God

Medlemmer
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by God

  1. Til den afsluttende samtale spurgte de meget indtil hvilke overvejelser jeg havde gjort mig og hvorfor jeg vil ind til politiet. De spurgte også om hvorfor jeg havde droppet min anden uddannelse (HA int.) og hvad mine mål med denne uddannelse var i starten.

    Samtalen tog altid udgangspunkt i det jeg svarede og så kom der ellers nye spørgsmål ind til det. Men bare man ved hvad man vil så er der ingen problemer. :wink:

    De spurgte så også indtil, hvordan jeg har det ved at være den yngste i en flok og sådan.

    Som spørgeren sagde: "Så du har ike noget imod at være den lille Benjamin i gruppen" :nonono::bigsmile:

  2. Det kan sagtens lade sig gøre at komme ind på Politiskolen selv om man "kun" er 21. Jeg er selv 21 og skal starte her den 1. april. Jeg har hverken uddannelse (bortset fra gym), men har blot arbejdet og været i mili (dette er selvfølgelig også en uddannelse :smile: ).

    Mht. det fysiske kan jeg ikke se at der skulle være noget problem i forhold til de ældre ansøgere.

    Du bliver jo også vurderet på gennem hele forløbet. Specielt til samarbjedsprøven og den afsluttende samtale. Så hvis du er moden nok og generelt "styr på dit liv" og hvad du vil så skal du nok komme ind :wink:

  3. Ja jeg er kun mig selv, sådan groft set (min kæreste bor og læser i Ålborg så der er langt i forvejen :nonono::smile: )

    Så efter de 9 mdr på PGI flytter jeg tilbage, evt. til Århus - det er jo muligt at arbjede i Sydøstjylland og bo i Århus. Det er jo også 1,5 år man er på PGII og så tilbage til Kbh de sidste 1,5 år.

  4. Super - Hvad var din 1. prioritet?

    Flytter du til KBH eller skal du pendle i de to skole perioder?

    Jeg kan se du er fra Århus, ligesom mig........

    Jeg havde Østjylland som nr. 1, men er nu faktisk fint tilfreds med at komme til Sydøstjylland :smile:

    Jeg flytter til Kbh lige om snart. Jeg skal bor ca 3 km fra skolen så det er fint! Gider sgu ikke ligge og pendle så langt hver dag.

  5. Jeg er selv 21 (85'er) og skal starte pr. 1/4-2007, så det er bestemt muligt. Jeg har et par små jobs og så min værnepligt hos Den Kongelige Livgarde ellers ikke andet udover mig selv :innocent::smile:

    Der skal satme mere til, meget mere. På skolen forventes det at man som udgangspunkt kan tage 25 reps.

    Hvad er kravene egentlig når man starter på skolen??? Altså f.eks. 25x50kg i bænk osv.

    Og ligger de stor vægt på dette? Kan ikke helt se det smarte i at måle ens styrke gennem denne metode i hvertfald.

  6. Ja og nej. Hvis du vælger at få udbetalt feriepenge i juli måned, hvor der er sommerferie, får du både feriepenge + lån - altså en god sjat penge. Minus er så at i august mdr får du din løn minus 8000 kr, hvilket svarer til meget lidt penge. Så lad være med at bruge dine feriepenge i skolens ferie, men brug dem istedet i den/de mdr. hvor feriepengene bliver fratrukket lønnen.

    Okay. Men hvilke måneder bliver feriepengene trukket? Ved man det eller kommer det hele bare til at gå helt automatisk?

    Tænker på at jeg altid bare har fået udbetalt mine feriepenge den 1. maj og så selv skulle administrere dem når jeg ville holde ferie.

  7. Hvordan kan det egentlig være at de fremstår med en så lav fedtprocent og alligevel så "store" og udviklet muskler? (ved godt det ser vildt ud pga højden) Det er jo ikke fordi de bulker og cutter! Skylders det simpelthen bare et nøje kcal overskud eller?

  8. - Hvordan træner du nu, hvor længe har du gjort dette (antal pas/ugen, antal km/ugen, antal interval pas/ugen, anden træning som også skal passes)?

    - Hvad er dit niveau nu (hvad løber du de 2400m på)?

    - Hvornår er "prøven"

    - Erfaring med tempoarbejde i løb/ intervaltræning?

    Jeg har indtil nu løbet de 2400 m 3 gange om ugen i ca 3 uger, men er først lige hoppet på intervalløbet... Udover løbet træner jeg 3 gange fullbody om ugen!

    Squat

    Bænk

    BB row

    Military

    Chins ladder

    Dips

    Biceps

    Mave

    Jeg løber 2400 m på omkring 10.40

    Prøven er ikke fastlagt da det er til politiet og jeg ikke har søgt endnu. Vil ikke før jeg er nede i tid, men reger med at ansøge om 1 mdr. (ca.) og så er der også noget administrationstid, hvor formen kan forbedres.

    Har dyrket håndbold på højtniveau hvor vi også løb intervaller, men det er nogle år siden!

  9. Hej Mol!

    Skal i form så jeg kan komme til at løbe 2400 m på (helst) 8.30! Min plan er at løbe 2400 m 3 gange om ugen og lave noget intervaltræning 3 gange om ugen. Spørgsmålet er så:

    Er det nok at løbe 2400 m 3 gange om ugen?

    og

    Er det fint med intalval træning omkring 11 mandsbane med spurt ad langsiden og lunte ad de korte (gentages 4-5 gange)??

    - Anders

  10. Med hensyn til det svømning. Som det er skrevet, så skal man IKKE have nogen bassinprøve, der er heller ingen svømning ved selve

    prøverne. MEN det ses som et plus at man har en eller anden form for svømme bevis.

    Okay,kunne godt være jeg skulle "anskaffe" mig en prøve alligevel :bigsmile:
    Her finder du en :løberuteplanlægger

    Der kan man nogenlunde præcis opmåle en rute i dit lokalområde.

    Håber du kan bruge den.

    Super prøver jeg at kigge nærmere på :4thumbup:

    Tak for hjælpen til Jer alle so fare

  11. Okay smutter helt sikkert lige forbi din log! :smile: Hvorfor løb i det fri? Ved godt det er lang "sjovere" men det er vel mere fordelagtigt at vide præcis hvorlangt og hvor hurtigt jeg har løbet osv.?

    Hvordan er det mht svømning? Er det ikke 200 m på max 5 min og 30 sek? His man altså ikke har basisprøven...