jfowler

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jfowler

  1. Hej...

    Jeg er nu næsten færdig med programmet "større arme på 12 uger" og synes selv jeg har opnået en rimelig fremgang. Jeg er blevet stærkere og kan også se at jeg er blevet større. Er her nogen som kan give mig lidt råd om hvad jeg bør træne når programmet slutter?

    Jeg vil gerne fortsætte med at vokse og blive stærkere, så derfor har jeg også tænkt på enten at starte med det samme program forfra eller også begynde på "Curls are for girls"...Eller burde jeg begynde med noget helt tredje???

    Please, giv mig lidt vejledning...

    På forhånd mange tak!

  2. Hejsa...

    Jeg synes nu at Større arme på 12 uger virker ok for mig...Er dog her næsten halvvejs igennem stadig ikke helt tilfreds med størrelsen af mine arme, men det bliver nok bedre...

    Hvad gør jeg når jeg er færdig med dette program? Starter jeg forfra med samme program, skal jeg prøve Curls are for girls eller måske noget tredje?

    Vil gerne høre et par forslag...På forhånd tak :4thumbup:

  3. Jeg vil gerne til at starte op med brug af kreatin...Er her nogle forslag for hvor meget man må indtage pr dag osv? Ved godt der står man max må tage 2 g. pr dag, men har læst et sted at det ofte ikke giver resultat da det er alt for lille en mængde? Er der andre der har erfaringer med det?

    Har en gammel bøtte kreatin stående, men mindst holdbar datoen er fra juni måned i år...Har dette betydning?