TonyAdams

Medlemmer
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TonyAdams

  1. Boligen skal helst ligge inden for disse områder:

    Brøndby øster

    Brøndby vester

    Brøndby

    Glostrup

    Valby

    Hvidovre

    Rødovre

    Nogle der kan hjælpe mig eller kender en god bolig-site ?????????

    Overvej det her nøje. Det er virkelig Danmarks røvhul (=Vestegnen). Jeg regner med, at du er fra Jylland og ikke ved bedre ;) Men hvis jeg var dig ville jeg hellere finde noget ind i Kbh og så tage S-toget den korte bid vej, der er til skolen.

  2. Vuffi >>

    Jeg har selv vaskebræt og ved da godt hvordan jeg skal træne når jeg gerne vil være sommerklar for det kan stadig gøres pænere... og nej laver ikke kun mavebøjninger så:) men laver faktisk ikke særlig mange maveøvelser heller.

    Well Wilson Kipketer har også vaskebræt....u get the point?

  3. Hej med jer. Tak for svarene, det skal være på makroskopisk niveau og grunden til at det skulle være online, er at hun sidder i Australien ;) Men kan forstå, at det måske er en umulighed...

  4. Waits: Tak for dit svar, det kunne jeg bruge til noget. Grunden til at jeg spørger mht løb er at jeg er bange for at overtræne og at udviklingen går stik modsat. Altså jeg har supermeget energi altid. Kan sagtens efter at været kommet hjem efter 8 timer (on and off) på cyklen have overskud til en løbetur eller en gang vægte. Ved bare ikke om det er hensigtsmæssigt. Gode links også ;)

    El Pimps: Jeg vil lige kigge på det ;)

    Mikkel: Godt link der. Men vil det så sige, at jeg bare skal køre på med chins og helt droppe mit andet træningsprogram?

    Til alle: Er der en sportsgren det er smart at starte til? Eller handler det bare om at løbe derudaf?

  5. Hejsa, jeg vil gerne ind i Politiet (har jeg villet længe, nu skal det være).

    Træner op til deres prøve nu, men men men....

    Har lige fået job hos de grønne bude, dvs en del fysisk motion HVER dag (5 dage om ugen).

    Jeg skal klare deres løbeprøve, som er 2400 m på 12 min. Den ligger jeg lige på i dag, men hvordan kommer jeg længere ned? Løb i weekenden, om aftenen eller? Kort sagt, hvad gør jeg? Hvile eller mere motion?

    Derudover skal jeg også klare styrkedelen, bænkpres er langtfra noget problem, men chin ups kunne godt blive det. Tager cirka 8 med friske arme. HVordan kommer jeg længere op, så jeg også kan klare den med trætte arme? Jeg har et træningsprogram, som træner hele kroppen, HST, men er det det optimale?

    Burde jeg smide nogle kilo? Både til løb og chins? Er cirka 184 og vejer 85 kg uden ret meget fedt (cirka fedtprocent på 14).

  6. I hvilket tidsrum forbedrer man sin form mest? Altså ved godt, at man ikke kan sige noget præcist, men er det f.eks. det første halve år og så går det mere eller mindre stille og roligt eller hvordan? Vil godt vide, hvornår jeg har nået et forholdsmæssigt højdepunkt og kan tilrettelægge det efter det?

  7. Kunne alligevel ikke lade være. Udstyret med tigerbalsam, indtapning og vridskinne løb jeg mig en tur lige før. Gik helt ok, mærkede intet til anklen før de sidste 5 min (løb en halv time). Nu er den lidt øm - sidder med en ispose på den.

    Tog lige en for sjov test på de 2400 meter, lå på 13,5 min uden dog på nogen måde at løbe igennem, bare lidt "hyggejog". Så den skal nok komme. Hvis foden har det okay i morgen, vil jeg starte med en ugentlig løbetur og så cykle for resten. Har i hvert fald læst mig til, at foden har det bedst af at komme i gang.

  8. Tilgangen er såmænd fin nok, men jeg ville nok undgå at træne til max hver gang! 

    Prøv at lave en søgning på GTG... det har været oppe at vende MANGE gange!

    <{POST_SNAPBACK}>

    GTG? Når jeg søger her, siger den, at min søgning skal være 4 bogstaver langt. Og har bladret rundt, men kan altså virkelig ikke finde noget GTG???

