Redking

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Redking

  1. Hej.. Har trænet i lang tid efterhånden og hører altid at man skal spise en sund kost og være i kalorieoverskud for at blive stor.

    men er det vigtigt at kosten er sund eller kan man lige så godt være i kalorieoverskud ved at spise macd og pizza..

    ved nok godt hvad i vil svare.. men på samtlige hjemmesider begrunder de ikke hvorfor man skal spise den sunde kost og om det vil betyde en hurtigere fremgang.

    håber i kan hjælpe.

    mvh seb

  2. ahh. :) tak for svaret Mr_defecto.

    A: tænker ikke at jeg er i kalorieunderskud, men kunne dog sagtens spise sundere.

    B: er under meget stress med skole (læser til fysioterapeut og vi har eksamen hver 10 uge), men trods det er det gået meget godt med træningen det meste af studie tiden.

    C: har aldrig tænkt på at deloade! lyder spændende.. vil give det er forsøg med 20RM og derefter skrive herinde hvordan det går. :)

    D: har været ved lægen og fået konstateret stress, men som jeg skriver i B så er det gået godt trods dette i langt størstedelen af tiden (er dog begyndt at løbetræne 3 gange om ugen for at komme stresset til lidt til livs).

    Mange tak for de gode råd :) vender tilbage med resultatet :)

  3. Hej. jeg har trænet i 1 års tid nu, men er den sidste måneds tid begyndt at føle mig meget træt og svag under styrketræning. Det er et problem da jeg ikke længere kan presse mig selv. Har både prøvet at træne om morgenen og om eftermiddagen, men det er det samme. Træner for tiden om morgenen og spiser en portion havregryn en halv time inden træning og drikker en protein shake efter træning.

    nogen som har en ide om hvorfor jeg pludselig er så træt og svag? evt nogle gode råd? kost tilskud/ koffeinpiller eller andet?

    på forhånd tak. :)

  4. Hej :) spiser nu meget sund kost i forvejen. var egenltlig bare af interesse at jeg spørger til alle disse

    produkter. Da de er overalt på nettet disse dage. det eneste jeg har overvejet at bruge er C.L.A og så måske Plasmajet. synes ikke at det er et for bredt spørgsmål da ideen med det er at blive klogere på det kaos af produkter der findes.

    tak for svarende :)

  5. Hej. ville lige høre om der er nogle herinde som har erfaringer med nogle af alle de produkter

    som er rundt omkring på nettet. tænker ikke på noget bestemt produkt her, men alt hvad der nu kan bruges til styrketræning. eksempelvis slankeprodukter, energitilskud, C.L.A. osv. har overvejet at prøve Plasmajet da jeg har en gammel prøvepakke liggende, men ville da lige høre folks mening først. er der nogle, som har gode eller dårlige erfaringer med nogle af disse produkter, som skulle fremme ens træning?

    på forhånd tak :)

  6. Hej.

    jeg er begyndt at løbe meget på det sidste (gerne 7 km 4 gange om ugen).

    problemet er, at jeg har svært ved at løbe længere end det pga. irriterende slim i halsen

    som for det meste kommer når jeg løber.

    nogle der har et godt råd til at komme af med dette slim?

    på forhånd tak.

  7. Hej. :) Går og overvejer at købe en Maxfit Spinningscykel B-04, da jeg vil begynde at spinne lidt foran tv'et hjemme i stuen, men ved ikke om den er god nok? har kigget på nettop denne cykel fordi den er sat ned i pris fra 2500 til 1700. har nemlig ikke så mange penge for tiden.

    Nogen det har erfaring med dette mærke eller denne cykel.?

    håber i kan hjælpe mig. :)

    Mvh. Redking