mettekp

Medlemmer
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mettekp

  1. hejsa.. Jeg tror ikke at det er traening eller motion jeg mangler.. Da jeg traener HVER DAG.. Primaert spinning.. Jeg kan absolut ikke dyrke mere motion end det jeg gor i forvejen.. Det vile vaere umuligt for mig..

    Ja jeg er paa vaegtkonsulenterne, men holder mig ikke 100 procent paa kuren da jeg dyrker alt den motion, da jeg ikke tror at det er sundt, og saa prover jg ogsaa at forhindre at tabe muskelmasse, selvom i siger at det er det jeg gor :(

  2. :lol: :lol: :lol:

    haha... Hvad er det egentlig godt for??? Jg fik det meget da jeg var yngere.. Altsaa i 7 aars alderen..

    Jeg fik altid varmt te bagefter.. Mener at det faar smagen vaek.. Varmt vand kan ogsaa gore det, bare det er noget varmt flydene, saa skulle smagn gerne komme vaek.. Juice er ikke godt da ens mund i forvejen er "klaebelig"af torskelevertranen, og juice er mere klaebelig, hvilket vil sige at det "fedtlag" eller lag du har i hele munden bliver blandingen af juice og torskelevertranden..

    Haaber at det hjaelper..

    :bigsmile:

  3. Hejsa.. Jeg er paa kur, og her paa det sidste er mit mavefedt begyndt at blive slappere eller losere.. Svaert at forklare.. Det plejer at side meget fast, altsaa vaere en haard delle, nu er den blevet losere.. Giver det mening, og er det gode tegn??

    <_<

  4. Saa er det afprovet...

    Startede med at arbejde mig op i vaegt med 10 reps, hvorefter jeg kom op paa 156 Kg :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: .. Og saa tog jeg 4 saet af 6 reps eller hvad i kalder det... Hold da op hvor var det FEDT...Men da jeg tog en spinningklasse for denne gang ( kunne ikke naa at styrketraene for)var jeg draenet af energi, saa jeg var FULDSTAENDIG faerdig bagefter.. Mine ben begydte at ryste lidt da jeg var faerdig hvad betyder det??

    Kan et maal paa 200 kg godt vaere realistisk?? :confused3: :confused3:

    Mange tak for hjaelpen allesammen.. :bigsmile:

  5. hmm.. Ja men saa skal jeg jo meget hojere op i kg <_< ... Jeg vil jo gerne yde noget, og hvis jeg kun maa tage 3*5 eller ligende.. Er der noget arbejde i det?? :unsure:

    For mig virker det som at daller den af :angry: ....

    Jeg vil jo gerne have sved paa panden :bigsmile:

    :confused3:

    Og alle drenge.. jeg har VIRKELIG en tendens til at mine muskler eksplodere.. Mest ben, men armene har ogsaa den tendens.. Hvis jeg styrketraenede haardt hver dag ville jeg ligne en oppumpet kvinde.. Jeg ved ikke hvorfor det haenger saadan sammen, men kaereste siger at mine laar vokser fra hver uge jeg styrketraener, og han har ret.. Det bliver pumpet op, men jeg kan jo godt lide at traene, men er lidt irriterret over at mine laar ser saa PUMPET ud..

  6. Tusind tak :bigsmile: for hjaelpen ( Jakkedrengen)...

    Ja jeg er nu selv lidt forvirret.. Nu bliver der sagt 0,4 gr protein pr kg man vejer.. Det er da ingenting :angry: .......Jeg tror nu jg holder mig til de 2gr, ellers vil jeg bare forst falde i kage mm.. hvis ikke jeg foler mig maet paa anden maade..Og mht protein i for store maengder, saa kan man altsaa godt tage paa af det... Saa det er ikke en god ide at proppe sig med proteiner... Det har jeg laest andre steder herinde, men kan desvaere ikke huske hvor da jeg laeser saa meget forskelligt herinde.. Men for mange kulhydrater samt protein kommer altsaa til at fede i laengden..

