ANDY-BH

Medlemmer
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ANDY-BH

  1. Det kan jo så aldrig blive formandens problem. Kulturministeriet giver prisen fordi de mener, personen/forbundet har gjort noget særligt for antidoping. Det kan man så mene om hvad man vil, men det kan man altså ikke klandre formanden for. Og den med antydelsen af bestikkelse er da helt ude i hampen, hvad i alverden er det lige kulturministeriet skulle have ud af at "bestikke" formanden for DBFF??

    Hmm jeg kan da finde mange gode grunde, nu er skvat mikkelsen jo mr. anti doping, og kunne han få DBFF under sine vinger vil det være et super promotion stunt. Såå 25k er givet godt ud! Hvordan kan én som Mona modtage 25,000 for hendes kamp imod doping når det meste af bestyrelsen ikk deler samme holdning? (Og hvad skulle der egentlig være galt i at have en clean bestyrelsen? Atleterne skal være clean til DM, det burde bestyrelsen så også!) DBFF siger også ok for et stævne hvor de ved at der ingen test bliver.

    Jeg syntes det hele virker absurd! Enten eller som jeg tidligere har skrevet...

  2. STATEMENT fra DBFF :

    På baggrund af den heftige debat i flere øvrige fora på nettet, ser vi os nødsaget til at mane en del florende rygter og beskyldninger i jorden. Det er beklageligt at det skal ske i dette åbne forum, men nødvendigt på baggrund beskyldningernes injurie-agtige-incitament.

    NEJ, DBFF har ikke indgået en skriftlig flerårig kontrakt med Copenhagen Grand Prix. Ansøgningen er behandlet år for år ­ og der har på intet tidspunkt været en afgift involveret i ansøgningen. Beløbet for en IFBB-godkendelse for en Europæisk Invitational er besluttet på et nordisk møde, med deltagelse af EBFF-bestyrelsen i april 2005.12.07 På dette møde blev det besluttet, at hvert nordisk land kun kan have en årlig konkurrence, hvor alle Europæiske lande kan sende deltagere til. Samtidig blev det pointeret, at den valgte konkurrence godt kunne have en ekstern arrangør, men at dette krævede en afgift til det nationale forbund, for at dække det arbejde forbundet vil have i form af koordinering af udsendelse af invitationer til de Europæiske forbund, koordinere tilmeldinger, invitation af dommere etcÉ(der henvises til vedtægterne, regulativ VI).

    Det blev samtidig besluttet, at disse invitationals skal have en meget høj standard, hvorfor hver nation skal fastsætte deltagelseskrav i form af tidligere national medalje/finaledeltagelse. Det kan derfor oplyses at:

    NEJ, der kan ikke gives dispensation til eksempelvis Loaded Cup o.lign. konkurrencer i forhold til kvalifikationskravet, da konkurrenceværdien i så fald vil blive svækket.

    NEJ, Formanden har ikke begået underslæb i forhold til forbundet, da hun modtog Anti-Doping-Prisen 2004. Prisen gives ikke et forbund, men derimod til en enkeltperson. Dette blev undersøgt allerede ved Kulturministeriets første henvendelse i.f.t. prisen. Dette kan i øvrigt checkes ved en kontakt til Kulturministeriet. Formanden har derfor rettelig modtaget en personlig pris, som er cpr-nummeroplyst til skattemyndighederne og som hun efter bestyrelsens vurdering har fortjent for en stor indsats på dopingområdet. Vi gør hermed opmærksom på at beskyldninger om underslæb kan forfølges juridisk, i fald formanden vælger at gøre dette.

    NEJ, der er ikke noget der har ”pillet” ved en atlets præmietaske ved DM. En atlet påstår at et bestyrelsesmedlem skulle have taget noget op af hendes præmietaske til DM!. Denne beskyldning er grundløs, idet det bestyrelsesmedlem hun har en kontrovers kørende med, overhovedet ikke havde adgang til taskerne under selve stævnet. Præmietaskerne lå i 2 hovedbunker; En til herrer og en til kvinder. Da det var et crew-medlem som rakte taskerne fra bunkerne frem til præmieoverrækkerne under selve stævnet, syntes vi ærlig talt hun skylder nogen en undskyldning, især det stakkels crew-medlem som har følt sig meget krænket over beskyldningen!.

    Et nyt bestyrelsesmedlem sår splid i.f.t. bestyrelsens habilitet i form af krav om dopingtest i bestyrelsen. Dette kan have en relevans i forhold til forbundets dopingpolitik, men så absolut ikke i forhold til bestyrelsens beslutninger. Derfor har vi heller aldrig vurderet dette relevant, da bestyrelsesmedlemmer i lighed med alle andre bliver dopingtestet ved konkurrencedeltagelse, i fald de placerer sig i top 3. Faktisk har vi meget svært ved at anskue nogen fordel i at dopingteste bestyrelsen, da ingen ved sine fulde fem vil kunne anfægte bestyrelsens beslutninger i forhold til en anti-doping-politisk anskuelse. Hvorfor skulde vi også spilde en 15-16.000 kr. på det..... og hvor ofte skulle bestyrelsen så testes!!!!?

