lige efter træningen vil være en meget fin ide. Man kan også blot nøjes med almindelige fødevarer.

    Det her er nogle gold korn Så skal du nok få en 6pack om ca 8måneder 12

  7. Du kan godt træne 3 gange om ugen;) men ikke 3 gange mave om ugen

    Vis du træner din mave rimelig hådt og tungt så skal du helst ha ondt i mulane i en til 2 dage efter din træning...

    Du for lige nogle link af mig .. med det med kosten..

    Er du medlem i et motions center ?? det er en rimelig god ide at starte der.. sammen med en marker, så i kan prasse ihanden

  8. jeg kan kun sige det fra min ejen afaring :) og efter en månede træning så kunne man allerede se dem :) og ja kosten betyder rigtig meget... men nu sporte han jo kun om træning... hmmm KUN 2 GANGE om ugen... hmmm jeg kan høre på dig at du ikke træner din mave odenlig... LoooL 2 gange er fint nok... 3 så over træner du bare...

    Tro aldrig du ved nok!!!!! Der er uendeligt mange aspekter af bodybuilding, så det er bare at begynde at læse og ikke stille sig tilfreds med latterlige svar fra uerfarne folk...læs din røv i laser og forhold dig kritisk til det du læser!!! Nogen af dem der svarer aner ikke, hvad de snakker om.