KC-Gangster

Medlemmer
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KC-Gangster

  1. Uden at kunne dokumentere dette 100%, skulle Earl Snyder og James Cipriani være drugfree og aldrig have taget AS.

    Deres resultater er et produkt af vedholden målbevidst træning og nøje styring af kosten.

    Andre der ved mere om dem? Ellers må vi vel lade dette stå til troende.

    Jeg er lidt kritisk over for om de altid har været clean hehe, de er vilde hvis de aldrig har rørt AS men jeg kan ik rigtig få mig selv til at tro på du kan få sådan en krop uden AS, ellers skal du være meget heldig med generne, de er syge, især ham Snyder med den rippet krop der, hvis han har fået det resultat med hård træning og stræng kost så det fandme respekt til den mand, men ja man kan aldrig vide om de har taget noget jo :dry::unhappy:

  2. Normal

    Jeg vil lige finde nogle billeder med knægten idag hvor han er 19 år, så skal du se normal

    Ja jeg synes det ser meget normalt ud det der, han ser ik specielt stor ud, måske lidt markeret men de der billeder er skyggerne også meget tænkt igennem, helt ærligt så ligner han for mig bare en normal person der træner, ik noget vildt der.

    Og ja så vis mig nogen billeder fra han er 19år hvis du kan finde nogen.

  3. Bjørn de der pics er da ikke noget specielt? synes jeg ikke ihvertfald hehe, jeg tænker mere på at se vilde resultater uden AS, jeg vidste godt man kunne se sådan der ud ved at træne uden AS, han ser bare normal ud af en person der træner. :blush:

  4. Han er så syg ham steve reeves, kæft en fysik han har og på det billede som du siger han er 23år og clean, shit man?? det billede jeg selv postede hvor gammel vil i sige han er der? sådan en krop gad jeg squ godt rende rundt med hehe.

  5. Jeg er træt af at alt hvad man ser inde for top BB er AS fyldte folk, jeg kunne godt tænke mig at vide om nogen herinde har nogen billeder af AS fri folk som har en pæn muskuløs krop? Når man interessere sig meget for BB og træner meget seriøst selv så er det træls at alt hvad man ser rundt omkring er prof BB der er fyldt op med AS, altså det er umuligt at sætte sig et realistisk mål med sin træning når man ikke kan se hvor langt man kan nå uden AS

    Ik så fedt at kigge på Ronnie C og Dexter og Cutler osv. osv. når man ved man ikke kan komme i nærheden af deres resultater uden at stikke sig selv, ikke fordi jeg vil være et ordentligt brød da jeg synes det er grimt at være stor på den måde men jeg vil squ gerne se hvad det ultimative er for AS fri BB? :dry:

  6. jeg ved ik noget om der nogen andre tråde med samme indhold, har søgt men har intet fundet..

    har også søgt rundt omkring andre stedet på nettet kan ik finde nogen debatter om det problem der

    Måske er jeg den eneste som har et problem med det? jeg synes bare den anden form på biceps er meget flottere.

  7. Ok det er bare irriterende jeg synes det er meget pænere med en biceps som på billede nr 2

    Jeg er 180 høj og vejer 75kg fedt procent på 9, og jeg kender ik mine arms mål da jeg aldrig måler dem, ved bare min venstre er lidt mindre end den højre som også irritere mig hehe

    har trænet 3 år og staretede på 58kg og 180cm høj..

    Jeg havde selv en fornemmelse på fx hammercurl kunne hjælpe på det og gøre biceps musklen længere men jeg har slet ik forstand på det så det var bare en tanke.

  8. Nogen som ved om der er mulighed for at forme sin biceps mere efter sine ønsker?

    Jeg har så tegnet et billede her som viser hvad jeg mener (ved godt det er smukt tegnet hehe)

    http://www.makaveli.dk/biceps.jpg

    Jeg har så arm nummer 1 og jeg hader det tomrum imellem albueledet og der hvor biceps begynder, jeg vil gerne have min biceps mere formet efter billedet nummer 2 hvor den fylder lidt mere af armen ud..

    Er der ik nogen øvelser man kan lave for at forlænge biceps musklen?

    Eller er det ik noget man selv kan bestemme?

  9. Det ser ud som om der er lige delte meninger hehe

    Jeg har altid selv trænet 3 splits program og altid trænet til failure, givet mig selv 110% til hver træning, jeg føler altid best efter min træning når jeg føler med smadre og trætte i musklerne og ved jeg har givet mig selv alt hvad jeg kunne, men man kan jo aldrig vide om man for det mest optimale ud af sin træning, man ved ikke om man havde vokset mere ved at træne på andre måder?

    Kan bare sige jeg elsker failure træning og jeg ville ikke have det så godt med mig selv efter en omgang træning hvis jeg ved jeg har stoppet alle set hvor jeg godt kunne have taget flere reps eller mere vægt.

    Så ja jeg er fan af failure træning og forced reps i visse øvelser, men kan jeg nogensinde vide hvad der er best for mig selv at træne?

    Failure, Ikke Failure, Pyramide? :dry:

    Mit trænings program 3splits står på 3 dage træning 1 dag pause og så forfra igen.

