technux

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by technux

  1. Mommy: Prøv du at spørge en pizzamand der knap kan forstå andet dansk end "nummer 14" om indholdet af hans pizza, for slet ikke at tale om kcal m.v.

    Maxpower: Præcis hvad jeg ledte efter, tak. Mente nok der var sådan en tråd for noget tid tilbage, men søgte forgæves efter den.

  2. I aften kommer menuen til at stå på noget fast food, pizza.

    Er der nogen der ved hvor meget sådan en indeholder? Det kommer selvfølgelig an på hvad der er på, så fx.:

    Skinke, ost, oksekød, tomat, cocktailpølser.

    Hvad er bunden lavet af?

  3. Jeg har ikke mulighed for at træne to gange om dagen, langt fra desværre.

    Tror jeg hopper på HST vognen og kører det som normalt program. Måske veksler jeg lidt i øvelserne som du forslår, men det er måske bare mig der gør det til et prblem med de få øvelser.

    Jeg opretter en ny tråd med mit HST program så snart jeg har sammensat det, så jeg kan få lidt kommentarer til det.

  4. Jeg har trænet siden november og har haft rimelig fremgang med et fullbody 3x8 program. Men nu vil jeg gerne køre noget nyt frem mod sommeren, så jeg kan blive ekstra trimmet :)

    Jeg er lidt i syv sind mht. hvad jeg skal vælge, HST eller JS' 3-i-1 program. Ved HST ser jeg den fordel, at jeg kommer alle øvelser igennem tre gange om ugen, hvor jeg ved 3-i-1 som sådan kun når dem en enkelt gang, selvom de fleste muskler trænes indirekte på alle dage.

    Ved 3-i-1 kan jeg dog godt lide, at der er flere øvelser til samme muskel på de enkelte dage, fx. 3 triceps øvelser, 4 til ben etc.

    Hvad vil I anbefale? Det er sikkert meget individuelt, men jeg har jo ikke tid til at prøve begge programmer af når jeg skal være "klar" til sommer.

    På forhånd tak!

  5. Jeg har trænet i nogle månder og er efterhånden stærk nok til at skulle bruge ekstra vægt i dips.

    I mit center er der kun en maskine til assist, ikke mer' vægt. Jeg vil helst undgå at investere i et bælte, men hvad gør jeg så for at få mere vægt på?

    På forhånd tak!

  6. Jeg har gennem 3 måneder kørt et full body program hvor jeg har trænet mandag, onsdag, fredag. Desværre kan jeg pga. mit arbejde ikke længere træne fredag, lørdag eller søndag.

    Jeg vil stadig gerne fortsætte med at træne 3 gange om ugen og overvejer derfor at træne mandag, onsdag, torsdag. Vil det give store problemer mht. restitution? Jeg er klar over det ikke er optimalt, men jeg synes 2 gange om ugen er for lidt.

    På forhånd tak!

  7. Jeg skal i gang med at træne HST i næste uge og har sammensat et program, som jeg har smidt ind i Excel regnearket hentet her på sitet.

    Inden jeg går i gang vil jeg gerne have lidt kommentarer til mit valg af øvelser og evt. rækkefølgen at køre dem i:

    Squat

    Deadlift

    Bent Over Rows

    Bench Press

    Incline Dumbell Bench Press

    Dips

    Chinups

    Preacher Curl

    Biceps Curl

    Lateral raises

    Derudover øvelser til mave, som har styr på :)

    Jeg vil køre 2 sæt i alle øvelser med undtagelse af de tre store Squat, Deadlift og Bench Press hvor jeg kører 3 sæt.

    Umiddelbart er jeg mest i tvivl om biceps træningen. Jeg har måske en øvelse for meget med både chinups, preacher og alm. curls.

    På forhånd tak.

  8. Hej,

    Jeg vil gerne i gang med at træne HST og har derfor hentet det dertil velegnede Excel regneark på http://www.motiononline.dk/hst.shtml.

    I chinups samt dips træner jeg dog pt. i en maskine (assisted) og der går nok noget tid endnu før jeg er stærk nok til at komme ud af den.

    Problemet er, at hvis jeg skal anvende det progressionsskema, som jeg har hentet her fra sitet, så kan jeg ikke få det til at virke med negative værdier. Den vil helst have jeg går fra f.eks. "minus 6 kg" til "minus 8 kg" osv., hvilket jo ikke går.

    Er der nogen der ved hvad jeg kan gøre? Er der andre skemaer derude, som er frit tilgængelige?

    På forhånd mange tak.