Madskulinus

Medlemmer
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Madskulinus

  1. Enig, synes også det ser fint ud.

    For PD har jeg selv kørt bend over letaral raises. Kan nemlig være svære at fange på normale skulderpres/military.

    Er I også enige, når jeg specielt gerne vil fokusere på brystkassen og skuldrene? Har hørt at andre således den ene dag udelukkende træner arme osv. for den anden dag at træne de store muskelgrupper(bryst+ryg)..?

  2. Hej,

    For tiden benytter jeg mig af et split-program som ser således ud:

    Mandag+Torsdag(træning1);

    Bryst

    skulder

    Triceps

    Tirsdag+Fredag(træning 2);

    Ben

    Ryg

    Biceps

    Mave

    Onsdag og i weekenden hviler jeg. - Mit spørgsmål går på om jeg ved dette program opnår optimal restitution for de forsk, muskelgrupper? Tænker specielt på om jeg fra træning 1 til træning 2 evt. ødelægger/afbryder min skulder-restitution når jeg kun et døgn efter træner ryg og derunder bl.a. det øverste af ryggen?

    Er der i øvrigt nogen som har nogle rigtige gode øvelser til posterior deltoid?

    På forhånd mange tak!

  3. Ja, som overskriften lyder, så er mit spørgsmål om jeg ved bend over lateral raise også rammer det øverste af ryggen således at denne øvelse bør frarådes som skuldertræning dagen efter rygtræning? Tænker i forhold til bedst mulig restitution, da de samme muskelgrupper evt. rammes...?

    På forhånd tak

  4. Er lige kommet hjem fra træning. En herre kommenterede at han synes jeg skulle tage at lade være med at træne triceps lige efter brystet da jeg så vil være for træt til selve triceps-øvelsen og ikke får noget "ud af den"..!

    Har han ret? -Er det bedre at gøre det på to forsk. dage?

    Træner ellers ryg, ben, biceps mandag og torsdag og bryst, triceps, mave og skulder tirsdag og fredag. -Er selv af den opfattelse at denne træningsfordeling er den rette for mig med hensyn til restitution. -Men hva siger I?

    På forhånd tak!

  5. Hey

    Jeg skal igang med et nyt program i næste uge her.

    Har planlagt at træne ryg, ben, skulder, bryst, triceps, biceps og mave fordelt over fire dage med onsdag og weekenden som ugentlige hviledage.

    Mit spørgsmål lyder på hvordan I ville fordele disse muskelgrupper på hvilke dage og hvilke muskler samme dag? ´

    På forhånd tak!

  6. Hvordan træner du nu? Øvelser? hvor ofte, intensitet, osv?

    Mit brystprogram ser således ud;

    4 X BÆNKPRES

    3 X PEC DEC

    3 X CABLE CROSS PÅ SKRÅ BÆNK

    -Skifter mellem 2 uger med lidt lavere intensitet (dvs. 12 reps) for dernæst at køre tungt i 4 uger (dvs 6 reps). Selve programmet "bryst" kører jeg igennem 2 gange pr uge den ene uge og én gang den anden(har kun mulighed for at træne 3 gange om ugen, så skifter mellem bryst/triceps/mave og ryg/biceps/ben)!

  7. Styrkertræner 1 time, er cykelpostbud og slapper ellers godt af når jeg kommer hjem fra arbejde.

    Vil skyde på mit energiforbrug er omkring de 4000kcal eller cirka 19000kJ.

    Så det er jo nok ikke meget ved siden af, med den ekstra intense træning du stiller for dagen ;)

    min cykling er transportcukling men med god fart og meget bakket... Mit arbejde er som kok så jeg render rundt i ca 7-8 timer hver dag, for dernæst somskrevet at cykle til træning...

  8. Har netop prøvet sidens nye energiberegner. - Har være helt ærligt med mine daglige aktiviteter osv; 8 timer stående arbejde, 2 timers styrketræning. 1½ times cykling, 1 times hjemligt arbejde, 4 timer på sofaen, 7 timers søvn.

    I følge beregneren ligger mit daglige energibehov således på ca 23000 KJ! Det virker helt vildt og kan da ikke passe. Andre med samme erfaringer?

  9. Hey...

    For en tid siden udregnede jeg mit ligevægtsindtag. Siden da har jeg så hver dag meget præcist udregnet hvor mange KJ jeg indtog, således at jeg konstant lå i et lille overskud samt fik nok gram protein pr. kropsvægt. Synes selv resultaterne begynder at vise sig, men synes sgu også det er alt, alt for tidskrævende hver dag at skulle regen sit energiindtag så nøje ud!

