-Mickey-

Medlemmer
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by -Mickey-

  1. Nu ved jeg ikke om det er dem med eller uden ephedra/effedrin du har fået hjem, går ud fra det er dem med du har fået.

    Så er det ikke det smarteste at bruge, hvis du i forvejen har forhøjet blodtryk, da disse piller øger det yderligere (plus at det er på doping listen).

    Det er korrekt nok på doping listen. Dog er det i den ret milde ende - Du må gerne have det i blodet hvis du bliver testet under træning, men du må ikke have det i blodet under konkurrencer, og det er ude af kroppen i løbet af en 3-4 dage max.

    J.Bravo:

    http://www.dkma.dk/db/filarkiv/5966/ThermaPower.jpg

    Desuden (selv om det nok er for sent) vil jeg gerne nævne overfor OP hvor hjernedød en idé det er at tage piller generelt, hvis det udelukkende er for at smide det sidste hvalpefedt. Der findes dog situationer hvor Thermapower er en meget meget nyttefuld pille. For kraftigt overvægtige mennesker er energien til at få motioneret bare alt for sjældent til stede, og her er pillen genial som en booster. Det er selvfølgelig klart at der skal være styr på kosten, og at man samtidigt skal motionere - Det er ikke nogen vidunderpille. Men jeg er ved at brække mig over folk der læser "Thermapower" og så fyrer en "det er en lorte pille" kommentar af sted.

    Mickey

  2. "mickey <-- det går nok, til syvende og sidt har man jo en egen fri vilje der gerne skulle gøre en istand til at sige fra."

    Godt at høre - Men for fan dit 2. løft fløj op - jeg var sq overbevist om der var 125 kg i dig :D

    De flyver op næste år!

    Mickey

  3. Super fedt stævne! Hyggeligt at se så mange tændte mennesker!

    Prehn, jeg håber ikke jeg havde indflydelse på du valgte 125 istedet for 122,5 i bænk, i så fald beklager jeg (jeg var den ikke-så-lille gut i blå Colts trøje der sad og tastede tal ind all freakin day long)

    Anyways, flot løftet til alle!

    Mickey

  4. Godt at læse du fik Søren overtalt til at lade dig smide de 110 på i squat.

    Det er jo lige før du er ved at være stærk i mili også!

    Glæder mig til at komme med igen, kører den store pillestil lige p.t. så fredag at the latest håber jeg på at være klar.

    Mickey

  5. Opsedasse, køberen sprang fra, så de er stadig til salg. - Kom med nogle bud.

    Her er nogle billeder:

    dumbell1.jpg

    40kg håndvægtene er ikke på billedet eftersom de befinder sig i min kælder :) - På billedet nedenunder kan i dog se hvordan de ser ud, de ligner nemlig dem pilen peger på.

    dumbell2.jpg

    Mvh Mickey

  6. Hejsa, jeg købte dem her på en auktion for et års tid tilbage, og da jeg ikke bruger dem specielt meget og snart skal flytte, sælges de hermed.

    De vejer lidt specielt, men håndvægte og kg er det :) Jeg har lige vejet dem efter på en normal badevægt, så det burde stemme.

    2x11

    2x16,2

    2x18,9

    2x23,4

    2x26

    2x27,7

    2x40

    Disse er "garage gym" håndvægte, og ikke fancy-ass technogym håndvægte :) De fleste er svejset fast, så man ikke kan komme ekstra skiver etc på.

    De befinder sig i Århus. Kom med nogle bud. Jeg kan evt. tage nogle billeder hvis der er nogle seriøse bud :)