vertigo

Medlemmer
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vertigo

  1. Dødløft muliggør træning af mange af kroppens muskler med et tilstrækkeligt højt mekanisk load, kort sagt, the most bang for the buck.

    Dødløft er et simpelt løft uden at stille krav til sine omgivelser, en vægtstang og tilstrækkelig antal skiver er hvad der kræves. Her er der ikke behov for racks, bænke, kabelstativer, maskiner og deslige.

    Dødløft er let at lære, men omstændig at mestre til fuldkommen perfektion, hvis ikke umuligt.

    Dødlft giver en bedre holdningda den både styrker nedre ryg og øvre ryg, samt stoltheden.

    Dødløft er en excellent øvelse til at forebygge en af Danmark's nationalsygdomme, ondt i ryggen og ondt af sig selv.

    Dødløft lærer dig om respekt for de tunge vægte, dog uden at være så farlig som squat og bænk, hvor mangel på spotter og/eller rack kan være fatalt. Dødløft er på én og samme tid nådeløs som den nordjydske sergent du hadede fra din tid som værnepligtig i livgarden, men samtidig ligeså barmhjertig som din egen mor, da du fortalte hende at du havde taget en femmer fra hendes pung fordi du ville købe en blomst til hendes fødselsdag.

    Dødløft appelerer til ens indre hulemand/kvinde: Pick some heavy stuff off the floor!

    Dødløft er for dig og dine hænder, som olien og skidt er for mekanikeren og hans hænder. Det er en synlig del af dine hænder, på godt og ondt/. Dine hænder fortæller hvad du laver.

    Dødløft er en glimerende måde at teste om ens udvalgte center har de rigtige rammer for at man kan blive optimalt stærk og stor. Når vægten rammer gulvet efter første rep, og ejeren kommer farende og forbyder løftet da det larmer for meget og/eller sender de forkerte signaler, så ved man hvor man ikke bør tilbringe sin fremtidige træning, såfremt ens mål er maksimal styrke/størrelse.

    Dødløft er en glimerende måde at teste om hvorvidt den stang der anvendes er af fornuftigt kvalitet. Bøjes den permanent efter et overstået hårdt træningspas, så ved man at den er ubrugelig, både nu og fremover. Dette hænger typisk sammen med afsnittet ovenover.

    Hvad venter du så på? 

    Nu BLI´R jeg nødt til at prøve det!! :laugh:

  2. Jeg har egentlig blot kunne konstatere at det (for mig) er nemmere at BP'e hvis jeg stirrer op i loftet - jeg føler min balance er bedre... Det er først nu jeg tænker: Hvorfor ... Hmm?? :bookread: Interessant!!

  3. APOCALYPSE:

    F.eks. den anden dag da vi havde grillaften og bænken knækkede lige der hvor jeg sad så vi lå 3 mand på græsset ... der blev de andre enige om at jeg havde bulket nok hehe. Men det var altså pga. en knast i bænken, i swear!

    :blink: :lol: :lol: :tongue:

    fik I ikke totalt grineren på????

  4. Yo' HIK!!

    Jeg må give Rasmus G ret - Træn ben!! Det gi'r din forbrænding et los i rø... !!!

    Det er ikke nødvendigt at træne mange forskellige øvelser. Prøv at tilføje SQUAT til dit program - med denne øvelse for du brugt mange forskellige muskler (udover dine ben), som stabilatorer (ryg, mave mm.) Det kræver nogle kcal., uden at smadre dine knæ totalt, så burde det være muligt at fortsætte med løberiet!!

    Held med det!!! :kickass:

  5. A R!!

    QUOTE 

    ??? er gulerødder ligepludseligt 'yt'??? Hvorfor??? 

    Er som sagt en low-carb (så få kulhydrater som muligt, men bestemt under 30g om dagen!), og der er desværre for mange kulhydrater i gulerødder 

    ...OK - jeg troede lige at gulerødder sku' til at ha' skylden for at være usunde :o I LIKE CARROTS A'LOT!!! ;)

    /vertigo

  6. Yo' Diddley!!

    Jeg har prøvet det et par gange - men først efter ca. 45min. i høj intensitet & aldrig på løbeture under 10km... Du må ha' givet den én over frakken!!??? :firebounce::w00t:

    En top fornemmelse som, i mit tilfælde, kan vare op til ca. 15min efter endt træning. Det er desværre en stund siden jeg har løbet 10+, da jeg pt. styrketræner for masse (jeg skrumper ind af at løbe langt)..

    Go get it - endorphin junkie ;)

  7. Hey FittSmoker:

    Jeg oplevede noget lignende i sommers. Det var efter en seriøs omgang mavetræning. Min læge sagde det var en forstrækning - en uges pause fra mavetræningen hjalp, men mon ikke du lige sku' lade doktormanden tage et kig på det!?? Det er jo et følsomt område som smerter, ik'?? :crazy::cry:

  8. Synes også det lidt usmagsligt at i kommer med jeres hjernedøde reklamer herinde og rakker ned på folk, som frivilligt og gratis tit har givet gode og kompetente råd til andre, fordi de ikke synes jeres produkt er så revolutionerende som i gør det til. Det er jo ikke dem som har overtrådt en simpel regel vel.

    Applause!! KLAUS S Applause!!

  9. DJB!!

    Jeg har haft samme problem - altså mht. forskellig størrelse af bryst. Mit venstre var større end det højre..

    Jeg gik til lægen med det som 16årig (er 30 nu), og hans svar var at jeg med fordel kunne træne min højre side lidt mere end den venstre. Det har jeg nu aldrig gjort - istedet har jeg, som' KIM S' foreslår, fokuseret på at udføre øvelserne korrekt. Det har hjulpet på symmetrien.

    Årsagen til mit problem var tilsyneladende rigtigt mange års håndboldspil (jeg er primært venstrehåndet), hvor mit venstre bryst og skulder blev trænet mere end det højre..

    Jeg styrketræner på 2. år og kan som sagt se at forskellen udlignes, men det ta'r lidt tid!!

  10. Hvilepuls er pt. 37 pr. min.

    Træner 'cardio' 1 gang om ugen & har tidligere løbet en del langdistance + svømning... (Svømning er 'guf' for kredsløbet).... Mit fokus ligger nu på styrketræning.

    Nårh ja!! Jeg er et stk. 30årigt hankønsvæsen..