    Og 1 gr kulhydrat pr. 1 kg kropsvaegt.. Saa er jeg i MEGET MEGET stort overskud,,,, Ikke godt det skal der gores noget ved..

    Kan en naevne mig nogle hurtige kulhydrater??

    Mht. min proteindrik, saa foler jeg underligt nok at det har hjulpet mig meget.. Men jeg prover at tage en lille fiberrig bolle med mig til naeste traening, eller er der andre gode foreslag??

  7. :lol: :lol: :lol: ... hihi.. Ja men det er ogsaa smadder sexet naar man er en mand, jeg synes bare det er knap saa sexet til kvinder :blink::blink:

    En af grundene til jeg ogsaa traener ben er fordi jeg er gaaet paa vaegtkonsulenterne for at tabe mig, og mange siger at de primaert mister muskelmasse... Og det kan undgaaes ved at styrketraene, samt indtage lidt mere protein end det de siger :w00t: ..

    Men det gaar saa heller ikke saa staerkt med at tae sig naar man gor det paa min maade.. Men resultater sker der :bigsmile:

  8. siger man ikke 2 gr pr kg man vejer...Jeg er begyndt at drikke en energidrik paa 35 gr protein lige efter jeg har traenet, og det har virket meget godt.. Der er IKKE noget sukker, samt fedt i denne her energidrik... Ren protein..

    Men regn med de 2 gr pr kg du nu vejer.. :bigsmile:

  9. hmm... <_< .. Okay jeg troede faktisk at det var benene jeg skulle styrke.. Naa naa men jeg bliver da klogere.. Men Jeg tror nu ejg fortsaetter med benene ( styrketraening i 1 maaneds tid for at se hvad der sker).. For jeg har det skide godt bagefter :bigsmile:

    Ja jeg forstaar jo ikke de folk der kan sidde derhjemme med sine gulerodder og tabe sig frem for at komme ud og dyrke noget motion B)

    men igen tusind tak for svaret........Det er dejligt naar folk giver sig tid til at hjaelpe..

  10. jov men det er det jeg altid har gjort, og mange folk herinde har raadet mig til at styrketraene benene naar jeg spinner meget.. Og saa har jeg ogsaa faaet afvide at hvis du styrketraener for en spinningklasse skulle det vaere primaert fedt du vil forbraende i spinningsklassen... Og jeg vil jo gerne have lidt markeret muskler, jeg vil bare gerne af med fedtet :unsure: .....Jeg prover at kore det her i 3 maaneder og saa ser jeg hvordan det hele ser ud.. Har taget et billed af mig selv, saa jeg kan se forskellen.. Jeg vil ikke gaa saa meget efter vaegten da det jo ikke er den jeg skal leve sammen med, men mit eget spejlbilled..

    Men er der virkelig ingen mulighed for at tabe fedtet og faa et "slim" look paa laaret??

  11. hejsa igen..

    Tak for jeres smadder dejlige svar.. Ja jeg prover at kompinere styrketraening og spinning saa jeg ikke mister saa meget muskelmasse :bigsmile: Har hort at det skulle vaere vejen frem!!!!

    Mht den maskine jeg bruger, saa bruger jeg baade den paa en slags slaede, hvor du sidder mere op end paa den gammeldags hvor du ligger halvvejs ned.. Men jeg synes nu ikke at der er saa meget forskel.. Selvom jeg mere er til slaeden af den grund at jeg synes at den er mere behagelig..

    Jeg har hort at man "taber" sig naar man kan tage 2*12 af hver ovelse.. Altsaa at man skal presse sig selv til at lige kunne tage de 2*12.. Grunden til jeg sporger jer om det er sandt er fordi jeg har en tendens til at faa MEGET store benmuskler meget hurtigt, og jeg vil jo gerne have fedtet vaek istedet.. Vil det komme hen ad vejen???

    Takker igen allesammen..

  12. Hejsa jeg er en pige paa 80 kg samt 169 hoj.. Som er paa kur, vil gerne mindst tabe 10 kg.. Men nok om det.. Jeg tog benpres i dag og fik den op paa 100 kg.. Altsaa 2*12 af 100 kg.. Jeg er meget nysgerrig om det er ok, eller hvor meget den gerne skulle op paa for at det er ok :unsure: .. Mit maal er det dobbelte af min vaegt, er det realistisk??

