ron9

Medlemmer
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ron9

  1. Løbet fra Min fede familie var ganske rigtigt X-treme mandehørm som afvikles flere forskellige steder i landet i oktober. Jeg har selv deltaget i Fredensborg og det er et af de fedeste løb jeg har prøvet :) Der er også Strandløbet på Amager i oktober, som blev afviklet første gange i år. Det er et rigtig fedt løb. Jeg selv træner op til North Sea Beach Marathon på vestkysten i juni. Der er også halvmarathon som muliged der.

    Sejt :superman:

    Tak for info

  2. Hej. I forbindelse med at jeg så programmet "min fede familie" så jeg en af personerne deltage i et løb hvor der var indlagt forhindringer/udfordringer bla. af styrkebetonet karakter.

    Mener også der var noget for et par år siden der hed evolutionsløb, som var lidt af det samme.

    Mit spørgsmål er derfor om der er nogen herinde som ved hvad det/de løb hedder og hvor jeg kan finde noget mere information om disse løb?

    På forhånd tak:-)

  3. Elite trænings ringe sælges. 500 kr.

    Modellen kan ses her http://www.nuex.dk/page252.aspx?recordid252=233

    Gripstik sælges. 150 kr. Er god til træning af underarm og til at opretholde sunde håndled. Kan ses her http://www.gripstik.com/

    3 stk. Heavy grip sælges: 150 lbs/200 lbs/250 lbs. Er ikke CoC, så du kan ikke blive certificeret, men de er gode hvis man bare er interesseret i at træne grebsstyrke. 250 kr. for alle 3. Kan ses her http://www.heavygrips.com/

    Old school læder medicin bold. 2 kg. 150 kr.

    Kan afhentes i kbh/storkbh. Jeg kan også godt sende men modtager betaler porto.

  4. Som overskriften..

    Precision Nutrítion systemet inkl. dvd'er og cd'er og goumet nutrition kogebog - 300 kr.

    TNT diet - 150 kr.

    Muscle Chow Kogebog til træningesfolket - 100 kr.

    The testosterone advantage plan - 100 kr.

    Jonny Bowdens Diet boot camp system inkl. cd'er - 250 kr.

    How to eat move and be healthy -Paul Chek - 100 kr

    Metabolic typing diet - 120 kr.

    Nourishing traditions kogebog - 100 kr.

    Ortohomolekylær sygdomsbehandling med aminosyrene - 60 kr.

    Mænd og muskler - 60 kr.

    Hele dynen 1000 kr.

    Skal afhentes i Kbh området.

    EDIT: kan godt sendes, men modtager betaler fragt.

  5. 2. FORSKELLIGE TYPER AF PERSONER:

    Hvor meget mættet fedt kan vi så tåle? Det afhænger - måske - af køn, alder, fysisk aktivitet, vægt m.m. Det kan jeg ihvertfald nemt forestille mig. Måske kan en tynd person med høj fysisk aktivitet tåle mere mættet fedt end en tyk person med lav fysisk aktivitet. Hvad ved jeg?

    Venlig hilsen Jan

    Projekt S og T

    Et andet spørgsmål man kunne stille: kunne der være en mulig forbindelse mellem Hvor faligt mættet fedt er, og indholdet af glykose i blodet? Altså at indtaget af mættet fedt i kosten ikke var et problem, hvis der samtidig var et fravær af kulhydrat??

  6. Hey

    Ja, har også tænkt på det, der er dog et par ting ved den løsning, man lige skal overveje, dels skal røret være ret så solidt, da det gir noget vældig rabalder, når man skubber "stenen" ned fra et loading-bord ca. 1,2 meter over gulvet, så skal det helst ikke blive bulet eller uvæjnt. Derudover skal skiverne sidde meget fast på stangen, og min erfaring er, at jeg har svært ved at få en olympisk lås til at sidde helt 100% fast, i hvert fald når man kaster rundt med "stenen", og det er temmeligt vigtigt at skiverne ikke falder af forneden, for så for jeg dem ud over fødderne :blink:

    Men det er da afgjort noget der kan afprøves, tak for svar :smile:

    Hvis du kender nogen der kan skære gevind eller svejse "bunden" er det også en mulighed. Eller bestille hele anordningen hos en smed.. tror ikke det er så dyrt?

  7. Ellers kan jeg til dem som skulle være interesseret, fortælle at der også ligger et af de der, lidt hemmelige steder på bogholder alle i Vanløse. Det ligger i en kælder, og udover styrketræning har de også et bredt udsnit af kredsløbsmaskiner og underviser også i Wing Tsun. Badefaciliteterne er væsenligt bedre end GG, og det bedste af det hele er prisen Kun 195 kr. pr. måned over pbs i 6 måneder.( dog uden kampsport)