    1dag: Bryst/Triceps

    2dag: Ryg/Biceps

    3dag: Ben/Skuldre

    4dag: Pause

    Forfra.

  10. Jeg ville sige en kombination, du skal ikke køre til failure i alle dine øvelser, da du sikkert også bliver "shaky", brænder du dit nervesystem af. Men i presse øvelser( ex bænk) kan du godt få et par forced! :P

    Jeg bruger fx selv forced i low incline db presses for at kunne vende sig selv til at køre tungere og tungere...

    Men at brænde direkte aww til failure hver gang du træner, ville jeg af erfaring fraråde dig.

    ex:

    1x10@15kg

    worksets

    1x8@25kg

    1x6@30kg

    1x6@35kg

    1x4@40kg (sidste rep forced)

    1x8@30kg

    1x10@25kg

    Dette var et forsøg på at gå på 40'erne i low inc DB presses) jeg mener selv det lykkedes...

    Ok, hvad hjælper det med at køre ned i kilo igen i de sidste 2 set? der mange som gør sådan, jeg har altid bare kørt fra lett til det tungeste jeg kan klare og efter det er jeg færdig med øvelsen, men mange er nu begyndt på at køre ned i kilo i de sidste 2-3 set, hvad hjælper det?

  11. Jeg vil lige høre hvad i andre har af erfaringer med at træne til failure? altså i alle øvelser tage så tungt på og så mange reps man bruger ALT hvad man har og lidt mere end dig :wink:

    Nogen folk siger det ik er godt at træne til failure hver gang og man kun skal gøre det i specielle perioder af sin træning.

    Andre siger at failure træning er det vigtigst og mest normale inden for maksimal muskelvækst.

    Hvis jeg kigger på de prof BB trænings videoer ser jeg også nogen træner til failure og andre stopper lige før de når til failure.

    Hvad vil i sige giver maksimal muskelvækst?

    Fx hvis man bænker så der meget uenighed om man skal kunne tage alle sine reps selv eller om man skal have en spotter med til at hjælpe til de sidste 1-2 reps, nogen siger endda det er at ødelægge sin træning hvis man altid træner til failure.

  12. ok, og ja jeg er der til hvor det er sværrer at få håndvægtene i start position end det er at køre øvelsen og det kan godt være belastende til tider og ikke føles så godt for kroppen når man skal vride vægtene i position hehe..

    Måske skulle jeg droppe maskinen så og køre lidt flyes istedet..

    Tak for svarene.

  13. hmm jeg ved ikke rigtig med at køre begge øvelser da jeg allerede synes jeg køre for mange bryst øvelser hehe, det kan måske også være det som gør mit bryst ikke rigtig følger med? jeg har det perfekt med mit trænings program og med alle mine forskellige muskler, bare ikke mit bryst, og jeg har mange års trænings erfaring og kan stadig ikke rigtig finde ud af hvad er best for bryst.

  14. Mange tak for jeres svar og råd.. jeg kan selv sige så meget at det er 110% ikke væskemangel som gør jeg for den hovedpine.. Det passer nok bedre hen på en nerver eller muskel skade og så det der "anstrengelses hovedpine" passer fint fordi det er hver gang jeg bare anstrenger mig det mindste så det ligesom jeg for en hammer i højre side at mit hoved.. det er totalt belastende at jeg ikke kan træne optimalt når det lige går så godt med min træning.. men jeg tager til lægen imorgen og høre hvad hun siger.

  15. Hej jeg er en ung man på 18 år som har trænet i 2år (ikke totalt seriøst men heller ikke useriøst" der er bare blevet trænet hehe..

    Nu har jeg så et problem, de sidste 4-5 gange jeg har været til træning har jeg fået en knaldende hovedpine i højre side af mit hoved, og selvom jeg har det rigtig godt og er klar til at pumpe når jeg møder op i trænings centeret så lige så snart jeg løfter den første vægt ligemget hvilken øvelse så for jeg den hovedpine... det er ikke engang fordi jeg presser mig selv helt vildt, jeg starter stille og roligt men den kommer aligevel og forsvinder ca 20mins efter jeg er færdig med at træne... det kommer ikke når jeg cykler skal lige siges.. hvad kan jeg gøre ved dette problem? er det en idé at gå til lægen med det?

    Jeg køre Motion hver anden dag og styrketræning hver anden dag

    Jeg tager Aminosyrer og Cell-Tech (ikke fordi jeg tror det har noget med det at gøre men nævner det lige aligevel)

    Håber i kan hjælpe så jeg kan komme igang med at træne optimalt igen. :unsure:

  16. Jeg er en hyppig bruger af HST programmet og jeg har nu trænet ca. 3 år seriøst..

    Jeg plejer altid at starte med en go omgang benchpress men der er et eller andet som siger mig at hvis jeg lægger mig fladt på en bench og tager 2 håndvægte og køre den bryst istedet for bechpress for jeg bedre bryst resultater.. kan det passe?

    Jeg synes mere håndvægtene giver bryst fordi man kan komme helt ned med armene og når man er i strakte arme så klasker man lige vægtene sammen, giver det ikke mere bryst og en tydeligere strej imellem bysterne?