    Mange hilsner Mette..

    Paa forhaand tak allesammen

  13. hvis du er medlem af et fitness center der har spinnings klasser koster det ikke noget.. Fitness dk koster 299 pr md, og saa lkan du tilmelde dig alle de forskellige klasser du vil :bigsmile:

  14. hmm....

    Hvad skal jeg sige :cry: ............ Jeg er meget maerkeligt bygget op........ Enten saa traener jeg ikke eller ogsaa traener jeg for meget..Jeg bliver bare saa bidt af det, og har det bare skide godt bagefter.. I dag traenede jeg 4 timer.. 1 times styrketraening, 1 times spinning, 1 times udstraek mm, og 1 times gaatur paa lobebaand..Ja jeg har det kanon.. Men jeg skal nok hore efter, og prove at ligge et godt program :blink: ..

    Hvis nogen har foreslag er i meget velkommen.. Spinning og 2 gangs basketball skal indgaa..

    Har lige et spm. mere..

    Jeg tog benpres idag og fik den op paa 100 kg m. 2*12gange..Er det ok??Eller hvad burde den vaere paa :(

  15. ja jeg bruger selv riskager.. (de sode) med chokoladesmag.. Smadder gode, og saa fjerner de den sode tand, da de er sode, men IKKE usunde!!!! Der er jo ingenting i dem, og det er jo bedere end at spise en chokoladebar eller lign..

  16. hejsa allesammen

    Tusind tak for alle jeres gode svar, det saetter jeg virkelig pris paa.. Nu er spm. bare hvad der er vejen frem for mig.. Jeg vil jo gerne tabe mig og har endelig langt om laenge fundet en sport jeg ELSKER, nemlig spinning.Og naar man virkelig nyder hvad man laver er det jo ogsaa meget nemmere at fortsaette..ik??

    Men jeg vil prove at faa det ned til 4 dage.. Selvom det bliver haardt at give slip paa det :cry: .....Men har heller ikke lyst til at odelaegge mine knae..

    Der var en der spurgte om det kun var knaemusklen, og nej det er det ikke, men primaert knae og de omkringliggende muskler op i laaret..

    Jeg overvejer at starte paa basketball naar sesonnen starter, og saa er sporgsmaalet er det for belastende for mne knae?? eller vil det bare vaere godt... Fortsaetter med spinning, dog maaske kun 3 gange om ugen..

    Tak igen allesammen..

    Jeg har kun dyrket spinning 1 maaned.. Har provet det 1 gang for for 2 aar siden men det sagde mig ikke noget den gang.. Jeg ved godt at det er en haard start... Men ja jeg foler virkelig at jeg lever livet naar jeg sidder i en spinning klasse..

  17. Hejsa

    :o

    Jeg er en pige paa 75 kg og 168 hoj.. Jeg er begyndt at dyrke meget spinning her den sidste maaneds tid, og er helt vild med det.. jeg kan naesten ikke vente til den naeste klasse.. Men her til aften gaar det galt.. Jeg sidder ned op ad en vaeg og ser fjernsyn, men bemaerker at jeg ikke kan sidde med bojet knae laengere tid ad gangen ( jeg har meget svaert ved at beskrive folelsen, da det ikke gore ONDT men foles ubehageligt og gor at man gerne vil aendre stilling saa som straeke benene ud) Men naar saa jeg har sidder 10 min med straekte ben kommer folelsen igen..

    Det hjaelper lidt hvis jeg straeker benet ud og spaender laaret samt knaeet et par sekunder..

    Jeg vil meget gerne vide om der er nogen der har provet ligende eller ved hvad aarsagen kan vaere??

    Mht. indstilling af cyklen saa faar jeg hjaelp hver gang, og foler BEHAG ved at cykle...

    DEsvaere har jeg svaert ved at forklare folelsen, men vil gerne prove at uddybe mig hvis det er nodvndigt.. :blink:

    Tak