henke

Medlemmer
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by henke

  1. hey boy, syntes nu ik det er pengene værd at købe de hurtige sukkerformer... i stort set alt mad og drikke er loaded op med sukker så hvofor ik bare drikke lidt soda eller kakao under eller før træning??, så skulle det nok være til rådighed på det rigtige tidspunkt...bare min mening..

  2. Hej Jan

    Takkker for dit svar!

    Du skriver ; "at jeg må få op til ca. 10 E% (energiprocent) flerumættede n-6- og n-3-fedtsyrer".

    Her er det så jeg er i tvivl om hva du mener med 10E%(energiprocent)?, kan jeg regne det ud som 10% af mit samlede kalorieindtag eller?

    I såfald ville det være 10% 4000 kcal, hvilket vil give 400 kcal. Og vil det så sige jeg sagtens kan spise 400 kcal. om dagen af den olie?

  3. Så var der sku bid på indlægget- like it :-)

    Takker for de svar der er kommet.

    takker specielt til svarene omkring olie, jeg har dog ik selv så meget forstand på olie, mangler vist at læse om det. Kan dog forstå på Projekt Smørhul at olien kan ændre sig ved stegning. regner ik med at stege min olie til mad så den kan vi udelukke.

    Hvis mit kalorie indtag er 4000 kcal om dagen, hvor meget olie ville så være "sundt" at kyle i maven?. har sat sundt i parentes da begrebet er meget subjektivt syntes jeg, men alt andet lige!

    Mit problem er stadig at min appetit ik er så stor igen, så ville jo være dejligt hvis man kunne booste kalorieindtaget med olie.

    Håber på svar

    Henke

  4. Hejsa, jeg har et problem med at spise nok og holde min vægt, vejer 113 kg nu, føler jeg æder det dobbelte hverdag af hva jeg har appetit til, og det krævende at æde når man ik er sulten!!!

    Skulle gerne have 4000 kcal om dagen, men syntes det er vildt meget at kører ned når appetiten ik er til det!!

    Spiser mange mælkeprodikter for at få noget hurtigt og et nemt kcal-boost!!!

    Ved man skal have en del fedt om dagen og tænkte i denne sammenhæng om man kunne køre lidt olivenolie ned hverdag for at booste kalorieindtaget, eller er det for volsomt.

    Et eller andet sted handler det jo for mig at spise eller drikke noget med flere kalorier end jeg plejer så jeg på den måde ik skal spise så meget. Skal dog helst også være nærende da jeg træner BB så forslag modtages gerne.

    Forslag til gode kcal-boostere???

    Mit eget forslag er yougourt (youggi (pære/banan) 800 kcal på en liter og kun 1.2 % fedt pr. 100 gram.

    Ville Olier hjælpe mig og er det sundt, i givet fald hvor meget om dagen??

    Andre forslag modtages med kyshånd!!

    Mvh.

    Henke

  5. jo men det skulle jo også gerne være tungt i slutningen af cyklus, er selv ved vejs ende i en cyklus og det er pænt tungt...og med hensyn til at overreache kan man jo se det med det samme vil jeg mene, så kan man tage det man skulle tage og heller ik det man tog sidst er det på tide med dekonitionering...men det er vi jo sikkert enige om..

    Henke :-)

  6. Okey så forstår vi det samme :-)

    Du skriver at "hvis tiden op til dekonditioneringen har været ekstra hård"- går ud fra du mener overreacher!, og ik bare okey hård træning.

    I såfald, hvis man overreacher inden man dekonditionerer, så vil kroppen da stadig miste sin workcapacity under dekonditioneringen vil jeg mene, kan slet ik se hvorfor man ik skulle miste den. At superkompensere er jo ik ensbetydende med man ik kan nedbryde ens workload....

    Mvh.

    Henke

  7. Kan du uddybe overreacher, så jeg ved om vi forstår det samme ved det?

    For mig er overreacher hvis men begynder at degradere i sin styrke pga, men i princippet kan ens workload vel godt stige, hvis man eksempelvis tager et eller to sæt ekstra på trods af den degraderede styrke..men om det er positivt med hensyn til BB ved jeg ik, tror jeg ik...

    Mvh.