    Summa summarum er, at vi ved dette dementi fremstår som en nidkær sportsgren hvor alle mistænker hinanden for snyd og inhabilitet. Jeg spørger bare ­ hvordan skal vi kunne blive taget seriøs som en sport, når vi stiller mistillid til de beslutninger der ligger til grund for et arrangement etc.

    Måske skulle de få der dyrker janteloven i fuld udfoldelse, gøre sig lidt tanker om hvad de har gang i, og hvor meget de ødelægger for deres med-medlemmer. Reelt har disse få personers ubegrundede beskyldninger kun et virke, at de mange som lægger en frivillig og tidskrævende indsats for dagen, at de mister enthusiasmen og trækker sig tilbage. Og at de i den tid de sidder tilbage, skal spilde en masse tid på at besvarer ævl og kævl, i stedet på at bruge tiden konstruktivt og på fremadrettede tiltag.

    Forretningsudvalget, DBFF

    Craw: Gad vide hvem det nye bestyrelsesmedlem er ???

    Er det mig eller kommer de lidt let uden om denne problemstilling! De kan godt se at det er et problem i forhold til deres dopingpolitik men skriver senere at ingen ved sine fulde fem ville kunne anfægte bestyrelsens beslutninger?? Hm jeg syntes det virker lidt modsigende! Enten har man en ren anti doping linie eller også har man ikke! Det andet er dobbeltmorale og kommer ingen til gode!

  3. En randomisering som kan vise sig, slet ikke at være så tilfældig.

    Måske skulle DBFF udelukkende arrangere DM, og overlade andre konkurrencer til hvem der måtte have lyst. I det mindste vil DBFF fremstå mere gennemført i forhold til den dopingpolitik de har lagt for dagen.

  4. Tanken om at nogle har andre forudsætninger for at blive testet virker jo heller ikke tiltalende. Så ja, man burde måske se lidt på bestyrelsens sammensætning.

    Et generelt problem i det danske foreningsliv er vel at man efter en tid kommer til at tænke bestyrelsen, formand osv for værende en substantialistisk del af selve foreningen/forbundet. Sådan forholder det sig jo ikke, så jeg vil til enhver tid støtte nye kræfter indenfor DBFF. (Ikke dermed sagt, at den nuværende formand og bestyrelse ikke har gjort noget godt for sporten!!!!)

  5. Hey Engel: Jeg elsker også at løbe, får bare dårlig samvittighed.. Det lyder åndssvagt, men enten så tænker jeg på glykogen konc. eller også skal jeg snart træne ben, eller også har jeg trænet ben.. hehe.. WACKO..

    :blush:

    Nå ja, tillykke med guld og alt det dér!!

  6. Tænkte på, at det ku være rart med en kalender, der angiver hvilke datoer eventuelle BB og fitness konkurrencer ligger, i Danmark, Sverige og Norge...

    Man kan jo skrive de datoer og konkurrencer ind som man har kendskab til.

    Sandefjord Open 2006 8. april 2006

    Loaded Cup 2006 Denmark 29/30 april 2006

  7. Ok, for i håndbogen for fysisk aktivitet, står der, at træningen primært skal baseres på mange repetitioner? Hvad er så mange? Og hvor stor en belastning kan man træne med.. Det bliver anbefalet at, styrketræningsøvelser kan indgå i et cirkeltræningsforløb, afbrudt af baser med fokus på konditionstræning, så er det vel begrænset hvor stor belastning, man så kan køre med..?

  8. Ja på Næstved står det vist ikke så dårligt til, vi har ingen aflyste timer, men savner til tider nogle spændene gæste-lærere. Jeg syntes så til gengæld, at standarden i undervisningen, generelt er meget høj. De faste lærere er for de flestes vedkommende meget engagerede og velforberedte. Der er selvfølgelig nogle håbløse tilfælde, som nok skulle have ventet lidt med at kaste sig ud i undervisning, til de selv havde noget ordentlig praktisk erfaring.

    Jeg har det ligesom laush, jeg vil gerne ud, hvor jeg møder så mange forskellige patienter og problematikker som muligt. - Vil prøve at få så bredt et kendskab og erfaringsgrundlag som muligt.

  9. Kæft vi havde det sjovt igår... fik endda lov at lege model sammen med Nina - vores nye OBBC fitness-champ :tongue:

    DSCN2450.jpg

    Nina er bare noget af det mest dejlige og elsklige væsen...

