HormonBøffen

Medlemmer
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by HormonBøffen

  1. Har selv haft det samme problem, og som du selv er kommet frem til var det ikias nerve der var i klemme. Jeg gik til lægen og fik en recept på nogle muskelsmertestillende piller og samt en lille brochure med nogle strækøvelser man skal lave og det løste problemet, så jeg ville anbefale en tur til lægen.

    Lidt "decompressing" af rygsøjlen ved at lave statiske hæng i en pull-up bar, hjælper også på smerterne.

  2. eXet0r-> Tag et kig på denne tråd på fitforum.dk, det burde give dig nogle svar på dine spørgsmål.

    Isolations Øvelser

    Fredag

    DB curls 10 sæt x 3 reps

    Incline bænkpres 10 sæt x 3 reps

    Barbell shrugs 10 sæt x 3 reps

    har taget front squat ud, de jeg ikke kan finde ud af at køre den endnu

    Hvis du gerne vil have muskelvækst er det et meget dårligt valg, tag hellere en anden variation af dødløft eller squat.

  3. Teddy-> Jeg har bladret igennem bogen og kan ikke finde noget sted hvor det står anderledes end at man køre 90% og så 80%.

    Her er citatet fra bogen omkring bear:

    The basic Power to the People which develops strenght without bulk calls for one heavy set  of five reps and one set with 90% of that weight, for example 100x5, 90x5. A little comrade who wants to become the Big Brother should not stop there. Reduce the weight to 80% of the first 'money' set, an keep doing sets of five reps with short, 30-90 sec, rest periods. When you have had enough, that is you cannot lift 80x5 in good form, call it a day.
  4. Har dog fundet en fejl i regnearket, pavel anbefaler ikke det sæt med 90% i bear træning, men at man efter sit tunge sæt hopper direkte på 80%
    Teddy-> Jeg ville anbefale du tager et ekstra kig på Pavel Routines

    Der står under bear training varianten:

    Bear: PTP, then add: 5 @ 80% of the 1st set

    Og PTP er:

    PTP: 5, 5 @ 90% of the 1st set
  5. Den første side du linkede til syntes jeg er rigtig god, men den anden er jeg ikke vild med. syntes hurtigt det kan komme til at lyde for kompliceret end det egentligt er og pavels princip er jo at det skal holdes enkelt..

    Så hvorfor ikke bar starte på en vægt som føles let, køre med den til du ikke kan stige mere og så tage nogle skridt tilbage???

    Det er den måde jeg bedst kan lide det på.. men nogle kan lide det på den ene og andre på den anden

    Den anden side er nu bare et excel ark bygget over et eksempel på bear training taget fra bogen Power to the People, og var ikke ment til at gøre tingene mere kompliceret, tværtimod. Ligesåvel som Mol.dk har lavet deres egen version af HST programmet, selvom det egentligt system er mere fleksibelt end Mol.dk excel arket giver mulighed for, men det giver noget folk kan forholde sig til umiddelbart.

    Jeg vil helt klart mene at hvis man skal have den fulde forståelse af Pavel programmer og principper ville det være en rigtig god ide at investere i hans bog.

  6. Tsatsouline har skrevet nogle fornuftige ting, men han har også en underlig evne til at opdigte ting, der ikke har meget med virkeligheden at gøre, bare for at være anderledes.
    Mener de det midlertidige "pump" der kan opstå i musklerne lige efter træning?

    Hvis ikke, så er det noget forfærdeligt vrøvl

    Det er vist lige lovligt nemt sluppet.

    Hvis vi ser bort fra fra "høje reps for at få muskeldefinition" myten, så ville jeg tilslutte mig Morten Unger og hellere spørge om der egentlig er nogen der kan argumentere få at Pavel påstand ikke skulle holde?

  7. Hej

    Jeg har kigget rundt omkring på en række 5x5 programmer heriblandt TJ alternative hypertrofi program for avanceret løftere på getbig.dk, men der er en ting der undre mig en del hvorfor køres nogle af de store basisøvelser med 3x8 i stedet for 5x5 som de andre? :unsure:

    På forhånd tak