js_h

Medlemmer
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by js_h

  1. Det er satme også flabet at nægte et betalende medlem adgang blot fordi man har glemt sit kort en enekelt gang, især fordi det tager 2 sek at slå personen op i pc'en. Det undskylder selvfølgelig ikke vold og trussler. Jeg mener bare at lederen i sådan et center burde tænkte lidt mere over hvad for nogle situationer de bringer deres personale i, istedet for udelukkende at tænke at kradse 30,- ekstra i kassen..

    Selvfølgelig har de ret til at lave de regler de vil.. Men man har sku også lov at tænke sig lidt om og ikke lave regler der invitere til konflikt

  2. Hvorfor lige på 20 dage? Du skal på en ferie, hvor du skal rende rundt på en strand?

    Målet er jo sådan set fint, bare ikke over 20 dage, og ikke med farlige piller. Opbyg et mere fornuftigt vægttab, ved at dyrke motion samt få styr på din kost.

    Roskilde festivalen gætter jeg på.. Om der bliver det som bekendt pisse godt vejr, så det er med at have strandformen klar :wink:

  3. RuneB, fint nok. Jeg synes personligt ikke, at min anbefaling adskiller sig så fantastisk meget fra Rippetoes intro-video, som du selv linker til. Glimrende og interessant videoserie, i øvrigt. Jeg lærte dog selv mere eller mindre at squatte ved hjælp af en forklaring i stil med den, jeg har stillet op, og et par tips i træningscentret. I dag kan du vække mig midt i min nattesøvn, sætte mig under en stang med 100 kg, og jeg vil være i stand til at udføre et antal teknisk upåklagelige gentagelser og smide stangen i stativet igen.

    Uanset hvor god en forklaring man giver eller hvor mange videoer man ser, tror jeg ikke, at man kan undgå en at have et par småfejl ved sin teknik, hvilket kun kan afhjælpes ved eventuelt at spørge andre i træningscentret, der må tænkes at have styr på teknikken, om at bruge et par minutters tid på at kigge på og coache en i teknikken, eller ved at træne sammen med nogen, der kan lære en det.

    Så mindre og snak, mere squat :smile: Jeg tror ikke, at nogen lærer at squatte rigtigt ved at vi diskuterer pétiteser på et onlineforum, og jeg prøvede blot at give nogle mere eller mindre overordnede retningslinjer til udførelsen, som ville forbedre trådstartersteknik væsentligt, hvis de altså blev fulgt. Hvis min fodstilling ville være uoptimal for ham, ville han nok selv finde ud af det og finde noget, der mere eller mindre passer til ham :wink: Det var heller ikke alle af de råd, jeg fik, som jeg kunne følge.

    Jeg er ikke særlig pædagogisk anlagt, måske mere tværtimod, men jeg prøver heller ikke at spille smart (og jeg giver heller ikke nogle fuldstændig urimelige eller latterlige råd), så jeg forstår ikke, hvorfor du bruger så megen tid på at kritisere min upædagogiske tilgang og rette nogle (ret så individuelle) småting, specielt taget i betragtning at jeg fremhæver, at jeg blot beskriver min egen tilgang til hvordan man squatter, og det, der fungerer bedst for mig.

    De fleste af dine råd er fine nok, men den der med at føderne skal pege lige fremad er altså et meget dårligt råd.. Man bliver aldrig godt til at squatte uanset hvor meget man træner, hvis man tror føderne skal pege lige frem..

  4. 4.b. Dine fødder skal være vendt fremad. Dine fødder skal ikke vende indad eller ud til siden.

    Det er et meget dårligt råd at sige fødderne skal pege fremad. Det er så godt som umuligt at 'åbne i høften' og 'presse knæene udad' hvis du ikke også har vinklet føderne en lille smule udad.. Det er MEGET få menensker der kan squatte med god teknik til under vandret med fødderne pegende fremad

  5. Som du godt er klar over, hold dig fra de tomme kulhydrater, samt animalsk fedt og alkohol. Alle tre ting er dårlige for kroppen og har det med at blive lageret omkring maven og det nedre af ryggen hvis det ikke forbrændes.

    55kg på 173cm lyder ikke af meget, personligt vejer jeg 72kg på 175cm og jeg har hverken fedt på mave eller bryster - har en rimelig sixpack. Kan til tider døje lidt med en svag topmave (som du selv nævner det mellem navlen og sjoveren), men for mit vedkommende skyldes det nok mest at jeg lidt for ofte spiser store portioner mad, hvilket medvirker til at udvide mavesækken.