    Derfor vil jeg gerne høre om andres erfaringer på dette punkt og specielt om I har en god måde hvor på man ikke hver dag behøver at udregne energiindtaget, men istedet på anden vis kan "rammme" det lille plus over ligevægtsindtaget?

    Har prøvet den simple måde ved at føle sig frem. -Dvs spist indtil jeg mente at mærke at nu var der sådan ca ligevægt og så spist lige lidt mere! Jeg synes bare ikke den er sikker overhovedet!

    Så kom med jeres gode råd, -glæder mig til at høre!

  10. Du kan slet ikke vide om den beregning passer. Den kan snildt være 2000kj gal, så den eneste må du kan finde dit virkelige ligevægtsindtag er ved at registrere dit kalorieindtag og vægt over en periode og så vidt muligt holde dit aktivitetsniveau konstant.

    det var også hvad jeg havde regnet med... Efter din mening, og med kendskab til at mit aktivitets niveau på træningsdage omfatter ca 1½ times styrketræning, 6 timers stående arbejde og cykling á 10 km. -Samt at jeg er 23 år, 183 cm høj og vejer ca 74 kg og gerne vil bulke sådan "moderat" (ikke overdrevet!). -Synes du så min egen udregning på ca 15000 KJ pr dag hvirker realistisk?

  11. Det ligevægt indtag du har beregnet er det på træningsdage, eller et gennemsnit over feks en uge?

    som skrevet før havde jeg udregnet mit daglige enrgiindtag til værende ca 15000 kj på træningsdage. Jeg arbejder som kok, så står op hele dagen og cykler ca 5 km hver vej til træning. Udfra dette kan jeg nu se at mit energiindtag faktisk burde ligge på over 16000 KJ pr dag. Jeg er 23 år og vejer ca 74 kg.

    Kan det passe at jeg skal indtage så meget eller er den for udregneren på denne side for "løs"?

  12. Har netop anskudt mit ligevægtsindtag til ca 14.000 KJ. Vil gerne bulke til en hvis grad så har sat mit daglige energiindtag til ca 15.000 KJ.

    Mit spørgsmål lyder om jeg på mine hviledage skal indtage det samme eller om det vil være overdrevet?

    På forhånd tak.

  13. For maksimal muskelvækst er jeg blevet anbefalet at dele min træning op i faser hvor jeg henholdsvis løfter tungt og lavt. Anbefalingen lød på én måned med hver.

    Er I herinde enige idet? Ku det fx ikke være ne ide at dele det op så jeg istedet løftede tungt 2 uger for så at løfte lettere i 1 uge?

    Håber på kvikke svar og på forhånd tak!

  14. Så vidt jeg ved giver 25 reps ikke direkte masse, men er noget man dyrker hvis man prøver at opnå en større udholdenhed. Den øgede udholdenhed vil så måske senere hen kunne bruges indenfor den typiske hypertrofi rep-range 5-15, hvor man kan udføre lidt mere end man ellers ville kunne, så på denne indirekte måde kan det medføre masse. Dog ved jeg ikke hvor stor forskel det vil gøre, da jeg ikke har dannet personlige erfaringer endnu.

    Peter :nissecool:

    Ville det så være bedre at udføre en lidt revideret udgave. -Jeg tænker på at evt køre 1 måned tungt til ca 6 reps og dernæst 1 måned lettere med ca 10 reps osv osv? Stadig med det mål at opbygge masse, for så vil musklen jo efter en "let" periode ikke være konditioneret til de tunge vægte!?

  15. Jeg træner for tiden med det primære mål at opbygge masse. -Er blevet anbefalet af en gut at dele min træning op så jeg én uge køre med 25 reps for dernæst at køre de næste 2 uger med max til ca. 6 reps?

    Er der hold i det? Vil det kunne tilgodese opbygningen af masse?

    På forhånd tak!

  16. Så vidt jeg kan se, så er der kun nævnt energiindhold for tørrede dadler her på siden.

    Jeg har selv brugt uendelig lang tid på at finde samme olysninger og faldt så over www.calorie-count.com

    Dates, raw: 100 g - 120 kcal ( protein - 1g, kulhydrat - 29 g, fedt - 0 g) - de giver kun energiindhold per serving, så dette har jeg regnet mig frem til.

    Nutrition Facts

    Serving Size 1 Date (30.0g)

    Amount Per Serving

    Calories 35Calories from Fat 0

    Total Fat 0.0g

    Total Carbohydrates 8.7g

    Dietary Fiber 0.3g

    Protein 0.3g

    Dvs. ca 140 kj pr friske dadel?