MichaelRdk

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MichaelRdk

  1. Hej.

    Jeg fik lyst sammen med en ven at starte på rulleskøjter igen, gjorde det meget i mine teenage år, jeg tog så ud til en sportsmaster og kiggede efter nogle, spurgte manden bag kassen og han guidede mig hen til disse jeg nu har købt, Der gik dog ikke særlig lang tid før at jeg fik utroligt ondt i de 2 knogler der sidder på hver side af foden (ved ikke hvad de hedder)

    Så nu står jeg med et par ubruelige rulleskøjter for jeg kan maks rulle 10minutter før det simpelthen gør så ondt at jeg må stoppe, er der nogen der kan sige mig årsagen til dette ?

    Rulleskøjten er str. 44 ligesom jeg bruger i sko, og de føles passende i længden, støder ikke på enden osv.

    Men der sidder en pude agtig ting på hver side af indersiden af skoen, hvor skal de puder sidde på foden ? for jeg har mistanke til at det er dem som gør jeg får så ondt, da de sidder lige ovenpå de 2 knogler eller hva det er som jeg får så ondt i.

    Her er link til billeder af rulleskøjten samt billeder af de puder i skoen, jeg gav 1200kr for dem, så syntes godt nok det aveligt at de gør så ondt at bruge.

    http://i.imgur.com/OFKTGhj.jpg

    http://i.imgur.com/C9TbRHz.jpg

    http://i.imgur.com/yMTh1qt.jpg

    Mvh. Michael.

  2. Hej.

    Jeg har i lang tid forsøgt mig at tage ihvertfald et par kilo på da jeg er spinkel bygget og tynd og har jeg altid været, min vægt står bare fast på 62Kg og jeg er 185 Høj.

    Jeg vil gerne blive noget større, faktisk en del større en nu, men jeg har ingen anelse om hvorledes jeg skal bære mig af med det når jeg ikke engang selv har formået at tage et eneste kilo på på et helt år.

    Håber der er nogen derude som jeg guide mig lidt på den rette vej :)

    Hvor stor er stort, er jeg ikke helt sikker på, men det finder jeg jo ud af med tiden hvis det ellers kan lade sig gøre.

    Mvh. Michael.