    Som de andre nævner, så find et fullbody vægttræningsprogram som du kan følge minimum 2 - og helst 3 - gange ugentligt. Søg lidt rundt på sitet for at finde et rimeligt fullbody træningsprogram, hvor du får trænet hele kroppen i de store flerledsøvelser et par gange om ugen. I første omgang skal du nedprioritere de små isolerede øvelser såsom biceps curls osv. og koncentrere dig om bænkpres, rows, lat pulldown/chin ups, squat, skulderpres, dødløft osv. Du skal ikke være bange for at blive "stor", det kommer ikke ligefrem fra den ene dag til den anden, så bare klø på.

    Desuden vil styrketræningen være med til at forvandle fedtet til muskler, hvilket hurtigere vil hjælpe dig af med fedtet på brystet.

    man for ikke topmave af at spise store måltider, det er noget vrøvl.. Man for topmave fordi man har formeget fedt på maven, især kan meget fedt rundt om organerne give topmave.. Hvor fedtet sidder henne på kroppen er overvejende et genetisk spørgsmål, dermed ikke sagt at det er helt ligegyldgt hvad man spiser. Og det er iøvrigt meget normalt for mænd at det hele sætter sig på overkroppen..

  6. På denne her side kan du finde en masse om forskellige knæ skader:

    http://www.sportnetdoc.dk/dk-frame.htm

    Din beskrivels kunne godt lyde lidt som et delvist muskelbrist i knæhasen eller noget senebetændelse:

    http://www.sportnetdoc.dk/injury/08-21.htm

    http://www.sportnetdoc.dk/injury/08-07.htm

    Uanset hvad der er galt, vil jeg råde dig til at afbryde din marthon træning med det samme, så du ikke risikere at skaden bliver kronisk..

  7. Jeg tror det er dine squat lockout der er problemmet.. At lockoute 420 kg taksere dit CNS enormt meget, især hvis det er noget du laver regelmæssigt.. så er det ikke så mærkeligt hvis du føler dig godt brændt sammen.

    Så vil andbefale dig at droppe øvelsen. Den koster alt for meget på CNS, iforhold til hvad den giver..

  8. Min naturlige skepsis stejler altså her... Jeg ved godt, at det er den gængse opfattelse blandt squat entusiaster og des lige, at man skal squatte i fodtøj med hårde såler, men ved nærmere eftertanke har jeg faktisk aldrig læst et brugbart argument herfor, så kan du ikke kort forklare, hvorfor det er specielt vigtigt med en hård sål i squat?

    Desuden kan jeg hellere ikke se, hvorfor "fod mod gulv" ikke kan være en lille så god kombination som "fod mod hård sål mod gulv"...

    PS. Iøvrigt er det bedste argument for specielle squat sko, jeg har hårdt, er i forhold til vinklingen i anklen...Så kan man altid diskutere, om man ikke nærmere snyder sig selv i det tilfælde.

    Nu er det jo ikke bare "fod mod hård sål mod gulv" Det er "fod mod fodformet hård sål mod gulv" :smile:

    Når du squatter i bare føder er det jo primært hæl og det foreste af foden der er i kontakt med gulvet.. Alle sko er i en eller anden grad formet efter en gennemsnitsfod og dette gør at vægten er fordelt mere over hele foden, og det giver en mere stabil squat stand..

  9. Jeg tror ikke at man skal regne med at uddannelsen bliver særligt teori tung eller løfter det generelle instruktør niveau voldsomt. Uddanelsen skal ses i den sammenhæng at 20% af de unge der forlader folkeskolen ikke for en uddanelse, og at regeringen lige har søsat et mål om at 95 % af alle unge skal have en uddannelse.. Det er et MEGET ambitiøst mål, og for at have noget der ligner en chance for at leve op til målsætningen har man oprettet et hav af nye uddanelser, som ikke er voldsomt krævende til at opfange nogle af de 20 %. Den nye fitness uddannelse er en sådan uddannelse, og ikke nok med det, så appellere fitness verdenen også til en del af de "typer" der idag ikke for sig en uddanelse, dermed slår politikkerne to fluer med et smæk :wink:

    Og derfor tror jeg heller ikke at man skal regne med at uddanelse bliver særligt teori tung eller kommer til at løfte instruktør niveauet synderligt, da det fra politisk side simpelthen ikke er formålet med uddanelsen..