    DSCN2453.jpg

    Glæd jer til at følge hendes fremskridt frem mod miss fitness og DM i bodyfitness næste år... hun bliver så LE' --> TJEK de gunzzzz  :blink:

    DSCN2444.jpg

    p.s. UNDSKYLD den uskarpe kvalitet ... bamsen begyndte helt at ryste på hænderne  :innocent:  :tongue:  da vi først flexede løs :4flex:

    <{POST_SNAPBACK}>

    BBBBBOOOOOOTTTTIIIIEEESSSSSS!!!!!! Når enden er god, er alting godt! Butt-man all the way.. :laugh::smile:

    Har din jernsøster en log herinde??

  10. Enig, man kan på ingen måde sammenligne Squat med for eksempelvis de kræfter der er på spil i en kropsfinte med tilhørende opbremsning. På den måde er styrketræning, kontra bevægelser relateret til håndbold, basket, fodbold osv, en "let" form for belastning.

    Når vi nu snakker koordination kontra styrketræning, er det så to mål som modarbejder hinanden, eller går de hånd i hånd?? Panjabi´s teori omkring lokale, globale osv. går jo netop på at vi er afhængige af de små lokale muskler for at få en "god" koordination, men ved feks vis squat, tilsidesætter vi jo de lokale (iflg teorien), for istedet at træne de store lokale muskler.

    Skal koordinations træning fortsat trænes vha den klassiske måde? Eller kan vi sætte den smertefrie idrætsudøver, med dårlig koordination til at lave squats? Selvfølgelig ville man aldrig bygge sin træning omkring styrketræning, men kan det skade mere end det gavner?? Eller kan det måske bruges istedet for noget af alt den lav intensitets koordinations træning, man normalt benytter.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Mener du at "lokale stabiliserende muskler" skal trænes isoleret i ikke funktionelle bevægelser (som f.eks. udaf rotation for rotatorcuffen) eller de skal trænes i komplekse integrerede bevægelser?

    På hvilken måde "tilsidesættes" lokale stabilisatorer ved squats? kan ikke se hvorfor tunge korrekt udførte tekniske øvelser skulle forhindre aktivering af stabilisatorer. i virkeligheden trænes stabilisatorerne jo i denne situation i deres egentlige funktion!

    Eksempel: ved overhead presses er mine thoracale extensorer og serratus anterior altid ømme.

    De burde de ikke være hvis de blev inaktive ved tunge løft.

    Stryketræning er ikke bare styrketræning. man kan sagtens vælge øævelser der stiller store krav til koordination og balance. Overhead lunges f.eks.

    Det handler om at brige de rigtige metoder og øvelser i den givne situation.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Mener du at "lokale stabiliserende muskler" skal trænes isoleret i ikke funktionelle bevægelser (som f.eks. udaf rotation for rotatorcuffen) eller de skal trænes i komplekse integrerede bevægelser?

    Nej jeg taler selvfølgelig for, at man så hurtigt som muligt søger at integere en vis funktionalitet i træningen. Men det hjælper ikke noget hvis den primære koordination er forkert. - Så man træner i en allerede eksisterende dysfunktion.

    Man taler om at koordination omkring et led skal trænes med lav kraft, akkurat så lav at de globale muskler ikke længere er i stand til at "tænde" på den givne belastning.

    Har jeg foreksempelvis som håndboldspiller dårlig koordination omkring skulderen, vil jeg ved en øvelse som side laterals med en moderat/tung belastning, være i stand til at udføre bevægelsen. Men resultatet ville ikke være at jeg forbedrer min koodination, og jeg vil stadig ikke være i stand til feks vis at kaste en bold med fuld kraft, uden at opleve feks vis diastase.

    Kan man bytte koordinations træning omkring knæet ud med squat?

    Koordinations træning af skulderen ud med military presses? osv

    Der vil selvfølgelig være en lang række foskellige faktorer, som har betydning. Men diskussionene omkring koordinations træning kontra styrketræning finder jeg velbegrundet.

  11. Enig, man kan på ingen måde sammenligne Squat med for eksempelvis de kræfter der er på spil i en kropsfinte med tilhørende opbremsning. På den måde er styrketræning, kontra bevægelser relateret til håndbold, basket, fodbold osv, en "let" form for belastning.

    Når vi nu snakker koordination kontra styrketræning, er det så to mål som modarbejder hinanden, eller går de hånd i hånd?? Panjabi´s teori omkring lokale, globale osv. går jo netop på at vi er afhængige af de små lokale muskler for at få en "god" koordination, men ved feks vis squat, tilsidesætter vi jo de lokale (iflg teorien), for istedet at træne de store lokale muskler.

    Skal koordinations træning fortsat trænes vha den klassiske måde? Eller kan vi sætte den smertefrie idrætsudøver, med dårlig koordination til at lave squats? Selvfølgelig ville man aldrig bygge sin træning omkring styrketræning, men kan det skade mere end det gavner?? Eller kan det måske bruges istedet for noget af alt den lav intensitets koordinations træning, man normalt benytter.