    Henke

  8. Hej igen, nej det er ikke min første cyklus, har kørt adskillige BB-cyklusser...

    Jeg skulle gerne stige fra gang til gang da det jo er en BB-cyklus og jeg er i kalorieoverskud...problemet er selvfølgelig at jeg er toppet for hurtigt i nogle øvelser frem for andre...men hva skal jeg gøre i disse?, det gælder eksempelvis mine tricepsøvelser, dips og triceps-kabel....

    Mvh.

    Henke

  9. hejsa, træner BB.....kører en træningscyklus og er ved at være ved vejs ende men føler stadig jeg kan stige i en del af de store øvelser, problemet er bare at jeg i en del andre øvelser nok ik kan stige mere da det er sindsygt tungt på nuværende tidspunkt, programmet bliver også for omfattende tidsmæssigt hvis jeg skal kører videre på alle øvelser..........

    Har derfor tænkt at skære et par øvelser væk og så træne dem som jeg stadig kan stige i....men at skære 3 øvelser væk af ialt 12 tænker jeg bare vil have den ulempe at den ødelægger hele progressionen, (altså samlet set), hvis man kan sige det sådan, for den samlede workload vil jo falde tænker jeg bare....

    så spørgsmålet er hva der vil være ideelt at gøre?

    Håber på svar :smile:

    henke

  10. Det kommer selvfølgelig an på hvor hårdt man har trænet op til tidspunktet hvor man holder pause...

    Efter at have tænkt lidt over det bliver jeg lidt i tvivl om man mister styrke efter en uge til 10 dage, for er det ik det der sker ved en dekonditionering, altså man mister styrke?, på den anden side er jeg ik sikker..

  11. Problemet er egentlig ikke at anabolika giver et større hjerte, så meget som at det påvirker ledningsevnen i hjertemuskulaturen. Dét er et væsenligt større problem. Hjertehypertrofi i forbindelse med træning og steroider kan ikke sammenlignes med den hjerteinsufficientes hjertehypertrofi...

    Må lige uddybe den første sætning ? :-)

    Efter at have læst de forskellige svar sidder jeg tilbage med en funderen over om hjertehypertrofi i forbindelse med ren bodybuildning så er farligt eller ej, hvis man kan stille det så firkantet op?

    Ellers kunne jeg godt tænke mig lidt svar på om det i sig selv er "usundt/farligt" at veje eksempelvis 114 kg?, tænker her på om det vil belaste eksempelvis hjerte og knæ for meget.. og spiller kondien ind her, er i ret ringe kondi efterhånden men har ik villet dyrke konditionstræning da jeg har skulle vold-æde iforevejen for at tage på, da min naturlige appetit ik er så stor....

    Mvh.

    Henke

  12. Hejsa, er i forbindelse med min træning og kost kommet op på de 114 kg, problemet er at en del af min famile mener det er direkte farligt at veje så meget......specielt min søde mama.....

    Kan selvfølgelig godt se at min vægt gør at knæene alt andet lige får en større belastning, men ik noget jeg selv syntes er farligt, men hva med hjertet ??... kan godt mærke min kondi ik er så god som i gamle dage men det mener jeg selv udelukkende er pga. jeg ik dyrker kondition.......

    Hører tit på at min vægt belaster mit hjerte og at jeg ligger lang over min idealvægt...men i mine øjne er idealvægt kun for personer der ik træner eller hva?

    Håber nogen vil smide et par kommentare..

    Henke

  13. Hej Deltadk!

    For det første syntes jeg ik du skal tænke over at noget er usundt og noget ik er og hvor meget rugbrød og mølk du må drikke.....slet ik det det handler om!!

    Lær at tælle dit samlede kalorieindtag over en hel dag, det er det afgørende!!, find dit ligevægtsindtag og spis nogle hundrede kalorier over hvis du vil bygge muskel på og lidt under hvis du vil tabe fedt....kan ik opbygge og tabe fedt samtidig..!!

    Mvh.

    Henke

  14. ang. spørgsmålet hvilken forskel der mellem benpres og squat, er der nogen der har et svar ??

    Vil gerne have en øvelse der er godt for knæene, da jeg løber og vil ikke have problemer med mine knæ.

    Jamen der er stor forskel vil jeg mene, benpres er en maskine øvelse hvorimod squat er frivægt...kør frivægt det stabilisere dine balance/hjælpe-muskler....

    Syntes kun der er fordele ved squat iforhold til benpress...så med mindre man har en skade så squatter du :-)