  10. Tror jeg ikke. Kan ihvertfald ikke huske det :rudolph::blush:

    Kan du huske hvornår festen opløses. Har lidt sorte huller i hukommelsen fra sidst på aftenen :bigsmile:

    Jo jo du var skam i byen.. Vi var på sir club og da de lukkede tog vi på Ryans.. Kan ikke huske om vi kom videre efter Ryans, men vi var i hvert fald på kebab-bar sidst på natten.. '

    Tak for en fee julefrokost til jer alle..

    /Jesper..

  11. Artiklens budskab var at en sund og varieret kost vil dække ens proteinbehov, derfor var protein pulver unødvendigt..

    Det er jeg sådan set enig i.. Problemet er bare at rigtig mange mennesker ikke spiser den famøse sunde varierede kost (inkl. mig selv) og dem som gør, gør det måske ikke hverdag...

    Selv herinde hvor de fleste er bevist om vigtigheden af motion og sund kost, tror jeg der er mange når de skal være helt ærlige ikke spiser vanvittig sundt, i stedet snupper de en cola og så lige en proteinshake for så er kalorieoverskuddet og protein indtaget i orden..

  12. Nu står jeg i et lille problem. Jeg er utrolig stærk i alle benøvelser. ( er kommet af at spille fodbold osv ) Men mine lår er også langt over gennemsnits størrelsen. Så det er meget svært at finde bukser der passer.

    Kan man træne efter Tj´s superhelt program, nærmere betegnet "Træningsprogram for spiderman wanna-be"

    og regne med at man ikke bliver større?? her tænker jeg kun på bentræning. Alle andre muskelgrupper trænes normalt.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja det kan du godt...

    p1kz0r sådan som jeg læser neubis post, så har det ikke noget med punktforbrænding at gøre :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg læser det som at hvis han følger et program der normalt vil stimulere hypertrofi kan så gøre et eller andet så det eneste sted han ikke vokser er på benene, mens han er kcal overskud

    <{POST_SNAPBACK}>

    Sådan som jeg læser det vil han træne alm. hypertrofi træning for overkroppen, mens han vil træne spiderman programet for benene.. på den måde vil han gaine masse og styrke på overkroppen og KUN gaine styrke i benene... Og det er så det jeg siger han godt kan :smile:

  13. Nu står jeg i et lille problem. Jeg er utrolig stærk i alle benøvelser. ( er kommet af at spille fodbold osv ) Men mine lår er også langt over gennemsnits størrelsen. Så det er meget svært at finde bukser der passer.

    Kan man træne efter Tj´s superhelt program, nærmere betegnet "Træningsprogram for spiderman wanna-be"

    og regne med at man ikke bliver større?? her tænker jeg kun på bentræning. Alle andre muskelgrupper trænes normalt.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja det kan du godt...

    p1kz0r sådan som jeg læser neubis post, så har det ikke noget med punktforbrænding at gøre :smile:

  14. Hey MOL brugere.

    Jeg har igennem de sidste par år dyrket intensiv styrketræning. Nu har jeg nået en størrelse hvor jeg ikke ønsker at tage på længere.

    Har tidligere kørt alt lige fra 20x5 gentagelser til 2x4 gentagelser.

    Hvad skal jeg træne nu for at måske tabe mig lidt men bibeholde styrken i benene (træner kun ben...)

    Findes der nogen artikler ??

    Glædelig jul

    Oli

    <{POST_SNAPBACK}>

    TJs superhelt artikel:

    http://www.getbig.dk/vis_artikel.asp?id=431

    Eksplosic styrke af TJ:

    http://www.getbig.dk/vis_artikel.asp?id=210

    Alternativ hypertrofi træning:

    http://www.getbig.dk/vis_artikel.asp?id=423

    Den sidste artikel omhandler godt nok muskelvækst... Den giver en god forklaring på hvad der stimulere muskelvækst og dermed for man jo også en ide omhvordan man undgår det :wink:

  15. Om du skal cutte nu eller vente må du selv afgøre, ved jo ikke hvad dine mål er...

    "Hvis jeg nu cutter til 85 kg, ville det så se okay ud?"

    Ja det vil det helt sikkert efter min mening, tror 80-85 kg cuttet er tæt på idealet for mange herinde... Så 85 cuttede kilo til en på 185 cm vil IKKE se pindarm agtigt ud...