HOMER

Medlemmer
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by HOMER

  1. Korrekt.

    Men omvendt viste alle, da man indstillede kanonen, at Riis naturligvis var dopet. Halvdelen af feltet var dopet og så skulle en clean Riis alligevel kunne sætte dem alle. Nope, selvfølgelig ikke. Så da man indsatte ham, var man udmærket klar over, at han var dopet = dobbeltmoral bagefter at fjerne ham.

    Nej man viste ikke at han var dopet, tværtimod har manden jo gang på gang sagt at han ikke var dopet. Det er vel ud fra det man skal vurdere? Det og at han aldrig har været testet positiv.

    Så fint med mig at han kom med i idrætskanonen og fint at han bliver fjernet.

  2. Du aner jo ikke hvor stærk han havde været uden doping.. Kan jo godt være han stadig var blevet nummer 1 hvis alle havde været clean..

    Og hvor vil du hen med det?

    Eftersom manden var dopet kan vi jo diskutere det. Ja det kan sagtens være han også ville have vundet uden doping, men det gjorde han ikke.

  3. Du kan jo tage et kig på klassementet og så pege dem ud du tror der var clean...

    Det kan som godt være at jeg er naiv, men jeg tror ikke på at alle 129 i 96’ var dopet. Derfor min pointe at dem som ikke var dopet er blevet snydt og kunne muligvis have gjort en bedre figur.

    Hvis du derimod mere at alle 129 var lige dopet, ja så har du ret i at det har være lige vilkår for alle.

  4. Jeg går ud fra, at jeg er en af dem der i din sort/hvide verden er en del af "MOL's romantiske naive dopingelskende gruppe". Hvad det så end betyder? Men nu er jeg vel også romantisk naiv fordi jeg ikke forbander Riis langt væk ovenpå hans indrømmelse? Jeg har ikke mistet noget for manden. Har han snydt? Tjah, måske. Men han har jo bare deltaget efter samme regler som konkurrenterne.

    Nej han har ikke deltaget efter samme regler som konkurrenterne. Det er ikke utænkeligt at de første 20 er dopet, men hvad med de næste 20 som måske er clean, er det fair overfor dem? De kunne måske gøre sig gældende i toppen hvis alle havde kørt clean.

    Så ja han han har snydt.

  5. Kunne godt tænke mig at høre jeres mening om følgende program:

    Uge 1

    Mandag

    10 sæt af 3 gentagelser

    Front squat 60 kg

    Bænkpres 90 kg

    Rows (Dumbell) 37,5 kg

    3 sæt af 8 gentagelser

    Læg 75 kg

    Mave 35 kg

    Onsdag

    10 sæt af 3 gentagelser

    Dødløft (Snatch) 82,5 kg

    Skulder (Dumbell) 30 kg

    Pullover 37,5 kg

    3 sæt af 8 gentagelser

    Hammer 22,5 kg

    Mave 35 kg

    Fredag

    10 sæt af 3 gentagelser

    Squat 117,5 kg

    Incline bænk(Dumbell) 30 kg

    Chinups 75 kg

    3 sæt af 8 gentagelser

    Rear lateral raise 15 kg

    Preacher curl 35 kg

    Der er så følgende progression.

    Progression i %

    Uge 1 75,0%

    Uge 2 77,5%

    Uge 3 80,0%

    Uge 4 82,5%

    Uge 5 85,0%

    Uge 6 87,5%

    Uge 7 90,0%

    Uge 8 92,5%

    Uge 9 95,0%

    Uge 10 97,5%

    Man stopper selvfølgelig når man ikke kan følge progressionen mere.

  6. Jeg stoppet selv med at ryge for en del år siden

    Jeg bearbejde med mig selv psykisk i gennem et halv år, hvor jeg hver gang jeg tændte en smøg tænkte; føj hvor smager det dårligt, føj hvor det stinker, og satans hvor dyrt det er at ryge, og hvorfor skal jeg for sætte med dette sundheds skadelige og livsfarlige projekt, til sidst havde jeg simpel ikke lyst til at ryge mere, og er i dag en dejlig super frelst ikkeryger, der benytter enhver lejlighed til at mobbe rygerne

    Samme metode har jeg brugt.. Har været røgfri i snart 2 år.. At spise stærk lakrids efter hvert måltid har også hjulpet mig..

  7. Det sidste stykke tid har jeg haft et stykke midt på ryggen hvor der føles som om det sover. Det er noget der kommer og går i løbet af dagen og egentlig ikke noget der generer, men er der nogen der ved hvad det kan være?

  8. Har også lidt en formodning om at det er squat der er synderen, men det er sjovt nok ikke under udførelsen af hverken squat eller dødløft det gør ondt, men som beskrevet før, først når jeg bukker mig forover.... :unsure:

  9. Jeg har trænet i ca. 4år og køre rimelig hård squat og dødløft, men har de sidste 2 uger kørt med lette vægte da jeg lige er startet på et nyt program, men smerten vil ikke gå væk.. :angry:

  10. Hej

    Jeg har i de sidste par måneder haft det problem at hver gang jeg bukker mig forover, f.eks når jeg skal binde mine snørebånd, giver det et jag i min lænd. Det er som om at det kommer hver gang jeg krummer min ryg for det er ikke noget problem at lave dødløft eller squat, er der nogle der ved hvad der kan være galt????