boiz

Medlemmer
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by boiz

  1. Mit spørgsmål er om man hvis man variere sine øvelser kan træne et fullbody pas hver anden dag, og så måske holde en dags mer pauese sidst på ugen eller noget..

    JEg spørger fordi jeg vil gå fra 2 split til et fullbody, da jeg har læst det skulle være godt, og da jeg har nogle øvelser der kan motivere mig utroligt meget hvis jeg har fremgang..

    JEg ved godt at emnet sikkert har vøret oppe at køre før, men jeg anede ikke lige hvad jeg skulle søge under..

  2. Ja Arnold e4r for sindsyg.. han er for sej.. Min biceps gør også det der med at slutte før min underarm, og ærligtalt er jeg ret ligeglad.. Så op med humøret Kæmpesmed du er ikke den eneste.. Ellers kan du vel træne din underarm så må den da ramme din biceps en dag..

  3. Nu er det ikke for noget, men er det ikke smartest at køre biceps og skulder og nakke samtidig, og så træne triceps og bryst samtideig eller er det bare mig der er helt væk????

    Sådan mener jeg det er da du gruger din biceps til at lave de der trække øvelser som man jo tit laver i rygprogrammer, og i fek.s bænkpress bruger man sin triceps..

  4. Jeg kører selv de øvelser først der kræver flest muskelgrupper f.eks benkpress kræver rimelig mange muskler hist og her og så efter det kører jeg mer og mer isoleret øvelser. Det syntes jeg er den bedste måde at gøre det på så kan man køre alle muksler helt døde.. Det er mit synspnkt uhvertfald. Jeg ved ikke om det har betydning for dine muskler hvordan din rækkefølge er, men jeg kunne ikke forestille mig det..

  5. Jeg havde tænkt på at lave en dag med

    3x8 Skulderpress

    3x8 Bend over rowing

    3x8 Rowning

    3x8 Leterals med håndvægte

    og en masse chin ups

    Lyder det ikke godt nok hvis man kører det to gange om ugen eller måske tre... har i forresten flere øvelser i kan forslå, eller nogle af dem jeg har skrevet som er noget lort..

  6. Hehe der er kommet gang i diskussionen.. Men jeg tænlte på hvis problemet med min træning er at udover at jeg overtræner, så at jeg kun træner en gang om ugen, kunne man da smide en normal benkpress dag ind også så jeg kører det to gange om ugen, det tror jeg godt jeg kan jeg kan.. Jeg tror bare ikke jeg kan køre HIT to gange om ugen...

  7. Tak for svaret..

    Faktisk varierer jeg også dette program jeg kører nu har jeg ikke kørt i så lang tid igen.. Jeg regner med at holde en pause med at pumpe så hårdt på et tidspunkt for så at begynde igen.. (Jeg elsker bare at træne på den måde hehe).. Men tak for rådende alle sammen..

  8. Forresten kan i ikke lige fortælle mig hvad der er galt med min træningsmåde.. Jeg har nemli fået at vide at den er god nok.. Det betyder jo ikke at den er det men kan jeg ikke få forklaret hvad jeg gør galt??

  9. hmm jeg syntes ellers det virker nogelunde men det er jo ikke enbetydende md at der ie er noget der er bedre jeg kan jo prøve at se på nogle andre træningsprogrammer.. har i ikke nogle i kan anbefale for maksimal muskelvækst??????

    Jeg plejede ellers bare at æde kreatin hvergang jeg har trænet men jeg gør det da bare hverdag istedet...

    Tak for svarende indtil videre (Forresten hvad mener du med HIT???)

  10. Ok her er min brystdag (I den rækkefølge de står skrevet):

    1x10 Bænkpress med (Med lidt kilo)

    1x8 Med en tyvve kilo mer eler noget så man lige kommer igang

    2x6 Med max det skal være så jeg lige selv kan tage 3-4 af dem uden hjælp og resten med hjælp så man virkelig bliver præsset..

    3x6 Skrå brystpress også så det bliver tildet yderste og helst hjælp med de sidste..

    3x8 Flyers i kabeltorn lige for at få det sidste ud nogle gange kommer flyers før Skrå brystpress for at variere lidt..

    3x8 Triceps push down

    3x10 Triceps kick backs..

    Det er så min brystdag så er det måske nemmere at overskue :)

    Forresten skal man æde kreatin hver dag eller kun efter træning???

  11. Hehe det var bare pis med den der Rocky style ikke noget jeg mente. Men jeg har læst øvelser herinde og fået tip af min træner.. Men det er også lidt svært at beskrive hvordan jeg træner, hvad skal jeg opgive hele mit prgram eller hvad??? jeg ved ikke helt hvad jeg skal skrive om det men jeg syntes det virker meget godt........

    Forresten tak for de forrige svar det har jeg vist glemt at skrive

  12. HEHe jamen det er sådan man gør.. MEn jeg går efter maksimal mukselforøgelse for de fleste muskler og der indgår også brystmusklerne, så dem træner jeg engang om ugen og så gør de ondt halvdelen af resten af ugen.. Er det bare sådan jeg skal blive ved med atgøre eller hvad???

    Forresten er 2 gram Kreatin for lidt??

  13. Hmm ja når jeg træner fek.s Bænkpress så for denalt hvad den ka tage med 6 gentagelser hvor jeg lige skal hva hjælp til de sidste par stykker. Jeg æder ikke protein pulver istedet æder jeg masser af Pasta og kød og tun når jeg har trænet nogle gange får den også lige et råt æg. Og så æder jeg 2 gram kreatrin når jeg har trænet..

  14. Hej med jer. Jeg har et spørgsmål der længe har plaget mig, for der er nemlig ingen der har samme mening til dette spørgsmål, håber i kan hjælpe mig. Altså hvor lang tid tar det for dine muskler at genopbygge sig er det en uge eller en dag eller hvad er det????. Og så regner jeg med at der er forskel fra hvis man pumper eller hvis man fek.s træner sine mave muskler uden vægte, jeg mener man kan vel godt lave normale mavebøjninger hver dag.

    Håber i kan hjælpe mig

  15. Hej med jer..

    Jeg er rimelig ny bruger og syntes det er en meget fed side (RoS)

    Men det var nu ikke derfor jeg skrev. Jeg skriver fordi jeg godt kunne tænke mig spdan en Proteus benkpress vægtstang. Det er en stang der er omkring 2 meter og vejer omkring 15 kilo tror jeg da. Her er et billede af den "http://www.hamme.dk/efterskole/grafik/motion5.jpg". Jeg skal bruge stangen fordi man kan holde utroligt bredt på den. Håber i kan hjælpe mig til et sted hvor man kan købe den eller noget...