  9. Hejsa, jeg vil søge ind i politiet og vil nu gerne træne, så jeg kan klare prøverne overbevisende.

    Først lidt om mig selv: Måler 184, vejer 80 kg med en fedtprocent på cirka 12. For tiden træner jeg et HST program 3 gange om ugen og cykler 3 gange om ugen på en kondicykel - 45 min med en gennnemsnitspuls på cirka 175.

    Først er der løbeprøven, hvor jeg skal løbe 2400 meter i bedst mulige tid (i hvert fald under 12 min). I øjeblikket døjer jeg med en ankelskade, et vrid som faktisk skete for over halanden måned siden, men stadig nager. Den var egentlig blevet bedre, men valgte så at spille fodbold for en uge siden, hvilket nok ikke var det smarteste (havde dog en vridskinne på, I ved den med snørren). Det blussede lidt op og sagen er den, at jeg i øjeblikket ikke kan løbe. Derfor cykler jeg, men er det den optimale måde at cykle på. Cykler som sagt 45 min i nogenlunde samme tempo og med en puls der ligger lige omkring de 175. Burde jeg i stedet lave denne træning om og køre med nogle intervaller? Og i givet fald hvor lange intervaller? Eller er det en helt anden træning, der skal til. Som sagt kan jeg ikke så meget andet end at cykle, måske dog steppe eller ro. Men pointen er i hvert fald, at jeg skal klare den prøve. Ved godt, at det ikke er optimalt, at jeg ikke kan løbe, når det nu er, det er det, det går ud på, men jeg må jo cykle så godt jeg kan.

    Dernæst er der chin-ups. Jeg kan cirka lave 9 nu, i knap så overbevisende stil. Hvordan forbedrer jeg det (andet end lige denne øvelse). Hjælpeøvelser osv.

    Med tanke på min højde/vægt, burde jeg så måske smide nogle kilo? Til brug i begge prøver?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej TonyAdams. Well, der er nok ikke nogen grund til at panikke. Ang. din ankel, så har jeg lidt erfaring, da jeg selv blev jordet godt og grundigt i fodbold og troede at jeg skulle til sygeeksamen på PG3. Men ak, smertestillende og træning på en "moderne" stepmaskine. Du ved, den hvor man bevæger skridtene som en eklipse "Løber i eklipsemode" om du vil. Jeg fik mit 11 tal ved at træne kondition på denne i 2 måneder. MEN hold dig fra fodbold o.l. samt orienteringsløb. Det er vigtigt at du løber stabilt før du udsætter foden for unødige vrid. Husk, lige nu er det prøven der er vigtig. Start evt. med 15 min cykling, 15 min step og så 15 min cykling. Skær ned på cykelperioderne efterhånden og end til sidst med at stå på stepmaskinen i 45 min med knald på.

    Ang. din vægt. Jeg vejede på et tidspunkt 93 kg til en højde på 179. Her løb jeg 2400m på 8,48. Jeg løb 2400 på 9,02 da jeg vejede 83kg. Træn løb i alle afskygninger, men højest 4 gange om ugen. Løb bakkeintervaller. Eks. en bakke på 100m. Varm op med 3km, Løb op af bakken 10-15 gange, varm ned med 3 km. Find en 1000m. Varm op med 3km, løb 2-5x1000m, varm ned med 3km. Lad være med at tænk på vægten, den skal nok tilpasse sig. Du kan med fordel også rotræne i en romaskine. Fed fed træning.

    MEN spis nok protein. Hvis du træner et eller anden hver dag, så spis 1,5g protein pr. kropskg.

    Ang. chin ups. Træn altid maks. Kan du tage 9, så tænk "dette er de første 9 af 80", så tager du 9½, så 10, så 11. Køb en top af en ribbe og sæt den op i lejligheden. Hver gang du kommer forbi, så tager du lige en gang maks, det virker. Jeg træner 3xmaks i chinups, 3xmaks i ribbe (underhåndsfatning) og 3xmaks med 65kg i gulvrow. Det gir god rygstyrke.

    Held og lykke. Det er det vær at bestå prøverne. Superfedt arbejde.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Tak for svaret, det kunne jeg bruge til noget ;) Hvordan er "undervejs-prøverne", svære?